tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post4678837258775589289..comments2024-03-28T18:55:01.866+01:00Comments on cuina generosa: un restaurant de butxacaCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-24238425271425597302011-11-09T23:24:46.088+01:002011-11-09T23:24:46.088+01:00ada, moltes gràcies a tu per la invitació i per la...ada, moltes gràcies a tu per la invitació i per la iniciativa (aquesta, però també la resta, que no pares).<br />espero que no trigarem a tornar a coincidir.<br />una abraçada!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-52535379731660318482011-11-09T21:42:57.711+01:002011-11-09T21:42:57.711+01:00moltíssimes gràcies per la crònica, Manel. Ets un ...moltíssimes gràcies per la crònica, Manel. Ets un artistàs de les lletres.<br />una abraçada immensa.<br />va ser un gran plaer conèixe't personalment.<br />Ada ParelladaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-81856005129890653242011-10-26T09:01:24.476+02:002011-10-26T09:01:24.476+02:00Quin preu, això sí que és a l'abast de la majo...Quin preu, això sí que és a l'abast de la majoria de butxaques. Pel que veig, l'Ada ha triat deixar de banda les coses que fan encarir-ho tot sobremanera i se centra en el menjar. Ben fet!Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-85276769549270499642011-10-13T09:14:09.280+02:002011-10-13T09:14:09.280+02:00Acabo de llegir la crònica de l'starbase, i ja...Acabo de llegir la crònica de l'starbase, i ja veig que em vaig perdre un gran dinaràs! El proper no me'l perdo, llàstima de la coincidència amb la Fira del Torró :(<br />Tinc pendent una visita al Semproniana i ara afegeixo el Pla dels Àngels a la llista, je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-34136899652906560112011-10-12T18:34:07.193+02:002011-10-12T18:34:07.193+02:00marina, tens raó, no hi ha massa gent que es preoc...marina, tens raó, no hi ha massa gent que es preocupi per un tema tan important perquè els nens aprenguin a menjar bé.<br /><br />ricard, tens raó que les millors tonyines ja estan adjudicades als restaurants que ho poden pagar, però encara que el producte sigui més senzill, la gràcia de la cuina és treure'n tot el profit, i en aquest cas crec que no es va aconseguir.<br /><br />josep, és una bona opció per un sopa informal però de qualitat.<br /><br />sión, segur que us agradarà si hi aneu.<br /><br />anna, de seguida vaig pensar en la gent més jove com tu, tot i que al pla dels àngels hi pot menjar gent de totes les edats.<br /><br />isabel, gràcies, espero que et serveixin!<br /><br />mercè, és clar que l'ada no ha canviat perquè ara hi hagi crisi, sinó que la seva proposta és ara més addient que mai.<br /><br />a peu coix, de passió i estima a la seva feina no n'hi falta pas!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-82266410001835190432011-10-11T18:33:09.852+02:002011-10-11T18:33:09.852+02:00Un apunt interessant. He vist om fa tallers amb ne...Un apunt interessant. He vist om fa tallers amb nens i se li veu que estima la seva feina.A peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-48953405238250623122011-10-10T22:20:42.430+02:002011-10-10T22:20:42.430+02:00Queda clar que és un referent de bona cuina i de &...Queda clar que és un referent de bona cuina i de "savoir fer" amb el tema de la crisi.Sovint penso que la crisi també ha donat fruits positius com la senzillesa, el bon gust, entendre la clientela...per parlar només de qüestions culinàries... L'Ada sembla quye sempre ho ha tingut clar: familiaritat i senzillesa. Una abraçada Manel, i gràcies per la crònica, ho tindrem en compte.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-79400099045297840382011-10-10T17:06:48.089+02:002011-10-10T17:06:48.089+02:00M'agraden els teus comentaris i queda apuntada...M'agraden els teus comentaris i queda apuntada la recomanació !!!<br /><br />petonetsIsabelhttps://www.blogger.com/profile/05123985820947274355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-80908247885012435372011-10-10T15:23:32.909+02:002011-10-10T15:23:32.909+02:00Restaurant apuntat!! :D Crec que sóc d'aquest ...Restaurant apuntat!! :D Crec que sóc d'aquest públic jove del que parles, desesperat per anar a sopar barato i no acabar al Mc Donald's... jaja Crec que tens tota la raó, falten més iniciatives com la de l'Ada, en aquests moments de crisi!<br /><br />Tindré en compte els teus comentaris dels plats, si hi vaig!! :)<br />Un petonet!!Annahttps://www.blogger.com/profile/07113423117179251776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-89678352442187084902011-10-10T14:31:04.642+02:002011-10-10T14:31:04.642+02:00Una crònica fantàstica, i la teva recomanació la t...Una crònica fantàstica, i la teva recomanació la tindrem en conta.<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-40746725107936503992011-10-10T09:42:06.021+02:002011-10-10T09:42:06.021+02:00Una molt bona crònica i unes recomanacions que tin...Una molt bona crònica i unes recomanacions que tindrem en compte. Mercèsjosephttps://www.blogger.com/profile/09333063608998688469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-35192004087125315342011-10-10T09:22:13.621+02:002011-10-10T09:22:13.621+02:00Veig que coincidim en l'apreciació global del ...Veig que coincidim en l'apreciació global del lloc i també en la de la tonyina, que ja vaig comentar al blog.<br /><br />Penso que el tema de la tonyina, independentment de punts de cocció (jo tb la prefereixo molt menys feta), influeiuxen factors del "tipus de tonyina".<br /><br />Actualment existeis una oferta amplia de "tipus de tonyina", cada una encarada a coccions diferents i malauradament les millors estan a preus molt elevats, que penso no pot assolir un lloc que té com bandera donar de menjar a bon preu.<br /><br />Les solucions passen per reduir la ració, treure-la d ela carta o variar la presentació que dóna esperances de sashimi.<br /><br />Salut!Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-33362705800467777362011-10-10T07:41:19.136+02:002011-10-10T07:41:19.136+02:00Fantàstica crònica de la trobada, Manel. I m'a...Fantàstica crònica de la trobada, Manel. I m'agrada molt aquest apunt final sobre els nens. És ben cert que l'Ada fa el que pot, que és molt, per millorar l'alimentació dels nens i, el més important, fer-los gaudir cuinant. Petons!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com