tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post5622874385280169361..comments2024-03-28T18:55:01.866+01:00Comments on cuina generosa: gall dindi rostit amb rabassoles i escalunyesCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-25166315843234965362014-02-28T12:13:55.380+01:002014-02-28T12:13:55.380+01:00iep, si aquest cap de setmana en trobo (ja s'e...iep, si aquest cap de setmana en trobo (ja s'en troben al alt emporda)... ho faré amb pollastre de pagés, bon finde!!!!!!etiametiam.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/07145047320265400630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-7279833741421076892009-06-15T09:59:34.361+02:002009-06-15T09:59:34.361+02:00gemma, la veritat és que no sé si m'agraden mé...gemma, la veritat és que no sé si m'agraden més els arrossos o els rostits, però tant a l'hivern com a l'estiu.<br /><br />eva, el gall dindi surt molt bo i té molt poc greix, ahir mateix vaig fer uns 'ossobuco' de gall dindi amb prunes i orellanes i va quedar molt bo.<br /><br />ricard, moltes gràcies per la visita i pel comentari. tens raó, és una carn amb poc greix i amb poc colesterol pels que l'hem de vigilar.<br /><br />gràcies, maria, tant de bo et pugués arribar l'olor i més i tot :)<br /><br />dolors, la veritat és que tampoc és tan difícil que quedi tou, és una carn una mica més dura que la dels pollastres de supermercat, però no hi ha tanta diferència amb la dels de pagès.<br /><br />josep, a mi m'agraden molt tots els bolets, però és que de rabassoles en vaig comprar força i s'han d'anar gastant :)<br /><br /> marta, ja m'explicaràs si t'agraden. la veritat és que els bolets amb els rostits queden de fàbula.<br /><br />mercè, realment això del rostit és un gran invent i dóna molt de joc, hauràs de canviar algun diumenge la barbacoa per la cassola :))<br /><br />margarida, jo sempre que puc també menjo pollastre criat al meu poble, però no sempre és possible, i el gall dindi va bé perquè té molt poc greix, menys que el pollastre, i poc colesterol. aquestes cuixes tan grosses que dius, les venen tallades en forma d'ossobuco i donen molt de joc.<br /><br />mar, no et pensis, que no queda pas eixut, si el fas amb una bona salseta. ja en tinc alguna altra recepta penjada i aviat penjaré la que vaig fer ahir, que estava molt bo.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-63570390876437992332009-06-10T11:44:19.093+02:002009-06-10T11:44:19.093+02:00Nyam nyam que bones que són les múrgules m'enc...Nyam nyam que bones que són les múrgules m'encanten i hauré de probar amb el gall d'indi pq mai el cuino pq penso deu quedar eixut però vistes el teu m'animaré<br /><br />petunetsMARhttps://www.blogger.com/profile/07247371368063864893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-61083029306380314292009-06-10T07:53:43.887+02:002009-06-10T07:53:43.887+02:00No he menjat mai gall dindi. I fa molts anys que n...No he menjat mai gall dindi. I fa molts anys que no compro pollastre de granja per les hormones que porta. Sempre mengem pollastre de pagès, i quan són grossos, quin goig que fan! El meu pare quan veu aquelles cuixes sempre pregunta "Això és un gall dindi?"<br /><br />Una abraçada.Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-61706807514434559762009-06-10T02:35:25.560+02:002009-06-10T02:35:25.560+02:00Manel, sembla que senti l'olor d'aquest ro...Manel, sembla que senti l'olor d'aquest rostit des d'aquí!! Quina bona pinta!! El rostit és dels meus plats favorits! ;)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-50627125839303408722009-06-09T23:56:46.102+02:002009-06-09T23:56:46.102+02:00Tinc unes ganes de tastar les múrgoles....i amb ro...Tinc unes ganes de tastar les múrgoles....i amb rostit d'ànec...no sé ni quina olor fan...però aviat les tastaré....<br />PtntsMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-8354712648268889942009-06-09T23:00:36.107+02:002009-06-09T23:00:36.107+02:00Manel,
Magnífic rostit. Veig que les rabassoes les...Manel,<br />Magnífic rostit. Veig que les rabassoes les tens com acompanyament de referència. La combinació ha de ser molt bona.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-46487379723389137902009-06-09T22:44:31.637+02:002009-06-09T22:44:31.637+02:00Renoi Manel , est un mestre amn tota classe de vol...Renoi Manel , est un mestre amn tota classe de volets, en tens de tota mena, oi?<br />Ets de ser un bon cuiner per que el gall d´indi et quedi tou.ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-37997295424220707482009-06-09T21:28:23.192+02:002009-06-09T21:28:23.192+02:00Noi, si gairebé sento l'olor d'aquest rost...Noi, si gairebé sento l'olor d'aquest rostit.. Que bo ha d'estar...Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-11570788593372606712009-06-09T19:55:33.461+02:002009-06-09T19:55:33.461+02:00Molt bona pinta i aquesta carn amb poc greix m'...Molt bona pinta i aquesta carn amb poc greix m'agrada molt.Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-16308535180770628722009-06-09T18:24:32.271+02:002009-06-09T18:24:32.271+02:00Genial aquest rostit! Ha d'estar boníssim!!! M...Genial aquest rostit! Ha d'estar boníssim!!! Mai he probat a guisar el gall d'indi...a veure si m'animo...<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-39756374121992529132009-06-09T14:40:51.975+02:002009-06-09T14:40:51.975+02:00Manel, ets l'expert dels arrossos i els rostit...Manel, ets l'expert dels arrossos i els rostits :)<br />Jo aquest ja me'l guardo per quan faci més fred, que ara comencen a venir de gust plats més lleugers...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com