tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post1593236788194807584..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: 'coulant' d'albergíniaCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-31759810400414653812012-07-26T19:07:26.985+02:002012-07-26T19:07:26.985+02:00hauríem de començar, sí. s'admeten suggeriment...hauríem de començar, sí. s'admeten suggeriments! :-)Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-90458483654330001052012-07-26T10:43:20.080+02:002012-07-26T10:43:20.080+02:00Manel, això és esplèndid! Com tenim la confraria d...Manel, això és esplèndid! Com tenim la confraria de l'albergínia? Ja podem anar fent papers ;-)Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-2946398664492426972012-07-11T17:37:24.293+02:002012-07-11T17:37:24.293+02:00segur que també ha d'estar molt bo, amb una me...segur que també ha d'estar molt bo, amb una melmelada de pebrots i formatge blau, m'apunto el suggeriment i moltes gràcies!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-29822707301033922722012-07-11T13:14:12.388+02:002012-07-11T13:14:12.388+02:00Amb la salsa de pebrots pot estar increïble. I enc...Amb la salsa de pebrots pot estar increïble. I encontres de salsa posar-hi melmelada de pebrots vermells, i el formatge posar-lo més fort, com ara un blau...mmmmm<br />La idea del coulant és fantàstica!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11176183128006954363noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-20981185296840660432012-07-10T11:48:18.355+02:002012-07-10T11:48:18.355+02:00ja es tracta d'això, oi? d'anar fent coses...ja es tracta d'això, oi? d'anar fent coses noves que se'ns passen pel cap per sortir de la rutina en els àpats. feliç setmana a tu també, nani.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-15557068617833018602012-07-10T11:47:28.263+02:002012-07-10T11:47:28.263+02:00gràcies, eri. a mi em va agradar molt amb el farci...gràcies, eri. a mi em va agradar molt amb el farcit de tomàquet, però encara més amb una mica de formatge cremós a l'interior.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-49347046851871943432012-07-10T10:36:51.387+02:002012-07-10T10:36:51.387+02:00sí que és un pecat, però venial, eh? :-))sí que és un pecat, però venial, eh? :-))Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-83202553770358064682012-07-10T08:49:53.604+02:002012-07-10T08:49:53.604+02:00Amb el que m'agrada l'albergínia, aquest c...Amb el que m'agrada l'albergínia, aquest coulantshan de ser un pecat dels grossos. No dubtis que els farem algun dia!!<br />petonetsel taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/17159844375585978866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-59605219376911760032012-07-10T07:58:29.014+02:002012-07-10T07:58:29.014+02:00Amb la salseta de pebrots també han de ser molt bo...Amb la salseta de pebrots també han de ser molt bons, però per ara, em quedo amb aquesta versió! PetonsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-33906664549630227582012-07-09T18:21:01.961+02:002012-07-09T18:21:01.961+02:00Ha, no ho hauria pensat mai: un coulant d'albe...Ha, no ho hauria pensat mai: un coulant d'albergínia. Molt original i segur que bo.<br />Feliç setmana,<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-20323851877493303952012-07-09T16:19:59.499+02:002012-07-09T16:19:59.499+02:00gràcies, sara maria, la veritat és que estan ben b...gràcies, sara maria, la veritat és que estan ben bons!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-84664314541561047122012-07-09T16:19:33.694+02:002012-07-09T16:19:33.694+02:00l'albergínia ve de gust tot l'any, oi? tan...l'albergínia ve de gust tot l'any, oi? tant en plats freds com calents. celebro que t'hagi agradat, roser.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-29984191752606821692012-07-09T16:18:42.812+02:002012-07-09T16:18:42.812+02:00gràcies, òscar. la idea dels pinyons amb l'alb...gràcies, òscar. la idea dels pinyons amb l'albergínia és inspirada en un dels meus plats preferits, la caponata siciliana, que ja vaig explicar aquí:<br />http://cuinagenerosa.blogspot.com.es/2008/09/caponata-siciliana-lessncia-de-la.htmlCuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-9792603622510634542012-07-09T11:47:15.767+02:002012-07-09T11:47:15.767+02:00Magnífic!!!Magnífic!!!Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-39273119979034868142012-07-09T10:27:54.429+02:002012-07-09T10:27:54.429+02:00M'agrada molt l'albergínia! Aquesta recept...M'agrada molt l'albergínia! Aquesta recepta de coulant em sembla tan original! Gracies i petonsRoserhttps://www.blogger.com/profile/06962548886435040737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-44650400310940074812012-07-09T06:43:03.093+02:002012-07-09T06:43:03.093+02:00Boníssima la idea d'aprofitar el concepte coul...Boníssima la idea d'aprofitar el concepte coulant amb l'alberginia i el toc dels pinyons. Chapeau! :Dstarbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.com