tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post5121714955498428443..comments2024-03-28T18:55:01.866+01:00Comments on cuina generosa: ara ve nadal...Cuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-58528617676217438262010-12-07T15:24:12.325+01:002010-12-07T15:24:12.325+01:00woow, nen quina llista de gourmanderies... segur q...woow, nen quina llista de gourmanderies... segur que els teus visitants nous, xalaran com uns nans, davant tanta suculència!!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-74309736033933045592010-12-06T21:01:04.964+01:002010-12-06T21:01:04.964+01:00Manel, molt bona selecció! Pels que seguim com ent...Manel, molt bona selecció! Pels que seguim com entra la gent als nostres blogs, és interessant com a cada època o diada assenyalada hi ha unes paraules clau que molts internautes busquen. :)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-44793003276351717672010-12-06T20:22:39.042+01:002010-12-06T20:22:39.042+01:00Apa noi! aquí hi ha on triar eh? i jo que mai se q...Apa noi! aquí hi ha on triar eh? i jo que mai se que he de fer....be, la veritat és que per Nadal si no treballo vaig a casa de la mare i ai d´ella si no fa sopa de galets , nosaltres sempre fem un dinar a casa per fer festa o un sopar i si et dic que els embotits de Nadal en són l´estrella convidada creu-me , però hi ha un parell de cosetes de les teves que ja tinc apuntades......Maihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-62251367980249480172010-12-06T11:05:35.290+01:002010-12-06T11:05:35.290+01:00Magnificar recull de receptes per a aquests dies ....Magnificar recull de receptes per a aquests dies .. Ah !! i si vols veritablement "matar el gall" et recomano una visita a la "Fira del Gall" de Vilafranca del Penedès .. no tan sols podràs escollir-hi el teu gall, sinó que podràs disposar dels serveis apropiats perquè un cop el gall ja sigui teu, puguis complir amb la cançó...Alfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-75150383470203932242010-12-05T18:08:36.755+01:002010-12-05T18:08:36.755+01:00Molt bones idees per aquests àpats de festa que s&...Molt bones idees per aquests àpats de festa que s' apropen... <br />No és que a casa "matem el gall" però el comprem a pagès, jo no m'imagino un Nadal sense l' escudella , la carn d' olla i el gall ...ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-53915690368056000282010-12-05T17:12:57.294+01:002010-12-05T17:12:57.294+01:00Hola Manel. Pel pernil d'ànec (i més on vius t...Hola Manel. Pel pernil d'ànec (i més on vius tu) et recomanaria fer assecat natural sens enevera. A mi a Sabadell quan fa fred em funciona a les golfes amb la finestra oberta.<br /><br />El procés és assecar-lo amb paper de cuina, fregar-lo amb pebre negre molt, cobrir-lo amb sal gruixuda, embolicar-lo amb un drap de cotó, prémer amb força el paquet resultant amb les mans (com si li fessiu un massatge) de manera que la sal quedi ben en contacte amb el pit d’ànec i deixar-lo en un lloc sec i airejat durant uns 8 dies. Jo de tant en tant l'observo i segons el procés allargo o no els 8 dies.<br /><br />També recomano.. no comprar el més econòmic.. Jo que els compro a França, noto la diferència, segons qualitat.Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-82772951552709975272010-12-05T16:29:41.724+01:002010-12-05T16:29:41.724+01:00Molt bones idees!!! jo també tinc el menú tancat! ...Molt bones idees!!! jo també tinc el menú tancat! de fet és el de sempre, a la meva família no pots tocar els menjars de nadal. Només puc jugar amb els aperitius i amb el día de cap d'any!<br />Ai senyor, quina creu!!!<br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-33182242993216143132010-12-05T12:32:31.965+01:002010-12-05T12:32:31.965+01:00Nosaltres ja tenim el menú tancat i ahir vem estar...Nosaltres ja tenim el menú tancat i ahir vem estar fent la passejada per comprar alguns dels ingredients hehehe. <br /><br />Un bon recull Manel!! :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-56832484402515215092010-12-05T12:01:39.861+01:002010-12-05T12:01:39.861+01:00Una bona selecciò, però als entrants, t'has d...Una bona selecciò, però als entrants, t'has deixat una "petita delícia", tal com la vas anomenar tu: les minicassoletes de pasta brisa amb melmelada de tomàquet i formatge philadelphia (o mascarpone, com li poso jo).Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-23841379730205399832010-12-05T00:43:42.852+01:002010-12-05T00:43:42.852+01:00Jo tinc la sort que estic sol, i per nadal dormo! ...Jo tinc la sort que estic sol, i per nadal dormo! És a dir, que m'estalvio cuinar!!!! Però tampoc, ara per ara, no tindria gens clar què diantre fer!Manu & Rositahttps://www.blogger.com/profile/11097725294977702866noreply@blogger.com