tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post273789957674811595..comments2024-03-28T18:55:01.866+01:00Comments on cuina generosa: més enllà dels 'burritos' i les 'fajitas'Cuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-22303300322582858672011-10-21T00:24:45.870+02:002011-10-21T00:24:45.870+02:00els fogons, va ser una llàstima, perquè ens hauríe...els fogons, va ser una llàstima, perquè ens hauríem pogut conèixer!<br /><br />isabel, probablement hauries pogut venir però no vaig poder contactar amb tu perquè no tens el correu al bloc, estaria bé que li posessis per aquests casos.<br /><br />marina, em va saber greu que no poguessis venir. i això del niño envuelto... imagina't quan a la cuina fan la comanda i criden: 'pon los niños al horno'!<br /><br />beth, llàstima, ens hauríem vist dos cops en ben pocs dies :-)<br /><br />anna, el picant, amb moderació, com ens el van servir, crec que t'hauria agradat, però a banda d'això, la cuina mexicana és molt més que picant.<br /><br />gemma, ostres, veig que molts us vau perdre la trobada, m'hauria agradat veure't.<br /><br />miquel, moltes gràcies per recomanar-me al teu bloc!<br /><br />òscar, tu ja vas tenir un dia prou complert, no?<br /><br />gemma, et dic el mateix que la isabel, és bo tenir un correu de contacte al bloc per coses com aquesta, avisar-te en casos així, perquè jo recordava que ets de sants, però no tinc el teu correu :-(<br /><br />sion, gràcies, encara ens hi hauríem quedat dues hores més, oi?<br /><br />àfrikaa, el ceviche no és el meu plat preferit, l'acidesa de la llima o la llimona trobo que mata el gust del peix, però la veritat és que aquest estava força bo, i amb mango, potser més i tot.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-12070100791085448422011-10-20T17:35:23.616+02:002011-10-20T17:35:23.616+02:00per cert q adoro el Cevitxe... ja estic esperant a...per cert q adoro el Cevitxe... ja estic esperant a veure aquest sopar quins fruits dona al teu gastro.bloc<br /><br />ÀfrikaaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-79331875836089342992011-10-20T17:31:59.620+02:002011-10-20T17:31:59.620+02:00ññaaammm ándeleee pa el Hotel Plaza hay q ir con ...ññaaammm ándeleee pa el Hotel Plaza hay q ir con una media y un calcetíiin!!... al final m'hauré de fer blocaire x no perdre'm aquestes experiéncies tan interessants!! De vegades les cuines dels hotels passen ben desapercebudes, prometo visitar aquest veí tant interessant d'aqui no gaire ( i el preu m'encanta, els menús són x dinar o sopar??)<br /><br />ÀfrikaaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-41661928270748400902011-10-19T08:10:55.050+02:002011-10-19T08:10:55.050+02:00Varen ser dues hores molt ben aprofitades, vaig ap...Varen ser dues hores molt ben aprofitades, vaig aprendre i provar tastets de algunes receptes i productes d’una cuina que desconeixia totalment. Una crònica fantàstica com totes les teves <br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-61753996580348783392011-10-18T21:07:37.630+02:002011-10-18T21:07:37.630+02:00Caram, visc al costat de l'hotel I sempre que ...Caram, visc al costat de l'hotel I sempre que paso, veig el restaurant i encara que no hi he anat mai, sempre penso que fa molt bona pinta.Ara ja no tinc excusa.<br />Petonets.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-63409244830734483292011-10-18T20:47:05.599+02:002011-10-18T20:47:05.599+02:00Veus? Si es que no es pot arribar a tot :(
Ara qu...Veus? Si es que no es pot arribar a tot :(<br /><br />Ara que si hi va un amic periodista aleshores tens gran crònica garantida i ja fa menys 'pupa' :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-3907059924876405442011-10-18T18:43:47.622+02:002011-10-18T18:43:47.622+02:00fueron dos horas muy bien aprovechadas y me encant...fueron dos horas muy bien aprovechadas y me encanto el taller y la degustacion muy buena.<br />Me ha encando tu resumen del evento<br />y como a mi las palabras no me salen tan bien como a ti ni por asomo,voy a publicar una entrada y los reenvio a que vean tu estupenda cronica.Miquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-35730736626204439542011-10-18T17:43:33.683+02:002011-10-18T17:43:33.683+02:00Ja veig que em vaig perdre una bona classe! Quin g...Ja veig que em vaig perdre una bona classe! Quin greu no haver pogut venir, els dilluns a la tarda treballo :(<br />La cuina mexicana m'agrada perquè cuinen molt amb verdures. I si pica al punt just queda molt gustosa.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-48207951727271192342011-10-18T15:14:49.984+02:002011-10-18T15:14:49.984+02:00Vaig rebre la invitació el mateix dia i no em vaig...Vaig rebre la invitació el mateix dia i no em vaig poder organitzar per venir, però m'hagués agradat. Conèixer cuines del món em sembla molt interessant, tot i que he de confessar que ni el picant ni el peix marinat són sants de la meva devoció. De totes maneres, es nota que vau aprendre molt sobre la cuina maia i aquests menús degustació tenen bona pinta (sobretot si hi ha alternatives més suaus per als qui no ens agrada el picant!)<br /><br />Moltes gràcies per la crònica!<br />AnnaLa Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-72671539550687429092011-10-18T13:33:15.171+02:002011-10-18T13:33:15.171+02:00Ostres el que em vaig perdre... jo també vaig rebr...Ostres el que em vaig perdre... jo també vaig rebre l'invitació però a aquella hora tenia classe :( m'hauria agradat poder venir, però de moment em quedo amb aquesta crònica que ja és molt! a veure si a la propera pot ser... :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-49595900177991850912011-10-18T12:59:15.967+02:002011-10-18T12:59:15.967+02:00He he he... ja estava esperant la teva crònica. Hi...He he he... ja estava esperant la teva crònica. Hi va haver un moment, ahir al vespre, mentre fèiem la degustació de la conserva amb els meus alumnes, que vaig pensar que vosaltres estarieu provant aquestes delícies. Realment, fantàstic resum... almenys, vist des d'on sóc ara. I m'ha fet com una mica de cosa, això del "niño envuelto"... uiuiu!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-54025591286333630192011-10-18T12:02:38.793+02:002011-10-18T12:02:38.793+02:00jo també ho tinc a tocar de casa !! però no vaig r...jo també ho tinc a tocar de casa !! però no vaig rebre invitació jejeje . <br />Una sorpresa el restaurant no el coneixia<br /><br />petonetsIsabelhttps://www.blogger.com/profile/05123985820947274355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-65260196229139527862011-10-18T11:46:56.801+02:002011-10-18T11:46:56.801+02:00Ja vam rebre la invitació (moltes gràcies!!) però ...Ja vam rebre la invitació (moltes gràcies!!) però ens va ser impossible venir amb els nostres horaris, i mira que ho tenim a tocar de casa!<br />Sembla que ens vam perdre una xerrada d'allò més interessant!Anonymousnoreply@blogger.com