tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post1703198875782868555..comments2024-03-28T18:55:01.866+01:00Comments on cuina generosa: amanida amb fruita seca i formatge amb codonyatCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-73035799538709743442008-11-25T22:57:00.000+01:002008-11-25T22:57:00.000+01:00núria, pot ser que no quedi tan bé, però si és mes...núria, pot ser que no quedi tan bé, però si és mes sa, una cosa compensa l'altra. ja veuré el resultat al teu bloc.<BR/><BR/>gràcies, maria, segur que el superaràs per poc que t'hi posis, ja veuràs que dóna bon resultat.<BR/><BR/>xaro, t'agraeixo molt l'elogi. sí, el plat negre és nou, em penso que és el primer cop que el poso, perquè no hi penso i sempre ho faig amb els mateixos.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-561609286634809682008-11-25T22:13:00.000+01:002008-11-25T22:13:00.000+01:00T'ha quedat millor que al Pep!!Aquest plat negre t...T'ha quedat millor que al Pep!!<BR/>Aquest plat negre tb m'agrada molt, es dels que et vas comprar nous??xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-51717975560854645212008-11-25T21:37:00.000+01:002008-11-25T21:37:00.000+01:00M'ha agradat veure com amb una mateixa recepta es ...M'ha agradat veure com amb una mateixa recepta es poden fer dos plats que semblen diferents, portant el mateix, el teu i el de l'Anna.<BR/>T'ha quedat realment vistos. Estas fet un artista!Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-73455548528449272232008-11-25T17:27:00.000+01:002008-11-25T17:27:00.000+01:00Manel, em va agradar molt la classe amb el Pep..pe...Manel, em va agradar molt la classe amb el Pep..però no estic d'acord tampoc que la melmelada amb fructosa no sigui de tant bona qualitat...peró faré el seu truqui de possar la fructosa a la fruita la nita d'abans...jeNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-54016695521676254462008-11-25T15:32:00.001+01:002008-11-25T15:32:00.001+01:00dolors, celebro que el que anem aprenen a les clas...dolors, celebro que el que anem aprenen a les classes serveix per a tothom.<BR/><BR/>canela, el pep nogué els feia amb formatge urgèlia, però jo els he fet sempre amb tetilla i amb el codonyat queden boníssims.<BR/><BR/>su, la fruta seca, con los orejones i las frutas del bosque, ddejan un bonito color y un sabor dulce a la ensalada.<BR/><BR/>gràcies, núria, només l'he adaptat una mica per posar-hi color; quan en torni a fer també hi posaré una mica de vinagre balsàmica, encara que en pep nogué digués que el comprem aquí no té res a veure amb l'autèntic.<BR/><BR/>parella, ja ho sabeu, per quan pugueu tornar a tenir convidats, és lleuger i gustós i va molt bé com a entrant si hi ha un plat fort al darrera.<BR/><BR/>sara, gràcies, veig que t'hi fixes després del que vam comentar l'altre dia.<BR/><BR/>martines, que la vaig fer dissabte, just abans del sopar. i des d'aleshores ja he fet una bona part dels 200 quilòmetres.<BR/><BR/>eva, prova-ho amb tetilla, si en fas, que queden molt bé.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-54810972458970128712008-11-25T15:32:00.000+01:002008-11-25T15:32:00.000+01:00dolors, celebro que el que anem aprenen a les clas...dolors, celebro que el que anem aprenen a les classes serveix per a tothom.<BR/><BR/>canela, el pep nogué els feia amb formatge urgèlia, però jo els he fet sempre amb tetilla i amb el codonyat queden boníssims.<BR/><BR/>su, la fruta seca, con los orejones i las frutas del bosque, ddejan un bonito color y un sabor dulce a la ensalada.<BR/><BR/>gràcies, núria, només l'he adaptat una mica per posar-hi color; quan en torni a fer també hi posaré una mica de vinagre balsàmica, encara que en pep nogué digués que el comprem aquí no té res a veure amb l'autèntic.<BR/><BR/>parella, ja ho sabeu, per quan pugueu tornar a tenir convidats, és lleuger i gustós i va molt bé com a entrant si hi ha un plat fort al darrera.<BR/><BR/>sara, gràcies, veig que t'hi fixes després del que vam comentar l'altre dia.<BR/><BR/>martines, que la vaig fer dissabte, just abans del sopar. i des d'aleshores ja he fet una bona part dels 200 quilòmetres.<BR/><BR/>eva, prova-ho amb tetilla, si en fas, que queden molt bé.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-28544987899131311172008-11-25T14:39:00.000+01:002008-11-25T14:39:00.000+01:00Que bonica la presentació del codonyat amb el form...Que bonica la presentació del codonyat amb el formatge, jo normalment faig dauets de les dues coses i ho barrejo... és que una sempre va corrents.<BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-65005956389495101112008-11-25T14:23:00.000+01:002008-11-25T14:23:00.000+01:00Molt bé aquesta amanida...els milfulls t'han quefa...Molt bé aquesta amanida...els milfulls t'han quefat fantàstics!!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-44701212643348009722008-11-25T13:30:00.000+01:002008-11-25T13:30:00.000+01:00Aquest plat és per redimir-te dels exessos de l'a...Aquest plat és per redimir-te dels exessos de l'altre dia!<BR/>200 km amb bici!!!!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-26775043029880535972008-11-25T11:18:00.000+01:002008-11-25T11:18:00.000+01:00Quina presentació més maca t'ha quedat amb els tom...Quina presentació més maca t'ha quedat amb els tomàquets al costat... Per cert, bonia safata... ;-)Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-42963002120212294182008-11-25T11:14:00.000+01:002008-11-25T11:14:00.000+01:00Presentació acuradíssima, quin esclat de colors i ...Presentació acuradíssima, quin esclat de colors i textures. Ens agrada moltíssim!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-64506787740004730432008-11-25T10:39:00.000+01:002008-11-25T10:39:00.000+01:00Manel, m'ha agradat molt la modficació que has fet...Manel, m'ha agradat molt la modficació que has fet...i aquesta estic segura que la faré...!!<BR/>De presentació t'ha quedat estupenda!!<BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-50902111697279711132008-11-25T08:12:00.000+01:002008-11-25T08:12:00.000+01:00Fantástico...que color...!!Fantástico...que color...!!Suhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-31463622196775060982008-11-25T00:53:00.000+01:002008-11-25T00:53:00.000+01:00Et dic el mateix de la Dolors, la copiaré. M'agrad...Et dic el mateix de la Dolors, la copiaré. M'agrada molt aquesta amanida amb tants colors i textures diferents. Enhorabona, Manel, quina bona idea fer petits entrepans amb tetilla i condonyat. Fantàstic!canelahttps://www.blogger.com/profile/05565307169926843983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-17330682806826480912008-11-25T00:40:00.000+01:002008-11-25T00:40:00.000+01:00La amanida espectacular. Penso copiar-la m'agrada ...La amanida espectacular. <BR/>Penso copiar-la m'agrada tot el que porta i molt complerta .dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.com