tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post4138445980178825514..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: anem a fer el vermutCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-30703536431785702052012-08-20T21:11:29.621+02:002012-08-20T21:11:29.621+02:00Pinta be aixo d'anar a Vilassar a ca l'Esp...Pinta be aixo d'anar a Vilassar a ca l'Espinaler a fer el Vermut. Hi anirem tant aviat com podem.<br />gracies<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-75216082669486642322012-01-08T11:57:22.120+01:002012-01-08T11:57:22.120+01:00anònim, gràcies per la recomanació, n'he senti...anònim, gràcies per la recomanació, n'he sentit a parlar molt, de ca l'espinaler, però no hi he pogut anar mai, a veure si entinc l'oportunitat aviat.<br />fins una altra!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-17623642923340748672012-01-08T10:52:29.331+01:002012-01-08T10:52:29.331+01:00Vam anar a fer el Vermut a Vilassar de Mar aqueste...Vam anar a fer el Vermut a Vilassar de Mar aquestes festes, a l' Espinaler, i la veritat es que es el lloc ideal per fer-lo. Quins Berberechos amb quina salsa. A mes a mes tot el que tenen es bonissim. Vam probar unes navalles especials que tenen, que es diuen "isla de Salvora" i això es un manjar de la divinitat. Sol, terrasseta, pots anar tambe al de la platja, davant del mar i la veritat es que quin gust.<br />No us ho perdeu. I com no despres varem comprar la salsa Espinaler per tenirla a la despensa. us ho recomano!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-31200887807501805362011-05-04T00:53:11.018+02:002011-05-04T00:53:11.018+02:00mercè, tens tota la raó, ho deien exactament així....mercè, tens tota la raó, ho deien exactament així. no 'treu la gana', no: 'quita la gana' hahahaha<br />gràcies per la visitaCuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-42497690544662931792011-05-02T12:02:36.677+02:002011-05-02T12:02:36.677+02:00Clavat, ni més ni menys. Faltaria allò que et deie...Clavat, ni més ni menys. Faltaria allò que et deien a l'arribar a casa: Ja has fer el vermut? No saps que quita la gana?Mercènoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-16899669245986347842010-02-10T18:20:28.505+01:002010-02-10T18:20:28.505+01:00Només et volia dir que m'agrada molt el teu bl...Només et volia dir que m'agrada molt el teu blog i que he agafat la teva foto del vermut per posar-la al meu blog. <br />www.ourcompassionproject.com<br /><br />Si vols que la tregui fes-m'ho saber i la treuré. Gràcies pel teu blog és genial. Em fas venir gana!! SilviaLa Silvietahttps://www.blogger.com/profile/14437732900357646490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-59667023283911827242008-04-13T17:16:00.000+02:002008-04-13T17:16:00.000+02:00gina, m'alegra que el post et porti bons records i...gina, m'alegra que el post et porti bons records i que es plantegis tornar a fer el vermut. ja veus que els companys de la cuina vermella el segueixen fent, a vegades com a plat únic, i amb una versió més moderna de la beguda, però amb ingredients semblats per picar. <BR/>m'alegra veure que el post ha portat bons records a molts de vosaltres i que la tradició no s'ha pas perdut.<BR/>fins aviatCuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-11802950074021060642008-04-13T10:06:00.000+02:002008-04-13T10:06:00.000+02:00Manel a nosaltres ens agraden tant els vermuts que...Manel a nosaltres ens agraden tant els vermuts que molts diumenges només fem el vermut! Això sí de vermut negre amb una rodanxeta de taronja, gel i una oliva punxada amb un escuradents dins del got.<BR/>Ens agrada barrejar les escopinyes amb les olives dins del mateix bol i regar-ho amb Salsa Espinaler, també navalles amb pebre i llimona (barrejat amb el propi suc de les navalles), musclos escabetxats acompanyats amb les patates fregides de bossa i sucar les patates en el suc de l'escabetx...<BR/>Ummm! El millor de tot, avui és diumenge i toca vermut!<BR/>Quan el mengem, pensarem en tos vosaltres blocaires vermuteros!<BR/>Si en el poble no tenin xurreria us recomanem les patates de bossa Lays gourmet (les de la bossa negra).La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-65040691887901377652008-04-13T08:39:00.000+02:002008-04-13T08:39:00.000+02:00manel quins records, quan jo era petita a casa els...manel quins records, quan jo era petita a casa els diumenges sempre feiem el vermut, si si, vermut i olives patates i algun cap de setmana potser hi havien escopinyes pero no gaires jeje. a badalona venen unes patates que se'n diuen de can coromines que si tens l'oportunitat ves a buscar-ne, són unes bosses que ni ha per totes la setmana pero que a casa sempre em menjaven d'aquestes i després hi han les super cortezas que a mi personalment m'encanten.<BR/>nosaltres a casa em perdut el costum de fer el vermut, pero prometo que els diumenges el tornarem a fer per no perdre-ho, aixó si jo sense alchol.<BR/>m'agradat molt aquest post felicitats.ginahttps://www.blogger.com/profile/16289313628502317066noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-32103249718726790512008-04-13T01:10:00.000+02:002008-04-13T01:10:00.000+02:00gemma, celebro que també sigui el vermut ideal per...gemma, celebro que també sigui el vermut ideal per a tu, i no passa res si prefereixes la coca-cola, jo en bec cada dia, de llauna, però no a l'hora del vermut.<BR/>dolorss, jo també em sentia gran escrivint, sobretot perquè al meu poble el costum dels diumenges ja ha canviat força, i ben poca gent va a missa ja.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-66163139204353166772008-04-12T19:52:00.000+02:002008-04-12T19:52:00.000+02:00Manel, com em fas recordar temps passats!!!! (que ...Manel, com em fas recordar temps passats!!!! (que gran em sento)Avui encara al meu poble es fa just el que tu dius, a misa de 12, "arreglats" i desprès al cafè del poble a fer el vermut amb patates y olives. També fan una "zarsuela" feta amb productes de llauna: uns berberechos, anchove, calamar farcit, oliva amb cogombre, olives farcides i tot regat amb una salsa amb molt de pebre...dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-90863635982321176572008-04-12T12:38:00.000+02:002008-04-12T12:38:00.000+02:00Has retratat el meu vermut ideal: patates, berbere...Has retratat el meu vermut ideal: patates, <I>berberetxos</I> i olives. De vegades també unes ametlles salades... i per beure, jo sóc de coca-cola d'ampolla amb gel i llimona... <BR/><BR/>Mmmmmm quin plaer de diumenge :-)gemmahttps://www.blogger.com/profile/01513456488933323293noreply@blogger.com