tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post2782022868010781993..comments2024-03-28T18:55:01.866+01:00Comments on cuina generosa: croquetes de risotto de ceps amb cor de foie, una versió dels 'arancini'Cuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-57981640317356857662012-02-15T13:08:25.805+01:002012-02-15T13:08:25.805+01:00Aquests Arancini són de luxe!!
A part t'han qu...Aquests Arancini són de luxe!!<br />A part t'han quedat perfectes! No m'estranya que es facin en dies especials a Itàlia amb la feinada que porten... <br />Segur que estaven boníssims!<br /><br />Peotns!cuineteshttp://cuinetes.bloks.catnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-90512547290805276942011-05-06T21:11:27.197+02:002011-05-06T21:11:27.197+02:00anna, segur que si en fas et quedaran perfectes, f...anna, segur que si en fas et quedaran perfectes, fas cara d'haver fet moltes croquetes a la teva vida ;-)<br /><br />miquel, ja em diràs què tal si les proves.<br /><br />esther, he de reconèixer que jo també vaig fer el risotto expressament :-))<br /><br />damilena, las originales sicilianas son más elaboradas, algún las probaré a hacerlas y os lo cuento.<br /><br />acabatdefer, jo les vaig conèixer a través de la literatura, i la veritat és que el concepte em va semblar molt interessant i versàtil, admet diverses presentacions.<br /><br />sandra, celebro que coincidim en gustos literaris, però pel que explica en camilleri, l'adelina és una espasa a la cuina i és molt difñicil assemblar-s'hi.<br /><br />sílvia, prova-ho, prova-ho, i ja em diràs què tal!<br /><br />agnès, un viatge a itàlia sempre fa de bon recordar, oi? també pel que fa al menjar, és increïble!<br /><br />ingrid, moltes gràcies!!!<br /><br />gemma, ja et passaré 'gli arancini di montalbano', o qualsevol altre, que les tinc totes :-))<br />els cannoli tinc moltes ganes de fer-los , i potser no trigaré gaire (a veure si és veritat!!!)<br /><br />sion, estic segur que us agradaran. una abraçada!<br /><br />josep, quan els feia pensava en tu i la glòria perquè estava segur que els coneixíeu. a veure si algun dis us en puc fer!<br /><br />cotó de sucre, moltes gràcies pel comentari. a veure si un dia publiques els canoli, quejo també intentaré fer-ne ben aviat.<br /><br />òscar, en aquest cas l'arrebossat l'he fet seguint l'ortodòxia italiana, però generalment no hi poso farina blanca. la pròxima vegada vegada provaré com proposes.<br /><br />dolça, a mi em van agradar, sí, però era la primera vegada que en feia i per força ha de ser una versió modesta. repetiré aviat.<br /><br />taller de cuina, gràcies per l'elogi, un dia faré les originals i ja t'ho explicaré.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-72034031521814586122011-05-05T21:32:42.185+02:002011-05-05T21:32:42.185+02:00No sé com deu ser la recepta original, però pel me...No sé com deu ser la recepta original, però pel meu gust aquesta la supera de llarg!! Això no es fa, m'has fet venir molta gana!el taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/13440020179973227903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-51160005426494029102011-05-05T11:08:08.790+02:002011-05-05T11:08:08.790+02:00Sort que són uns arancini modestets, han d'est...Sort que són uns arancini modestets, han d'estar boníssims!!!<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-52440286031530445612011-05-05T08:14:49.156+02:002011-05-05T08:14:49.156+02:00Jo les croquetes, totes, ja no les passo per farin...Jo les croquetes, totes, ja no les passo per farina. Per a que em quedin més cruixents, paso per pa ratllat, ou i pa ratllat.<br /><br />Ho vaig aprendre de les mítiques del Portal del Echaurren... i em funciona :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-28864782143294079422011-05-04T21:29:48.795+02:002011-05-04T21:29:48.795+02:00Crec que aquesta versió dels arancini m'agrad...Crec que aquesta versió dels arancini m'agradarà més que la de veritat. El risotto de ceps combinat amb foie és brutal de bo! Jo faig els canoli amb codonyat.Cotó de sucrehttps://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-26751247542018799602011-05-04T19:08:12.187+02:002011-05-04T19:08:12.187+02:00Això ha de ser brutal. Moltes vegades he llegit qu...Això ha de ser brutal. Moltes vegades he llegit que el Montalbano en menga d'Arancini i m'han vingut ganes de tastar-los, ara ja sabem fer-los.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-42083142507502152032011-05-04T18:01:16.842+02:002011-05-04T18:01:16.842+02:00Tampoc coneixia els arancini, però desprès de veur...Tampoc coneixia els arancini, però desprès de veure aquests teus, quan faci risotto de ceps provaré de fer-los, i com molt bé diu la gema, fantàstics per uns aperitius, també queden anotats a pendents.<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-24275142350169408672011-05-04T16:29:10.896+02:002011-05-04T16:29:10.896+02:00No coneixia els arancini... no recordo haver-los l...No coneixia els arancini... no recordo haver-los llegit en cap novel·la del Camilleri.<br />Però la teva aproximació em sembla sensacional, original i ideal per a un aperitiu de luxe. Tot i que ja saps que no sóc fan del foie, estic segura que m'agradarien. Em guardo la recepta a la carpeta d'apertius. <br />A més, també em sembla una bona opció per aprofitar les sobres del risotto, en l'hipotètic cas que en sobri, je je je...<br />Per cert, ja estic esperat amb ganes els cannoli! ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-84104701466723968422011-05-04T16:27:46.145+02:002011-05-04T16:27:46.145+02:00Bufffff aquestes croquetes són tremendes!!! m'...Bufffff aquestes croquetes són tremendes!!! m'encanten! són super originals i segur que exquisites!<br />M'has sorprès ;)<br />Molts petonetssIngridhttps://www.blogger.com/profile/13557314719672664884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-75502276933819699922011-05-04T15:27:15.297+02:002011-05-04T15:27:15.297+02:00Quins records del viatge a Itàlia! Només pensar en...Quins records del viatge a Itàlia! Només pensar en la sorpresa del foie a l'interior...a mi també se'm fa la boca aigua! AgnèsCuina al gusthttps://www.blogger.com/profile/02542867921599816724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-8221775350157340752011-05-04T12:35:54.270+02:002011-05-04T12:35:54.270+02:00Per favor, aquesta delícia hauria d'estar proh...Per favor, aquesta delícia hauria d'estar prohibida! Què bo que és el rissoto i fet d'aquesta manera no m'ho hauria imagita! Ho he de provarSILVIAhttps://www.blogger.com/profile/03819270835248366846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-18904949095429407852011-05-04T09:16:23.769+02:002011-05-04T09:16:23.769+02:00Com a bona fan del comisari Montalbano només puc d...Com a bona fan del comisari Montalbano només puc dir: OLE!! Aquesta versió dels arancini faria enveja a la mateixa Adelina!!<br />Una abraçada<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-21383042259019215882011-05-04T08:45:48.816+02:002011-05-04T08:45:48.816+02:00Aquets arancini tan modestos que tu dius tenen una...Aquets arancini tan modestos que tu dius tenen una fila espectacular. Només d'imaginar-me una croqueta tan melosa i amb el cor de foie.... ja salivo...<br />Reconec que mai n'havia sentit a parlar, però m'animaré a fer-les, han de ser boníssimes aquestes croquetes!<br />Fins aviat ;)Helenahttps://www.blogger.com/profile/08529891735058007823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-14504015623843001592011-05-04T08:04:27.028+02:002011-05-04T08:04:27.028+02:00Me parecen muy interesantes esas croquetas sicilia...Me parecen muy interesantes esas croquetas sicilianas, y tienen muy buena pinta! Seguro que estaban muy buenas!Melania Danielahttps://www.blogger.com/profile/03874341062594233096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-16529680158413215752011-05-04T07:24:10.447+02:002011-05-04T07:24:10.447+02:00Quina exquisitesa! Crec que val la pena fer el ris...Quina exquisitesa! Crec que val la pena fer el risotto expressament per fer les croquetes!<br />Un petó, <br />Esther<br />Http://comosiempremadreando.blogspot.comLILEhttps://www.blogger.com/profile/11136930105251968982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-76775586676437624372011-05-04T00:33:07.794+02:002011-05-04T00:33:07.794+02:00a ver si me acuerdo y cuando haga rissoto de ceps ...a ver si me acuerdo y cuando haga rissoto de ceps hago una racion mas y lo pruebo porque tiene que estar bueno.<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-70513968932086882862011-05-04T00:18:37.495+02:002011-05-04T00:18:37.495+02:00M'encanta el risotto de ceps i el micuit de fo...M'encanta el risotto de ceps i el micuit de foie, mai he fet i tampoc menjat aquests tipus de croquetes. Fan goig. A veure si algun dia m'animo i els faig.<br /><br />Que vagi bé!!annanoreply@blogger.com