tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post6015847740427194869..comments2024-03-28T18:55:01.866+01:00Comments on cuina generosa: retorn al pollastre al fornCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-17075800772143304092010-10-20T23:52:10.246+02:002010-10-20T23:52:10.246+02:00àfrika, com ha sortit? no arribo a temps per dir-t...àfrika, com ha sortit? no arribo a temps per dir-te que amb brandy et quedarà molt bé, tant o més que amb el vi blanc, i també amb vi ranci, per exemple, fins i tot amb xerès.<br />espero que hagi anat bé i espero tornar-te a veure per aquí, gràcies per venir.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-38612026348329315862010-10-18T21:11:39.421+02:002010-10-18T21:11:39.421+02:00avui el faig x sopar!! però ens el cruspirem demà ...avui el faig x sopar!! però ens el cruspirem demà x dinar! yupi tinc d tot, be, el meu romaní no està florit... espero q no desmereixi el plat! i si li poso brandy q tal?? <br /><br />Àfrika **Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-63168329193146192872008-03-27T12:35:00.000+01:002008-03-27T12:35:00.000+01:00aquest el fas igual que jo,mmmaquest el fas igual que jo,mmmginahttps://www.blogger.com/profile/16289313628502317066noreply@blogger.com