tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post5409972286877059963..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: el bistec rusCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-74458163025106017092024-03-28T18:55:01.866+01:002024-03-28T18:55:01.866+01:00I tant! A casa la mare en feia i sempre en deiem b...I tant! A casa la mare en feia i sempre en deiem bistec rus mai hamburguesa. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-19116400479799872322012-11-16T13:28:49.646+01:002012-11-16T13:28:49.646+01:00és bo, oi? m'agrada veure que es mantenen les ...és bo, oi? m'agrada veure que es mantenen les coses bones :-))Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-6341328834456491222012-11-16T12:56:55.293+01:002012-11-16T12:56:55.293+01:00A casa encara en fem... i quan en mengen no parem ...A casa encara en fem... i quan en mengen no parem de recordar als avis...i lleparnos els dits..mmmAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-17490272469881721992008-06-11T23:27:00.000+02:002008-06-11T23:27:00.000+02:00dolorss, amb pa del dia abans també queden molt bé...dolorss, amb pa del dia abans també queden molt bé, i si es vol, es pot remullar en llet.<BR/><BR/>eva, el teu marit sap el que és bo, només cal veure amb qui es va casar.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-60614624116278606562008-06-11T21:03:00.000+02:002008-06-11T21:03:00.000+02:00mmmmmm...m'encanten les hamburgueses (o filets rus...mmmmmm...m'encanten les hamburgueses (o filets rusos!) i més si son casolans!!!...Des de que les faig jo, el meu marit ja no en vol de comprades!!! ;)Increible la presentació, entra pels ulls!!!<BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-8603040329276799462008-06-11T10:04:00.000+02:002008-06-11T10:04:00.000+02:00Manel, a casa la carn picada no agrada massa, però...Manel, a casa la carn picada no agrada massa, però als meus fills quan eren petits els hi feia "mini-rus", (les mandonguilles tampoc les volien) i els feia com tu dius mitat i mitad de carn, l'ou, all i julivert, però en lloc de farina de galeta hi poso molla de pa del dia abans ben esmicolada.dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-36912751894597190222008-06-11T09:27:00.000+02:002008-06-11T09:27:00.000+02:00ro, segur que t'atreveixes i ho millores, el deu b...ro, segur que t'atreveixes i ho millores, el deu bloc ho demostra. <BR/><BR/>flor, supongo que el nombre de bistec ruso es como el de la ensaladilla rusa, que no tiene nada que ver con rusia ni nadie sabe de donde viene.<BR/>ah! muchas gracias por el secretito.<BR/><BR/>parella vermella, sou molt amables, com sempre, gràcies per venir.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-92216892851939163592008-06-11T08:43:00.000+02:002008-06-11T08:43:00.000+02:00Manel que interessant tot el que expliques i els m...Manel que interessant tot el que expliques i els matissos que hi fas, així els que et llegim aprenem un munt de coses per emprar bé la nostra llengua!<BR/>Aquest bistec rus molt bo, i molt acertada la decoració!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-56467921053176514052008-06-11T07:53:00.000+02:002008-06-11T07:53:00.000+02:00Me llama la atención porque en Argentina, con todo...Me llama la atención porque en Argentina, con todos los inmigrantes rusos que hubo, jamás se le llamó bistec ruso, siempre hamburguesa, y es exactamente igual. Cuando se hace grande, generalmente en forma alargada (no redonda), se le llama "pan de carne".<BR/>Allá se hace exclusivamente de carne de vaca. <BR/>Un secretito para que no quede seco: agregarle zanahoria rallada.<BR/><BR/>Un besitoFlorhttps://www.blogger.com/profile/12218387739000192307noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-56543662486099986472008-06-11T07:34:00.000+02:002008-06-11T07:34:00.000+02:00M'encanta aquest plat: senzill i saludable i a la ...M'encanta aquest plat: senzill i saludable i a la vegada casolà i treballat. Me l'apunto als pendents (per copiar la presentació i tot). Sempre dic que he de fer "hamburgueses" (i hauria de dir bistec rus) i mai en faig; a veure si m'atreveixo amb aquests complementsRohttps://www.blogger.com/profile/15491612873873846716noreply@blogger.com