tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post1049473192648875477..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: cullera de salmorejo amb anxovaCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-4051999992006439302008-08-06T15:41:00.000+02:002008-08-06T15:41:00.000+02:00maria dolores, espero que te van a gustar, son muy...maria dolores, espero que te van a gustar, son muy adecuadas para este tiempo.<BR/>hasta pronto.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-42193494625559605262008-08-06T00:36:00.000+02:002008-08-06T00:36:00.000+02:00Manel ygual las cucharitas como la fuente con sard...Manel ygual las cucharitas como la fuente con sardinas merecerian un aplauso al llegar a la mesa.<BR/>Las probaré de las dos formas.<BR/>SaludosMaria Doloreshttps://www.blogger.com/profile/01200333828413502265noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-76633190553959536582008-08-04T09:19:00.000+02:002008-08-04T09:19:00.000+02:00enric, m'alegro que us agradés; jo he seguit exper...enric, m'alegro que us agradés; jo he seguit experimentant amb el salmorejo i tinc uns gotets pel cap de setmana que també van agradar molt a casa. <BR/>que passis una bona setmana!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-38490829218951478902008-08-04T00:14:00.000+02:002008-08-04T00:14:00.000+02:00Tal i com et vaig dir, avui he preparat aquest sal...Tal i com et vaig dir, avui he preparat aquest salmorejo amb sardines, i he de dir-te que ha agradat moltíssim. Un plat molt original i saborós. M'ha sobrat una mica de salmorejo i demà me'l menjaré d'aperitiu, tal i com també aconselles, amb una anxoveta.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-47330010615190284462008-08-02T23:47:00.000+02:002008-08-02T23:47:00.000+02:00enric, no saps com m'afalaga que t'hagis decidit a...enric, no saps com m'afalaga que t'hagis decidit a preparar la recepta tan ràpidament, i espero que t'agradi. de tota manera, prova també de posar-ne una mica en una cullera amb un tros d'anxova, crec que també t'agradarà.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-54791872137964531262008-08-02T23:27:00.000+02:002008-08-02T23:27:00.000+02:00Manel: Vinc ara mateix de la cuina, on acabo de pr...Manel: Vinc ara mateix de la cuina, on acabo de preparar el salmorejo cordovès que, amb lloms de sardines, menjarem demà per primer plat (em fa més gràcia amb el contrast de les sardines acabades de fer). Ja et diré el què.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-13739580219021531662008-08-02T14:18:00.000+02:002008-08-02T14:18:00.000+02:00Manel, "cuixot" és com anomenem a Beneixama, l'Alc...Manel, "cuixot" és com anomenem a Beneixama, l'Alcúdia etc., el "pernil serrano". Al de York li diem "pernil dolç" o "jamón de york" (sic), a "l'estrangera". Coses de l'idioma. Crec que a Balears també li diuen cuixot al cuixot. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-81073488063717234312008-08-01T23:08:00.000+02:002008-08-01T23:08:00.000+02:00francesc, gràcies pel comentari i per la nova para...francesc, gràcies pel comentari i per la nova paraula: cuixot deu ser el pernil d'aquí, suposo, perquè el pernil no deixa de ser això, la cuixa del porc.<BR/><BR/>su, tu comentario me llena de alegría por la generosidad que desprende y por la gracia de esas frases tuyas del estilo "y lo contentos que nos ponemos todos". en efecto, yo estoy contento de que te guste, y me encanta leer y coger ideas de aquí y de allá pero dando a cada uno lo suyo.<BR/>lo de las cucharas ahora se lleva mucho y se encuentran en muchos sitios por poco dinero, nuestra amiga común astrid en su bloc de pintxos exhibe un muestrario de cucharillas, vasitos y demás que es la envidia de toda la blogosfera.<BR/>un abrazo más fuerte para ti.<BR/><BR/>parella, gràcies pel comentari i pel reconeixement a la su, el subscric plenament i no sé si m'agrada més el seu bloc o la generositat i simpatia que reparteix per als altres.<BR/><BR/>eva, ara que he fet salmorejo, tinc pendent el teu gaspatxo sòlid, no trigarà gaire a caure. petunets.<BR/><BR/>ana, mi salmorejo no es mi salmorejo, es el tuyo, me gustó tu receta y pensé que siendo de córdoba, tenía que ser la buena, y realmente me encantó el resultado. por lo tanto, muchas gracias a ti y hasta pronto.<BR/><BR/>snur, sí que surt bo això del salmorejo, i admet molts complements com aquests. per aquesta època, m'ha semblat una crema genial.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-42832028330036527862008-08-01T17:41:00.000+02:002008-08-01T17:41:00.000+02:00Manel, que xules tan quedat las cullleres/bocadito...Manel, que xules tan quedat las cullleres/bocaditos!! uhmmm..jo tambè tinc que provar aquesta recepta.Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-38168781780971208872008-08-01T14:01:00.000+02:002008-08-01T14:01:00.000+02:00Magnífico tu salmorejo, y la manera de presentarlo...Magnífico tu salmorejo, y la manera de presentarlo. Me han encantado las fotos. Y gracias...<BR/><BR/>Besos. AnaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-62904301936033332192008-08-01T13:21:00.000+02:002008-08-01T13:21:00.000+02:00Manel, t'ha quedat espectaculars aquestes culleret...Manel, t'ha quedat espectaculars aquestes culleretes!!! Ja vaig veure jo que això del salmorejo t'havia cridat l'atenció!!! De ben egur que has triunfat a taula!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-64240120856979957142008-08-01T09:29:00.000+02:002008-08-01T09:29:00.000+02:00Manel que xules aquestes culleres, amb el taronja ...Manel que xules aquestes culleres, amb el taronja del salmorejo en el seu fons.<BR/>Des d'aquí, volem fer-li un petó ben fort a la Su, aquesta noia és fantàstica, tant de bo tothom fos com ella!<BR/>Petons!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-88924847127615949532008-08-01T08:15:00.000+02:002008-08-01T08:15:00.000+02:00pero vamos a ver Manel...La presentación es espeta...pero vamos a ver Manel...La presentación es espetacular...la foto que tienes desde arriba con fondo negro podia estar sacada de un sitio de alto standing -bueno ya quisierna, ellos trabajan de otra manera, no tan artesanalmente- Estoy por ponermela de fondo de pantalla...Enhorabuena por estos comentarios tan cariñosos, por unirme en el espacio internauta con Ana de las recetas que tiene una mano especial para todo. Lo único que vas a hacer mas salmorejo que en toda tu vida, te van a pedir la familia y amigos este entrante. Este fin de semana haré yo el salmorejo con anchoa. Yo estoy encantada con esto de compartir cosas, tu fijate uan receta las varaciones que admite y lo contentos que nos ponemos todos...<BR/>Ah!!ya sabes que en el estilismo me fijo yo mucho, y las chucharitas de bocao son de morir. de todas maneras las veces que he estado en Cataluña, es que vais como del tema de diseño avanzadisimos.<BR/>A ver al equipo culinario catala si le gusta...<BR/>Un abrazo fuerte de la Su conquenseSuhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-42048276521494210772008-08-01T02:34:00.000+02:002008-08-01T02:34:00.000+02:00Caram! Vaig menjar fa molt de temps "salmorejo" i ...Caram! Vaig menjar fa molt de temps "salmorejo" i recordava que era refrescant i gustós, tal i com tu expliques amb això del cuixot i l'ou dur. Així com el fas, amb anxoves i el contrast fred/calent ha de ser molt i molt saborós. Enhorabona per les fotos.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.com