tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post474610316475929473..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: esqueixadaCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-64688340843554378392011-01-27T21:37:45.065+01:002011-01-27T21:37:45.065+01:00Oooohhhh! És el meu plat preferit! tot el que és ...Oooohhhh! És el meu plat preferit! tot el que és cru i vegetal... en sóc un gran amant. Manu(el), jo tampoc n'hi poso de tomàquet, no m'agrada, ecs!Manu & Rositahttps://www.blogger.com/profile/11097725294977702866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-25878716021393866642009-03-21T23:21:00.001+01:002009-03-21T23:21:00.001+01:00eva, amb el bon temps que fa aquests dies, l’esque...eva, amb el bon temps que fa aquests dies, l’esqueixada ens treu de molts compromisos.<BR/><BR/>gemma, no volia pas dir que la foto sigui cap cosa, però amb el contrast de colors i textures, la veritat és que em cridava a tornar-ne a fer i a escriure.<BR/><BR/>marta, tots aquests ingredients jo també els hi poso a vegades, excepte l’albergínia. com li poses? escalivada?<BR/>i aquesta ‘malaguenya’ amb taronja deu estar boníssima!<BR/><BR/>maria, sento discrepar, però és que a mi precisament el que m’agrada més de l’esqueixada és el bacallà cru, com els carpaccios, etc.<BR/><BR/>josep, ahir us vam trobar a faltar. tens raó que és un plat molt saludable i sobretot lleuger i refrescant.<BR/><BR/>dolors, a mi em sembla que sí que és català, però segur segur no n’estic pas, ho haurem de comprovar.<BR/><BR/>mome, gràcies. no sé pas si tens raó en això de l’esqueixada a totes les cases, perquè em fa l’efecte que cada vegada es cuina menys i, tot i ser una preparació senzilla, porta una mica de feina a triar i tallar les verdures, dessalar el bacallà, etc, i molts gent no està disposada ni a aquest mínim esforç.<BR/><BR/>mai, t’hem trobat a faltar aquests dies, però ara que veig que ja has tornat, passo de seguida a veure què ens has preparat.<BR/>ja sé que fa poc vas anar a lisboa i que et va agradar molt, com a nosaltres. espero com tu que aviat puguem parlar-ne de tot plegat en viu i en directe. <BR/><BR/>salvia, es delicioso y sencillo de hacer, o sea que anímate.<BR/><BR/>josep, amb el nom del teu bloc ja m’imagino que qualsevol plat de bacallà ha d’estar entre els teus preferits. <BR/>celebro haver-te conegut i espero que les ocasions s’aniran repetint.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-24867852195518766272009-03-21T23:21:00.000+01:002009-03-21T23:21:00.000+01:00eva, amb el bon temps que fa aquests dies, l’esque...eva, amb el bon temps que fa aquests dies, l’esqueixada ens treu de molts compromisos.<BR/><BR/>gemma, no volia pas dir que la foto sigui cap cosa, però amb el contrast de colors i textures, la veritat és que em cridava a tornar-ne a fer i a escriure.<BR/><BR/>marta, tots aquests ingredients jo també els hi poso a vegades, excepte l’albergínia. com li poses? escalivada?<BR/>i aquesta ‘malaguenya’ amb taronja deu estar boníssima!<BR/><BR/>maria, sento discrepar, però és que a mi precisament el que m’agrada més de l’esqueixada és el bacallà cru, com els carpaccios, etc.<BR/><BR/>josep, ahir us vam trobar a faltar. tens raó que és un plat molt saludable i sobretot lleuger i refrescant.<BR/><BR/>dolors, a mi em sembla que sí que és català, però segur segur no n’estic pas, ho haurem de comprovar.<BR/><BR/>mome, gràcies. no sé pas si tens raó en això de l’esqueixada a totes les cases, perquè em fa l’efecte que cada vegada es cuina menys i, tot i ser una preparació senzilla, porta una mica de feina a triar i tallar les verdures, dessalar el bacallà, etc, i molts gent no està disposada ni a aquest mínim esforç.<BR/><BR/>mai, t’hem trobat a faltar aquests dies, però ara que veig que ja has tornat, passo de seguida a veure què ens has preparat.<BR/>ja sé que fa poc vas anar a lisboa i que et va agradar molt, com a nosaltres. espero com tu que aviat puguem parlar-ne de tot plegat en viu i en directe. <BR/><BR/>salvia, es delicioso y sencillo de hacer, o sea que anímate.<BR/><BR/>josep, amb el nom del teu bloc ja m’imagino que qualsevol plat de bacallà ha d’estar entre els teus preferits. <BR/>celebro haver-te conegut i espero que les ocasions s’aniran repetint.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-8111307224472903722009-03-20T23:20:00.000+01:002009-03-20T23:20:00.000+01:00L'esqueixada és a casa un plat sempre molt ben vin...L'esqueixada és a casa un plat sempre molt ben vingut... i aquest igual¡ Que vaigui de gust Manel -Josepb -menja de bacallà-Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-78486476441944622792009-03-20T10:44:00.000+01:002009-03-20T10:44:00.000+01:00Me encanta este plato!!! Es delicioso!!! Besos!!Me encanta este plato!!! Es delicioso!!! Besos!!salviahttps://www.blogger.com/profile/13725885794283312624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-42434636208747104042009-03-20T08:59:00.000+01:002009-03-20T08:59:00.000+01:00Quina feinada amic meu!!! fa tants de dies que hem...Quina feinada amic meu!!! fa tants de dies que hem vaig exiliar que seguir tot el que has penjat en aquest temps m´ha costat una bona estona, recordo que m´havía quedat a la xocolata i les torradetes Dia.<BR/>En primer lloc moltes felicitats per aquest any , certament és molt emocionant , el que va començar com una distracció per necessitat , i el meu cas es el mateix ha acabat éssent una trobada social on compartim entre amics una afició i un treball , només puc dir : per molts anys.<BR/>L´esqueixada , un dels nostres plats favorits , bé el bacallà com ens el dónin , el que fa que recordi que tant i com en fem mai n´he fet un plat i n´he de posar en remull.<BR/>Ni tan sols havía vist que havíeu anat a Lisboa ,fantàstica Lisboa ,qualsevol día intercanviem opinions,jo hi vaig ser fa un parell de mesos i de bacallà .....boníssim.<BR/>Per cert no creguis que no recordo la Bruschetta que et vaig prometre, avui és divendres.<BR/>Bé jo ho hi sóc o no hi sóc i després de la misiva ,que deus dir,¡pesada!espero que ens veiem molts anys més i com vé l´estiu fins i tot " al natural ".<BR/>Molts petons .Maihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-4027791809082259922009-03-20T02:22:00.000+01:002009-03-20T02:22:00.000+01:00Manel, tota la raó!! Quins colors més bonics que t...Manel, tota la raó!! Quins colors més bonics que té aquesta foto!! Però jo no sóc gens de bacallà! :S<BR/>Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-55283096979049720042009-03-19T20:27:00.000+01:002009-03-19T20:27:00.000+01:00La foto genial, si senyor, i l´esqueixada es un de...La foto genial, si senyor, i l´esqueixada es un dels plats que jo penso que deuen haver poques cases on no ho fagin, jaja,a casa se la mengen com tu dius uns dies amb tomate i uns altres sense.<BR/>Jo se que ets un artiste fent articles, i que en saps un bon rato!!<BR/>però aquesta foto es com diuen a casa<BR/>de. p. m. moltes felicitats.Momehttps://www.blogger.com/profile/14911885739913835447noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-39386268988740900272009-03-19T19:25:00.000+01:002009-03-19T19:25:00.000+01:00Ara amb el bon temps ja comença a venir de gust to...Ara amb el bon temps ja comença a venir de gust tots aquests plats freds tan catalans oi? o no es Català aquest plat, mira que sempre fico la pota,ja, ja<BR/>fins aviatELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-50640773575886567282009-03-19T19:08:00.000+01:002009-03-19T19:08:00.000+01:00Manel,Felicitats per la foto, i per l'esqueixada, ...Manel,<BR/><BR/>Felicitats per la foto, i per l'esqueixada, tant si és amb bacallà com amb tonyina. Un plat saludable i per gaudir-ne.<BR/>Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-9953277199678518052009-03-19T15:51:00.000+01:002009-03-19T15:51:00.000+01:00A mi el que no m'agrada massa de l'esqueixada és e...A mi el que no m'agrada massa de l'esqueixada és el bacallà cru.. Tot el que sigui cru em fa molt respecte. Et dono la raó en que és un plat molt vistós i la foto, encara el realça més.Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-58875057365186413132009-03-19T13:21:00.000+01:002009-03-19T13:21:00.000+01:00A casa ens agrada moltíssim l'esqueixada! Jo la fa...A casa ens agrada moltíssim l'esqueixada! Jo la faig com a plat únic, molt completa, amb bacallà, tonyina, ceba tendra, tomàquet, 1 granet d'all, ubergínia i pebrot vermell escalivats, anxoves, olives negres (mortes o d'Aragó). Potser em passo però és molt bona i refrescant.<BR/>També faig una amanida "malagueña" amb taronja, bacallà esqueixat, i olives negres (amanit amb oli d'oliva). <BR/>Tens raó, Manel, que és millor tenir l'esqueixada preparada amb força temps perquè així en millora el gust.<BR/><BR/>Marta F.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-75053580824804781282009-03-19T10:39:00.000+01:002009-03-19T10:39:00.000+01:00Tens raó que la foto es mereix l'article, je je je...Tens raó que la foto es mereix l'article, je je je...<BR/>A mi el bacallà no m'entusiasme gaire, però tot i així també en faig de tant en tant. L'esqueixada fresqueta és un dels plats que a a l'estiu a casa sempre triomfen :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-7012203907436518042009-03-19T08:50:00.000+01:002009-03-19T08:50:00.000+01:00L'esqueixada és dels meus plats preferits!!!! M'en...L'esqueixada és dels meus plats preferits!!!! M'encantaaaaaaaaa!!!! Tinc bacallà a la nevera...a veure si demà en faig...jejeje!<BR/>Petuents, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.com