tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post5356740690157176756..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: salses per a la pasta (6)Cuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-67384949438177487142008-09-15T16:36:00.000+02:002008-09-15T16:36:00.000+02:00Por supuesto que estaría bien bueno, con esa pinta...Por supuesto que estaría bien bueno, con esa pinta!!! además el pesto con la pasta está bueno deconstruído o construído (da igual....). Saludos!!!salviahttps://www.blogger.com/profile/13725885794283312624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-29152642215299137112008-09-12T22:34:00.000+02:002008-09-12T22:34:00.000+02:00xaro, aquesta mena d'experiments els podem fer tot...xaro, aquesta mena d'experiments els podem fer tots per riure una estona.<BR/><BR/>francesc, de fet només me'n vaig llepar els dits jo, perquè com que haig de menjar pasta molt sovint vaig variant les salses, i primer ho provo jo abans d'oferir-ho als de casa.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-15401759374485827832008-09-12T18:36:00.001+02:002008-09-12T18:36:00.001+02:00Això de la "deconstrucció" del pesto m'ha fet gràc...Això de la "deconstrucció" del pesto m'ha fet gràcia. Segur que us devíeu llepar els dits. M'ha encantat la teua descripció. Salutacions.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-91003624202925465142008-09-12T18:36:00.000+02:002008-09-12T18:36:00.000+02:00Manel, ets un “crack”!!! M’encanta aquest pesto i ...Manel, ets un “crack”!!! M’encanta aquest pesto i espero també el resultat de l’experiment...:))xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-33707505005726708382008-09-11T09:17:00.000+02:002008-09-11T09:17:00.000+02:00Manel, és que a casa som una miqueta tiquismiquis ...Manel, és que a casa som una miqueta tiquismiquis i quan trobem alguna "brosseta" arrufem el nas...<BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-45780785859587115772008-09-10T22:58:00.000+02:002008-09-10T22:58:00.000+02:00dolça, l'alfàbrega és com el teu nom, i refrescant...dolça, l'alfàbrega és com el teu nom, i refrescant, a les amanides s'hi posen fulles senceres (quan són petites) que es masteguen amb molt de gust. jo la vaig picar perquè les fulles eren grosses, que si haguessin sigut petites, les hauria posat senceres.<BR/><BR/>su, de verdad que no curro más que qualquiera de vosotros, todos comemos 3 o 4 veces al día.<BR/><BR/>parella vermella, el dia que faci aquest experiment, ja us n'explicaré el resultat.<BR/><BR/>canela, moltes gràcies! i espero que t'agradi, ja veuràs que, de fet, canvia la textura, però el gust és el mateix.<BR/><BR/>gemma, també t'explicaré le resultat, i segur que riurem una estona, perquè a tot arreu hi ha personatges ben curiosos.<BR/><BR/>eva, sí que és una mica més ràpid de fer, però sobretot és diferent.<BR/>a veure si t'animes a deconstruir algun dels teus pastissos!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-46792006281848963512008-09-10T20:46:00.000+02:002008-09-10T20:46:00.000+02:00jajaja!!! Molt bé aquest pesto desconstruit!!! Deb...jajaja!!! Molt bé aquest pesto desconstruit!!! Debia estar la mar de bo...i menys feina, oi???? <BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-20010088434325769162008-09-10T15:10:00.000+02:002008-09-10T15:10:00.000+02:00A la cuina també ens hem de divertir, oi? Amb cose...A la cuina també ens hem de divertir, oi? Amb coses com el cuinar, que hem de fer cada dia peti qui peti, cal trobar elements que ens ho facin agradable... Molt ben fet! <BR/>I quan ho provis amb un amic repatani d'aquests... ja explicaràs el resultat ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-35477839932069177552008-09-10T10:30:00.000+02:002008-09-10T10:30:00.000+02:00Manel, estàs fet una fera, què fantàstic post i qu...Manel, estàs fet una fera, què fantàstic post i quina raó tens. Tindré la teva desconstrucció en compte en el pròxim plat de pasta. Un petó.canelahttps://www.blogger.com/profile/05565307169926843983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-74448880557371256532008-09-10T08:35:00.000+02:002008-09-10T08:35:00.000+02:00Quanta raó tens en el teu text, si en Jacques Derr...Quanta raó tens en el teu text, si en Jacques Derrida aixequès el cap... Escolta, aquest joc que has proposat dedicat aquella gent-que-diu-que-hi-entèn-de-tot, m'ha agradat molt, penso que ho portarem a la pràctica! besades fermes!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-34395768122793109852008-09-10T08:33:00.000+02:002008-09-10T08:33:00.000+02:00Tienes razón tiene una pinta de estar pero bien bu...Tienes razón tiene una pinta de estar pero bien bueno...curranteSuhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-61344337783451158252008-09-10T08:16:00.000+02:002008-09-10T08:16:00.000+02:00I no t'has trobat les fulletes de l'aufàgrima per ...I no t'has trobat les fulletes de l'aufàgrima per la boca?<BR/>Mira que és casualitat, jo aquests dies també estic amb el pesto, però "Construït"<BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.com