tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post1946619762897345892..comments2024-03-17T03:04:44.133+01:00Comments on cuina generosa: braons al vi negre amb bolets, primera part d'una recepta dobleCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-3965747961457077752014-03-15T19:59:34.406+01:002014-03-15T19:59:34.406+01:00Et cridaven desde el mostrador... porta m a casa.....Et cridaven desde el mostrador... porta m a casa.... jejej A mi em crida el teu plat igual<br />MuasAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-79651947824058342952014-03-14T19:42:09.195+01:002014-03-14T19:42:09.195+01:00Caram quina pinta!! Jo tampoc soc gaire de bistecs...Caram quina pinta!! Jo tampoc soc gaire de bistecs, m'agraden molt mes aquests tipus de preparacions. Petons!!Pilihttps://www.blogger.com/profile/11962506957347138440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-4409547658324593332014-03-13T21:22:58.219+01:002014-03-13T21:22:58.219+01:00Quin guisat més bo! Jo tampoc sóc de carn, però un...Quin guisat més bo! Jo tampoc sóc de carn, però uns braons ben cuinats són ben melosos. I aquí ens cal una bona llesqueta de pa, no?<br />PetonsMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-23595435640658363232014-03-13T15:40:00.671+01:002014-03-13T15:40:00.671+01:00si us plau, això ha de ser pecat!!! Cuinar amb vi ...si us plau, això ha de ser pecat!!! Cuinar amb vi negre sempre que sigui bo et sortirà un plat ben gustós.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11176183128006954363noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-17429907779580592872014-03-13T12:00:41.243+01:002014-03-13T12:00:41.243+01:00OoooH! aquest guisadet m'ha recordat a la meva...OoooH! aquest guisadet m'ha recordat a la meva mare, quan sentíem l'oloreta del braons amb bolets és feia llarga l'espera del dinar..! Aquests es veuren molt bons, ara mateix hi sucaria pa! Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-84950588644712939232014-03-13T10:05:12.347+01:002014-03-13T10:05:12.347+01:00ja m'agrada, sorprendre't! ;-)ja m'agrada, sorprendre't! ;-)Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-55790582076647181462014-03-13T09:37:47.277+01:002014-03-13T09:37:47.277+01:00Ai, ai, ai, aquests antulls, que haurem de control...Ai, ai, ai, aquests antulls, que haurem de controlar, he he he. De debo que amb aquesta recepta m'has sorprès. Tot i que no sigui gaire de carn, la cocció d'aquest braó i els ingredients que l'acompanyen són una delícia.Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-31633754250698361072014-03-13T09:35:36.540+01:002014-03-13T09:35:36.540+01:00No mès veura un plat ja reconec la base d'una ...No mès veura un plat ja reconec la base d'una cuina, indubtablement la teva és molt marcada. Aquestes salsetas amb fons foscos, aquests arrossos melosos ... ( m'has deixat sense paraules)<br />És molt bona aquesta carn, d'aquí a no rès publicaré la meva. He provat fer-la de dues maneres i ja sé exactament que vull. La teva recepta m'ha agradat molt. <br />Salutacions.<br />Quiero ser súper famosahttps://www.blogger.com/profile/13500892512423466566noreply@blogger.com