tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post2463356819265464388..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: marta's salmon dish (salmó en tres textures)Cuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-40291331571140722122010-02-18T09:45:55.926+01:002010-02-18T09:45:55.926+01:00moltes gràcies a tots!
us puc dir un secret? aques...moltes gràcies a tots!<br />us puc dir un secret? aquest plat de la foto només el vaig tastar jo, era una sorpresa que la marta va veure ja publicada.<br />ara ja l'ha provat, però amb les millores que pots introduir la segona vegada, com el salmó fresc tallat més gruixut i cuit com un tataki, cruet per dintre, més al gust de l'homenatjada. em va dir que li havia agradat molt, com m'han agradat molt els vostres comentaris. moltes gràcies en nom de tots dos, de veritat.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-82090407880391567192010-02-17T23:18:30.487+01:002010-02-17T23:18:30.487+01:00Ostres! aquest plat es quasi un homenatge! està mo...Ostres! aquest plat es quasi un homenatge! està molt ben pensat i elaborat.<br /><br />No coneixia el detall de coure les llenties amb la ceba i clau, ho provaré, segur que està molt bo.<br /><br />Enhorabona per la recepta,<br /><br />AnnaAnna de Llepaditshttp://www.llepadits.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-15481457704873675052010-02-15T18:23:09.199+01:002010-02-15T18:23:09.199+01:00Caram, quina enveja!! Es tot un luxe que et dediqu...Caram, quina enveja!! Es tot un luxe que et dediquin un plat com aquest..segur que es devia emocionar molt!!<br /><br />Ptntsxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-73004253801009295062010-02-13T08:53:03.441+01:002010-02-13T08:53:03.441+01:00Manel, les cartes s'acaben guardant, però els ...Manel, les cartes s'acaben guardant, però els plats dedicats es recorden sempre. Vaja un detallàs que t'has marcat, la recepta és excepcional!<br />Un petó!maragdahttps://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-19204215630241039992010-02-13T06:01:19.137+01:002010-02-13T06:01:19.137+01:00Cal ser tot un artista com tu per a ser hàbil tant...Cal ser tot un artista com tu per a ser hàbil tant amb la ploma com amb els fogons... la recepta amb salmó encantadora... i la segur que la Marta encantadaAlfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-20937813261432545252010-02-11T11:36:59.997+01:002010-02-11T11:36:59.997+01:00Ostres Manel que mono escriure cartes, no me n'...Ostres Manel que mono escriure cartes, no me n'havia fet un tip i ara amb les TIC's realment ho hem deixat de fer i és una pena .... tot i que entre el plat preparat i rebre una carta em sembla que amb una cullerada em pasaria la pena de no rebre i escriure més cartes ..... <br /><br />ptonassosMARhttps://www.blogger.com/profile/07247371368063864893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-39517822198941022522010-02-10T22:35:23.533+01:002010-02-10T22:35:23.533+01:00Manel, això de batejar un plat amb el nom d'un...Manel, això de batejar un plat amb el nom d'una persona és un homenatge tan important com qui te el seu nom posat a un carrer. Molt be ! Deu estar superorgullosa d'aquest detall. I fent-ho amb salmó, encara millor, que és un molt bon peix, sa i de luxe.<br />Felicitats per aquest plat tan maco.Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-84332860851640908042010-02-10T14:01:58.276+01:002010-02-10T14:01:58.276+01:00Hola Manel,
Sóc Esther de l’agència de comunicac...Hola Manel, <br /><br />Sóc Esther de l’agència de comunicació de Knorr a Espanya. <br />Com hem vist que al teu blog parles sobre gastronomia hem pensat que et podria interessar assistir a la sessió de showcooking que hem organitzat a càrrec de Jordi Cruz amb un nou producte.<br /><br />Jordi Cruz és el chef espanyol més jove en guanyar una estrella Michelin. A la seva cuina busca unir les receptes més tradicionals amb les tècniques més vanguardistes.<br /><br />Per això, volem convidar-te a la sessió especial per a bloggers de tendències gastronòmiques i cuina que Jordi Cruz oferirà aquesta tarda. <br /><br />Ens agradaria poder comptar amb la teva presencia per tal d’intercanviar opinions i experiències. Així mateix, Jordi Cruz estarà disponible tant durant el showcooking com després per realitzar entrevistes, en cas de que et pugui interessar.<br /><br />SHOWCOOKING JORDI CRUZ <br />DIA: 10 febrer 2010 <br />HORA: 19h <br />LLOC: Culinary Arterlier, Unilever (CC L’Illa Diagonal. Avda Diagonal, 569 3ªplanta) <br />ASSISTENTS: Jordi Cruz, chef espanyol més jove en aconseguir una estrella Michelin<br /><br />Si estàs interessat, pots contactar amb mi a: eanon@tinkle.es<br /><br />Moltes gràcies,Esthernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-77234816404366218842010-02-09T21:59:40.259+01:002010-02-09T21:59:40.259+01:00Uau, Manel!
M'has emocionat i tot, redeu! Qui ...Uau, Manel!<br />M'has emocionat i tot, redeu! Qui fos la Marta! ;-)<br />Moltes felicitats per haver trobar una persona que t'hagi inspirat aquest plat, aquest post i, sobretot, els sentiments que hi ha al darrera.<br />No és gens fàcil, trobar-ne de gent així!<br /><br />Salut i molta sort!!Massitethttps://www.blogger.com/profile/07150370160438073128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-66729027069519879622010-02-09T20:43:50.156+01:002010-02-09T20:43:50.156+01:00Caram, quin nivell!!! L'homenatjada segur que ...Caram, quin nivell!!! L'homenatjada segur que és una dona feliç i molt ben alimentada, amb aquests àpats tan cuidats, mimats, preparats, enamorats... Tot fins l'últim detall!!<br /><br />Per cert, m'agrada molt la fotografia de la capçalera d'aquesta cuina generosa... no sé on deu ser, però intueixo un mar, preciós del sud!<br /><br />molts petons als 2!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-29528181993310291382010-02-09T15:10:52.040+01:002010-02-09T15:10:52.040+01:00Que bonic, tot, tot, tot .....
La dedicació i l´am...Que bonic, tot, tot, tot .....<br />La dedicació i l´amor que un posa en allò que fa vers un altre és el millor regal que hom pot oferir , estic segura que d´aquest plats en gaudirem tots molt de temps.<br />Una forta abraçadaMaihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-56976269273016235212010-02-09T12:44:36.861+01:002010-02-09T12:44:36.861+01:00Quina dedicatòria més maca!
A mi aquest tipus de p...Quina dedicatòria més maca!<br />A mi aquest tipus de plats m'agraden molt, com bé dius, no t'has d'aixecar de la taula i són perfectes per sopar.Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-57277453216113029362010-02-09T11:40:28.276+01:002010-02-09T11:40:28.276+01:00Quin plat de luxe, per una persona especial, que s...Quin plat de luxe, per una persona especial, que segur et sabria agrair el detallàs.Fem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-11970919921666124522010-02-09T11:01:27.530+01:002010-02-09T11:01:27.530+01:00Espero i desitjo que la Marta t'inspiri molts ...Espero i desitjo que la Marta t'inspiri molts més plats i gràcies per compartir-los!. Petonets!.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-25887847943808421102010-02-09T10:37:54.588+01:002010-02-09T10:37:54.588+01:00Això és un tres en un!
I encara més: un bon regal!...Això és un tres en un!<br />I encara més: un bon regal! La Marta s'emocionarà més amb un obsequi tan personalitzat com aquest que amb tot l'or del món! <br />Felciitats!Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-5149174780557135462010-02-09T09:45:49.740+01:002010-02-09T09:45:49.740+01:00Un regal com aquest és molt millor que qualsevol o...Un regal com aquest és molt millor que qualsevol obsequi comprat en una botiga i embolicat amb el paper i llaç més lluent. Amb això un hi posat tot l'amor i la il·lusió que un té i qui ho reb és sent la persona més especial del món! Enhorabona a tots dos, l'un per ser tant especial i l'altre per ser tant afortunada.<br /><br />Gemma :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-38502615301595650682010-02-09T08:38:07.891+01:002010-02-09T08:38:07.891+01:00No me funciona el traductor, pero no me importa, m...No me funciona el traductor, pero no me importa, mas o menos me voy enterando...y este plato es bien especial!Suhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-32194908226747887842010-02-09T08:33:59.216+01:002010-02-09T08:33:59.216+01:00Caram Manel,
Ja pot estar contenta ja... Plat dedi...Caram Manel,<br />Ja pot estar contenta ja... Plat dedicat, amb el seu ingredient preferit i el detall de ser un plat únic per no haver-se d'aixecar de taula i així no trencar cap dels bons moments que hi pot haver durant l'àpat!!<br />M'agrada veure-us així, endavant i molta sort!No tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-27633626367468120072010-02-09T08:23:08.929+01:002010-02-09T08:23:08.929+01:00Manel, ets un artista. Estic segura que has emocio...Manel, ets un artista. Estic segura que has emocionat a l'homenatjada... Un plat pensat fins a l'últim detall!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-72197432401449494192010-02-09T06:55:10.570+01:002010-02-09T06:55:10.570+01:00Manel, no estic gens d'acord amb això que dius...Manel, no estic gens d'acord amb això que dius que "Jo no sé fer gaires coses, a vegades em surten unes cartes agradables de llegir, i algun plat que es deixa menjar". No sé de les teues cartes, però els posts que fas em semblen molt llegidors i agradables. Quant als teus plats no és que "es deixen menjar" és que quasi sempre fan ganes de fotre-li una mossegada a la pantalla!! Aquest plat d'avui t'ha quedat de pel·lícula. Segur que la Marta estarà contentíssima... ;DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-79626823778518790142010-02-09T00:32:31.643+01:002010-02-09T00:32:31.643+01:00Carai Manel!!
Ja pot estar ben contenta la Marta a...Carai Manel!!<br />Ja pot estar ben contenta la Marta amb aquesta dedicatòria.<br />Salut,Cuinetes-Carmehttps://www.blogger.com/profile/01931176127859738277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-2308874937204903732010-02-09T00:27:59.899+01:002010-02-09T00:27:59.899+01:00Manel, això és millor que una carta!! Primer perqu...Manel, això és millor que una carta!! Primer perquè fas la persona en qüestió se senti especial anomenant el plat amb el seu nom, segon perquè porta un dels seus ingredients favorits, tercer l'hi troba en diferents textures a cada raconet del plat, quart, per la dedicació que hi has posat, cinquè per l'enginy per arribar a un plat així... un 10 Manel!!! :)<br />Petons!<br />PS: No tinc cap dubte que la Marta va ser molt feliç. ;)Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-75973348809819226332010-02-08T23:43:11.185+01:002010-02-08T23:43:11.185+01:00Quin detall més polit!!! i el plat meravelló!!!Quin detall més polit!!! i el plat meravelló!!!Sílvia A.https://www.blogger.com/profile/00199699766429117511noreply@blogger.com