tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post5632771251781883163..comments2024-03-28T08:36:45.572+01:00Comments on cuina generosa: salses per a la pasta (2)Cuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-13587455411118878042008-04-22T22:46:00.000+02:002008-04-22T22:46:00.000+02:00Manel, a mi m'agrada (casi) tot el que fas a la cu...Manel, a mi m'agrada (casi) tot el que fas a la cuina!!<BR/><BR/>Pots passar per la meva cuina? gràcies.dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-62318301680387710112008-04-21T16:56:00.000+02:002008-04-21T16:56:00.000+02:00A mi m'agrada la pasta amb llavors de vainilla, ol...A mi m'agrada la pasta amb llavors de vainilla, oli i parmesà. Al blog hi vaig penjar la recepta i tot fa temps. La vaig treure del DVD del Ferràn Adrià.<BR/><BR/>Boníssima i també senzillíssima.<BR/><BR/>Aquests amb all + oli també m'agraden, of course :-).<BR/><BR/>Una salutació.starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-71727738609252636042008-04-21T08:30:00.000+02:002008-04-21T08:30:00.000+02:00Acabo d'arribar a la feina i em trobo aquesta past...Acabo d'arribar a la feina i em trobo aquesta pasta tan suculenta.... Mmmm, canviaria el meu entrepà de pernil per un bon plat a la Putanesca o a l'all i oli, amb bitxo o sense!<BR/>Bon profit!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-27556179219522410162008-04-20T20:11:00.000+02:002008-04-20T20:11:00.000+02:00amb bitxo també el faig sovint, però no l'he posta...amb bitxo també el faig sovint, però no l'he posta perquè a molta gent no li agrada el picant, però el llorer no li he provat, la pròxima n'hi posaré.<BR/>fins aviat!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-74657085550108231262008-04-20T14:30:00.000+02:002008-04-20T14:30:00.000+02:00Jo els faig amb l'all, bitxo i llaurer, aquest dar...Jo els faig amb l'all, bitxo i llaurer, aquest darrer li dona un bon toc d'aromaCamil Roshttps://www.blogger.com/profile/02372635230177821494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-25378277628286019162008-04-20T14:27:00.000+02:002008-04-20T14:27:00.000+02:00L'autor ha eliminat aquest comentari.Camil Roshttps://www.blogger.com/profile/02372635230177821494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-42052892567193839292008-04-20T10:28:00.000+02:002008-04-20T10:28:00.000+02:00elsespaguetti a la putanesca clàssics són un bon x...elsespaguetti a la putanesca clàssics són un bon xic diferents d'aquests, perquè porten tomàquet, olives i anxoves, a més del bitxo que deu ser el que els dóna nom.<BR/>suposo que al portal de la gallarda han fet un mix amb les dues especialitats.<BR/>fins aviat, gina!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-78058920098153064432008-04-20T08:30:00.000+02:002008-04-20T08:30:00.000+02:00saps com se'n diuen d'aquests espaguettis a l'alt ...saps com se'n diuen d'aquests espaguettis a l'alt Empordà?<BR/>spaguettis a la putanesca.<BR/>si algun dia passes per castelló d'empuries, ves a menjar al portal de la gallarda i demana'ls, ells a part i posen una mica de bitxo,pero t'aseguro que estàn estupendos.<BR/>felicitatsginahttps://www.blogger.com/profile/16289313628502317066noreply@blogger.com