tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post1120195634441749193..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: anem al gra (2)Cuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-24592734099614192072013-10-22T10:00:05.199+02:002013-10-22T10:00:05.199+02:00Sí!!!!!Sí!!!!!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-53802616061841435952009-05-13T22:14:00.000+02:002009-05-13T22:14:00.000+02:00ei!!!gràcies per l'explicació..
seré tonta!! jo fe...ei!!!gràcies per l'explicació..<br />seré tonta!! jo feia due "cuites" una sola..i l'altra amb l'acompanyament.... quan arriba l'estiu deixo de fer-les guisades...però quan tornir la fresqueta ho faré com dius tu.....a veure si ho nota el meu marit....<br />aquest estiu: amanides de llenties!!!<br />m'ha semblat llegir o entendre que no t'havies trobat bé...si ha estat així celebro que estigui enrera, i i ho he entès malament...ho sento !!!!<br />m'agrada molt el teu blog..de veritat!!!!rosernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-57924757745891268552009-05-13T10:56:00.000+02:002009-05-13T10:56:00.000+02:00hola, roser!
celebro que hagis trobat el punt per ...hola, roser!<br />celebro que hagis trobat el punt per a l'arròs, ja veuràs que et donarà moltes satisfaccions.<br />respecte a les llenties, va molt a gustos. per fer-les en amanida, com en aquest cas, és millor bullir-les amb més aigua perquè igualment s'han d'escórrer. en aquests casos, jo hi poso sempre un os petit de pernil, una ceba amb un parell de claus punxats i una fulla de llorer.<br />si es volen menjar guisades, aleshores es fan amb menys aigua, un dit o dos per sobre de les llenties, i també amb l'os de pernil, la ceba, i tot el que vulguis: un xorisset, pastanaga tallada, tomàquet, tot el que hi vulguis afegir i que després se servirà també.<br />a casa també em trobo que al meu fill i agraden molt aquestes llenties amanides i en canvi, a la nena, li agraden més amb la seva salseta, de manera que les faig amb més aigua, separo les que van a l'amanida, i a les altres hi afegeixo salsa de tomàquet, botifarra, xorís, el que sigui, una mica del suc de la cocció i que es lligui tot plegat.<br />respecte a la cocció, jo les poso en aigua en fred i foc fort, però quan comença a bullir, l'abaixo i ho deixo a foc mitjà, que vagin bullint però no a 'borbotones', que diuen en castellà, sinó tranquilament.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-19616202735861053892009-05-09T23:33:00.000+02:002009-05-09T23:33:00.000+02:00estava buscant receptes per fer llenties fresquete...estava buscant receptes per fer llenties fresquetes ara que començarà la calor..però veig que la gent no està per la llentia....<br /><br />m'agradaria que em donessis un parell de consells:<br />força aigua i foc molt fluix? perque no es trenquin....<br />o es despellofen segons el tipus...<br /><br />és que a casa sempre n'he de fer de dos tipus: soles i seques pel meu fill, i acompanyades pel meu marit..... i em costa trobar el punt.....<br /><br />per cert...després de moltes paelles a la vitro d'inducció, he aconseguit que em surtin mooooolt bones....la solució : més líquid i modificats els temps de cocció, poc estona foc fort, més estona foc fluix.....<br /><br />a casa estan tips aquest any d'arrós.....<br />gràcies per endavant....rosernoreply@blogger.com