tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post3469240106587172320..comments2024-03-28T08:36:45.572+01:00Comments on cuina generosa: els meus vins rqp (2)Cuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-54691176083936235852015-01-19T10:26:40.046+01:002015-01-19T10:26:40.046+01:00moltes gràcies pels consells, joan, els tindré en ...moltes gràcies pels consells, joan, els tindré en compte en les pròximes comptes!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-9132897207327328452015-01-10T23:24:52.538+01:002015-01-10T23:24:52.538+01:00M'agraden aquests vins de bona RCP com dius.
D...M'agraden aquests vins de bona RCP com dius.<br />D'Abadal tasta el 5merlot, però tots els que te son prou bons. Del Bages hi ha bons picapolls i caves rosats de la varietat Trepat, com els de la Cooperativa d'Artés.<br />De Ramon Bilbao també m'agraden tots, un bé de preu es el San Millán. Els rosats de Navarra també estan bé. Tens bon gust.<br />Salutacions.Joan Campshttps://www.blogger.com/profile/12032173056349525761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-79036359169095720772015-01-10T23:15:03.122+01:002015-01-10T23:15:03.122+01:00Hi ha Priorats bastant bé de preu. Tasteu un Clos ...Hi ha Priorats bastant bé de preu. Tasteu un Clos Mustardó, que trobareu a Casa Ametller Sense Intermediaris, per 10 euros.<br />A França els vins son més cars, jo demano vin du pays sempre.<br />Cordials salutacions.Joan Campshttps://www.blogger.com/profile/12032173056349525761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-74879042943004038602008-09-30T19:55:00.000+02:002008-09-30T19:55:00.000+02:00anna, no tinguis manies, perquè a part de l'experi...anna, no tinguis manies, perquè a part de l'experiència o els coneixements que puguin tenir els professionals, el que importa és que t'agradi o un un vi, i experimentant en parella (nosaltres també ho fem) en un sopar tranquil a casa és com més es pot apreciar si hem fet una bona compra. l<BR/>gràcies pel comsell, ja me'l miraré quan vagi a la lliberia.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-45244686156321562482008-09-30T14:09:00.000+02:002008-09-30T14:09:00.000+02:00A mi també m'encanten els vins però encara em falt...A mi també m'encanten els vins però encara em falta entrenar força el paladar, el nas i la vista... Prenc nota de les teves recomanacions. Sempre va bé tenir un tret segur quan ve gent a casa... Els experiments els solem fer quan mengem l'Aleix i jo sols. Algunes vegades surt bé i d'altres no tant. I a vegades ens sorprenem amb un vi de la casa deliciós. Per saber-ne una mica més, l'Aleix em va regalar el llibre CONOCER EL VINO, de Joanna Simon. Us el recomano, és molt complert i molt amè!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-58677628137058523312008-09-28T11:44:00.000+02:002008-09-28T11:44:00.000+02:00Manel: Sóc un entusiasta dels vins de Ribera i del...Manel: Sóc un entusiasta dels vins de Ribera i dels dolços de Xerès. No sóc dels que miren d'on són les coses, ja que, per exemple, no tinc cap problema en menjar un pernil de Salamanca que venen en un bar-restaurant que hi ha al costat de casa i que és una delícia. Només faltaria que fes com el gili... de l'ex president de l'Estat, que en un sopar on va ser convidat es va fer canviar el vi de la terra que se li va oferir per un ribera.<BR/><BR/>Et vaig comentar la qüestió dels vins del Bages perquè no els conec.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-86138288074291582042008-09-26T00:19:00.000+02:002008-09-26T00:19:00.000+02:00dolça, jo no sé quin triaria, però al montsant fan...dolça, jo no sé quin triaria, però al montsant fan molt bons vins, i de fet, molts pobles d'una denominació i de l'altra estan a tocar, o sigui que les condicions són molt semblants.<BR/>aquest dolç que em dius no el conec, i no sé si el podré tastar, excepte que me'l regalin com a vosaltres, perquè no baixa de 40 euros l'ampolla de mig litre, i en passa força si és de fa uns anys.<BR/>ptnts.<BR/><BR/>martina, només n'hi ha una de buida, perquè no me'n quedaven de plenes, però sí, són totes per beure. a la teva salut.<BR/><BR/>mai, quina sort tenir conèixer tan bé el priorat! a veure si em fas alguna recomanació ni que sigui en petit comitè; de fet, tinc pendent una visita a la comarca, que fa anys que no hi he estat, i m'agradaria saber on puc trobar bons vins als millors preus.<BR/>respecte als vins del bierzo, tens tota la raó, he provat el tilenus i el dominio de tares, i aquest últim és boníssim, però aquest últim ja pica força de preu.<BR/>salutacions, amiga.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-85563414353811994242008-09-25T18:55:00.000+02:002008-09-25T18:55:00.000+02:00Que t´haig de dir jo Manel , sóc Prioratina de nei...Que t´haig de dir jo Manel , sóc Prioratina de neixement , el meu poble és un dels nou que conformen la D.O.Q PRIORAT, i m´agraden , no perquè estiguin tant de moda...perquè és el que he begut tota la vida a casa,reconec que això del màrqueting i les modes doncs en fan un gra massa i al cistell hi entren tots , bons, boníssims i no tant bons, tot és trobar-los en rel.lació qualitat preu que hi ha molts cellers,....jo dels meus no faig recomanacions per allò de que som pocs i no vull fer favoritismes en públic,en petit comité.....potser si,jajjaja.<BR/> En quan a Priorat i Montsant? Priorat sense dubtes, però potser no sóc objectiva Dolça.<BR/>Si he de recomanar un vi , doncs recomanaria una zona vitivinícola que és encara desconeguda per a molta gent "EL BIERZO " vins excel-lents d´una gran qualitat, de fet amb unes carácterístiques organolèptiques molt similars a les del Priorat,els cupatges són d´una varietat autòctona " la Mencía"amb algún altre que m´extenc massa, i el noms: "Tilenus","Dominio de Tares""Tierras de luna""Pittacum" ,però n´hi ha més probal´s si en veus qualsevol no et decepcionaràn.<BR/>Salutacions companyMaihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-90584128334580324692008-09-24T15:50:00.000+02:002008-09-24T15:50:00.000+02:00Carai, veig que vas buidar moltes ampolles abans d...Carai, veig que vas buidar moltes ampolles abans de fer l'article!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-76043245632595109942008-09-24T13:35:00.000+02:002008-09-24T13:35:00.000+02:00Manel, per mi abans un Montsant que un Priorat, se...Manel, per mi abans un Montsant que un Priorat, sempre més assequible i més del meu gust.<BR/>això de pagar car els vins em va passar ara a França, una copeta d?un saint Emilion de 12 a 15 euros!! Jo ho trobo una salvatjada! o potser és que no sóc tant bona gormanda com per apreciar-ho.<BR/>Parlant de dolç, has provat DOLÇ DE L'OBAC dels Cellers Costers del Siurana? Me n'han regalat una botella i el trobem excel·lent!<BR/>PTNTS<BR/>Dolça<BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-51771223579633454642008-09-24T10:23:00.000+02:002008-09-24T10:23:00.000+02:00enric, apunta't també els dolços i el Ramon Bilbao...enric, apunta't també els dolços i el Ramon Bilbao, com a mínim, encara que no siguin d'aquí, perquè valen molt la pena.<BR/><BR/>gemma, amb un dels teus pastissos i una copa de pedro ximénez1927 de de gran feudo moscatell crec que es pot assolir l'excel·lència, per no dir la glòria.<BR/><BR/>dolça, a vegades a les denominacions que no es coneixen gaire és on trobes vins realment interessants i assequibles, perquè, en general, els priorats i companyia estan pels núvols, i la veritat és que no sé si val la pena pagar 50 o 10 euros per un vi.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-3992061834131545532008-09-24T08:01:00.000+02:002008-09-24T08:01:00.000+02:00Avui lliço de tast de vins. Això dels blogs és mas...Avui lliço de tast de vins. Això dels blogs és massa, sempre aprens coses noves!<BR/>En prenc nota ja que hi ha vins de zones que no es coneixen gaire, i si estan provats per algú de solvència contrastada s'hauran de tenir en compte.<BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-50481834114745519412008-09-24T07:11:00.000+02:002008-09-24T07:11:00.000+02:00Jo també m'apunto les teves recomanacions. Com que...Jo també m'apunto les teves recomanacions. Com que sóc molt ignorant amb aquest tema, sempre van bé els consells de gent que hi entén. Llavors no és tan difícil triar un vi quan tens convidats, sobretot si la rqp és tan bona! ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-80813389724953047862008-09-24T02:38:00.000+02:002008-09-24T02:38:00.000+02:00Sempre són interessants les llistes de vins que ha...Sempre són interessants les llistes de vins que han estat provats per algú de confinaça. Prenc nota d'aquests de denominació d'origen del Pla de Bages. Gràcies!enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.com