tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post584627160345233453..comments2024-03-17T03:04:44.133+01:00Comments on cuina generosa: què busca la gent als blocs de cuina? doncs... pollastre al fornCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-78037239810686553212008-11-12T17:55:00.000+01:002008-11-12T17:55:00.000+01:00mar, pocs dies abans d'aquest post en vaig escriur...mar, pocs dies abans d'aquest post en vaig escriure un altre que es deia "febre apagallums" perquè des que un dia vaig publicar un article explicant que, per diversió, havia fet apagallums (un bolet) arrebossats, cada dia tinc moltes visites de gent que busca informació o receptes dels ditxosos apagallums, un bolet del qual abans gairebé ni havia sentit a parlar. <BR/>i des que vaig fer aquest post, és a dir, durant aquest mes de novembre, la febre no ha minvat, sinó que ha anat en augment.<BR/>realment, seria llarg intentar esbrinar què porta la gent a les nostres pàgines. <BR/>en qualsevol cas, jo t'agraeixo molt que hagis passat per aquesta.<BR/>fins avia :DCuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-42707156549781435972008-11-12T17:41:00.000+01:002008-11-12T17:41:00.000+01:00Jajaja, arribo tard a veure el post i m'ha cridat ...Jajaja, arribo tard a veure el post i m'ha cridat molt l'atenció, apart de fer-me pensar. Em sembla que em donarà per escriure a mi sobre el tema... A mi el que em meravella són les coses estranyes que porten a la gent al meu. El post que triomfa és un que es deia "trucs de màgia" en el que explicava receptes curtes. Es veu que hi ha molt de fan de l'ilusionisme!Mar Calpenahttps://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-37900911821501214592008-11-02T09:06:00.000+01:002008-11-02T09:06:00.000+01:00enric, m'alegre tornar-te a veure per aquí, com a ...enric, m'alegre tornar-te a veure per aquí, com a la núria, et vam posar falta dijous.<BR/>això que dius és veritat, jo també recorro als blocs quan necessito una informació contrastada, però el cert és que tots mirem de penjar allò que fa més goig i pot cridar més l'atenció, i ben pocs n'hi ha que posin la verdura bullida dels dies de cada dia, tot i que hi ha gent que la busca, que també ho tinc comprovat.<BR/>en fi, jo miro d'alternar les dues coses perquè tots els que veniu trobeu quelcom d'interès.<BR/>ah! lamento que no em puguis seguir, ja afluixaré, però és que aquests dies, com que estic lesionat i no puc sortir amb bici i plou tot el dia, què vols que faci...Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-6636081237866373092008-11-02T02:45:00.000+01:002008-11-02T02:45:00.000+01:00A mi també m'agrada descobrir noves receptes als b...A mi també m'agrada descobrir noves receptes als blocs, però tot i així, crec que als blocs hi caben tota mena de receptes, des de les més complicades a les més senzilles.<BR/><BR/>Jo, per exemple, vaig trobar una recepta de marmitako, i l'autora del bloc comentava en el post que no sabia si fora interessant posar-la, ja que es tractava d'una recpeta molt senzilla. Doncs bé, jo no n'havia fet mai, i sí que és cert que és senzillíssima, i l'he repetit vàries vegades, però la desconeixia del tot, i com que sé que tothom que penja als blocs les seves receptes és perquè les ha provat i sortiran bé, quan la vaig fer per primer cop vaig anar molt sobre segur.<BR/><BR/>I no treballis tant, que no et puc seguir!!! :))enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-71236524831243837612008-11-01T20:24:00.000+01:002008-11-01T20:24:00.000+01:00No sé que li passa al meu blog, que no m'actualitz...No sé que li passa al meu blog, que no m'actualitza les entrades del blogs favorits...El cástic, estic disposada a complir-lo..espero que no sigui pujar a Sant Benet de genolls, que no estic preparada...jajaja<BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-16168879628073958192008-11-01T20:19:00.000+01:002008-11-01T20:19:00.000+01:00núria, els panellets ja estan penjats, i la pena p...núria, els panellets ja estan penjats, i la pena per l'absència de dijous serà... ja ens la pensarem i l'aplicarem en la trobada de món sant benet.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-66725440534385727402008-11-01T20:09:00.000+01:002008-11-01T20:09:00.000+01:00Manel, ja m'imagino que m'heu possat falta..ja em ...Manel, ja m'imagino que m'heu possat falta..ja em diràs quin es el càstic!! La meva companya de feina, no para de fer receptes noves, desde que seiem juntes...jejeje<BR/><BR/>Estic desitjant veure els panellets.<BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-18273445544412103022008-11-01T19:42:00.000+01:002008-11-01T19:42:00.000+01:00núria, amb la passió que hi poses, no m'estranya q...núria, amb la passió que hi poses, no m'estranya que engresquis la gent a cuinar. per cert, et vam posar falta dijous.<BR/>fins aviat.<BR/><BR/>gemma, moltes gràcies, dolça, precisament acabem de fer panellets per una trobada amb amics de demà i els penjo tot seguit. un petó.<BR/><BR/>dolça, només és una curiositat, però està bé saber què busca la gent quan ve, la llàstima és no saber què pensa quan se'n va.<BR/>una abraçada.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-38411029557257799582008-11-01T17:53:00.000+01:002008-11-01T17:53:00.000+01:00Ei, Manel, miraré el meu rastrejador de visites, a...Ei, Manel, miraré el meu rastrejador de visites, a veure quines són les entrades més solicitades. Has fet que m'entri la curiositat.<BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-57201236030711471142008-11-01T12:52:00.000+01:002008-11-01T12:52:00.000+01:00Manel, facis risottos, pollastre al forn o apagall...Manel, facis risottos, pollastre al forn o apagallumns arrebossats, ja saps que jo et seguiré visitant! <BR/>Això sí, et confesso que sento debilitat per les receptes dolces que fas amb la Lara je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-25734428639944122182008-11-01T11:44:00.000+01:002008-11-01T11:44:00.000+01:00Manel, una de les raons per les quals vaig crear a...Manel, una de les raons per les quals vaig crear aquesta web, va ser per la gent del meu voltant que no li agrada massa cuinar ni complicar-se la vida a la cuina. Era una forma de demostrar que es pot fer cuina molt bona i senzilla. Per aíxò jo penjo receptes més elaborades, però normalment són receptes que qualsevol s'hi pot possar sense gaires complicacions. I la veritat es que una de les satisfacccions que tinc es quan veig que la gent cuina y comená a fer plats nous gràcies a les meves receptes.<BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-40809293391085232772008-11-01T10:34:00.000+01:002008-11-01T10:34:00.000+01:00mercè, durant un viatge a cuba vam anar a cuba vam...mercè, durant un viatge a cuba vam anar a cuba vam anar a petar a un restaurant que es deia més o menys "el conejo". es veu que el govern en va obrir uns quants perquè la gent s'aficionés a menjar aquesta carn, però la veritat és que no hi havia ningú, i van haver d'anar a buscar el cuiner perquè ens vingués a fer el dinar! suposo que a tot el continent deu passar igual, o sigui que paciència.<BR/><BR/>ei, parella! sí que és viciós, això de mirar les visites, i a vegades fa molt riure llegir què escriu la gent als buscadors, frases del tipus "cena para doce para comer de pie", com si el google fos un servei de càtering!<BR/>espero que l'esquena de la txell vagi millorant, tot i que per a mi és un plaer que feu repòs i tenir-vos cada dia aquí els primers (la mercè no val, que viu a l'altra banda de l'atlàntic).<BR/><BR/>ruben, la veritat és que, com diuen els amics de la cuina vermella, aquesta mena de comptadors són un vici, perquè et pots passar el dia xafardejant per veure què, qui, com, quan i per què, però també són útils si no t'hi obsessiones.<BR/>fins aviat!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-90224488829277712962008-11-01T10:23:00.000+01:002008-11-01T10:23:00.000+01:00Ostres Manel quina pinta que té aquest pollastre! ...Ostres Manel quina pinta que té aquest pollastre! Et felicito! <BR/>Per cert no sabia jo això del comptador! Potser me'l canvio...RUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-17611692031249065552008-11-01T09:36:00.000+01:002008-11-01T09:36:00.000+01:00Ei, Manel, això de mirar d'on ens arriben els visi...Ei, Manel, això de mirar d'on ens arriben els visitants és tot un vici, oi? Nosaltres fa dies que ens fa el tonto i no podem mirar-ho, i no saps el 'mono' que tenim de poder fer el xarfarder dins l'ànima del bloc.<BR/><BR/>És alucinant el que busca la gent, i és alucinant veure dels llocs més insospitats d'on arriben les visites. <BR/><BR/>El teu pollastre és el mega pollastre farcit boníssim de Castellterçol, noi et felicitem, fas una cuin exquisida.<BR/><BR/>petons amic.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-27781997818499422462008-11-01T01:26:00.000+01:002008-11-01T01:26:00.000+01:00Oh!! Manel! Entre aquest pollastre de pagès i el c...Oh!! Manel! Entre aquest pollastre de pagès i el conill... m'has fet emocionar!! Quina bona pinta! I quina gana m'has fet venir!! El dia que els americans decideixin menjar els conills en comptes de tenir-los pasturant pels jardins... saltaré d'alegria!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.com