tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post6149768606637879673..comments2024-03-28T18:55:01.866+01:00Comments on cuina generosa: per sant esteve, canelons (de verdures amb salsa vellutada)Cuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-55286790215060534062008-12-30T00:19:00.000+01:002008-12-30T00:19:00.000+01:00salvia, podemos intercanviar unos canelones de bac...salvia, podemos intercanviar unos canelones de bacalao por unos de verduras? estaría encantado.<BR/>que pases un feliz fin de año. un beso ;))<BR/><BR/>anna, la veritat és que costa controlar-se quan et poses a menjar canelons. gràcies per posar-te del nostre cantó i que passis molt bones festes. una abraçada!!<BR/><BR/>su, ya ves, aquí antes con las sobras del cocido (la escudella i carn d'olla) de navidad se hacían canelones, ahora se hacen unos canelones con las mejores carnes i con foie y otras lindezas que cuestan más que la comida de navidad.<BR/>espero que el año próximo os traiga lo mejor a toda la familia. un beso :)<BR/><BR/>enric, és una llàstima que no t'agradi la salsa de soja, perquè amb el wok la faig servir gairebé sempre, però no dubto que li trobaràs mil i una aplicacions.<BR/>espero que l'any vinent ens poguem veure amb més regularitat i que tot et vagi molt bé!<BR/><BR/>txell, ja pots dir "alça, manela", si vols, que queda més tradicional. gràcies pel bàndol que has triat i et desitjo un any nou molt millor, que segur que ho serà (només faltaria!!).<BR/>una abraçada (fluixa)Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-46396944384456525072008-12-29T17:13:00.000+01:002008-12-29T17:13:00.000+01:00Alça Manel!! jo desempato a favor dels nois!! T'ha...Alça Manel!! jo desempato a favor dels nois!! T'ha quedat una presentació deliciosa i fina, com de restaurant dels cars!<BR/>M'encanta aquesta manera de fer els canelons de Sant Esteve. Enhorabona bonic!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-65649203491404809362008-12-29T09:21:00.000+01:002008-12-29T09:21:00.000+01:00Per mi –ja coneixes una mica per on van els meus g...Per mi –ja coneixes una mica per on van els meus gustos- tot anava bé fins que ha aparegut la salsa de soja. ;) La resta, però, sensacional! Aquests canalons me’ls apunto, que tinc un woock i he de fer pràctiques.<BR/><BR/>Una abraçada, pencaire!enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-70536402065336849022008-12-29T08:55:00.000+01:002008-12-29T08:55:00.000+01:00Manel, no sabia yo de la tradición de comer canelo...Manel, no sabia yo de la tradición de comer canelones es día, lo vi el otro día, me parece que en españa directo.<BR/>Los que presentas, me encantan porque este relleno es muy muy rico.<BR/>Un beso manel y que entres con buen pie en 2009Suhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-47476349642691740112008-12-28T20:03:00.000+01:002008-12-28T20:03:00.000+01:00home, jo per la foto, desempataria ràpidament pel ...home, jo per la foto, desempataria ràpidament pel SI! Nosaltres vem menjar els canelons tradicionals, però aquesta vegada vem saber-nos controlar, i encara hem guanyat perquè ens hem endut a casa una plàtera per un altre dia!Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-18597292820901268132008-12-28T18:59:00.000+01:002008-12-28T18:59:00.000+01:00Yo creo que a mi me hubieran gustado!!!! Felices F...Yo creo que a mi me hubieran gustado!!!! Felices Fiestas!!!! Besos!!salviahttps://www.blogger.com/profile/13725885794283312624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-71447343462564669122008-12-28T17:40:00.000+01:002008-12-28T17:40:00.000+01:00glòria, gràcies per sumar-te al nostre bàndol, hi ...glòria, gràcies per sumar-te al nostre bàndol, hi tindré en compte!<BR/>que ho passis molt bé aquests dies :)<BR/><BR/>núria, em sembla que amb pocs canvis podries adaptar aquests canelons al mm, oi? <BR/><BR/>nurks, estic d'acord que aquesta salsa tan clàssica és una bona alternativa perquè admet mil variants.<BR/>gràcies per venir i feliç any!<BR/><BR/>maria, gràcies per l'avís, ja he corregit l'error. lamento que no et quedis a sopar, però ja he vist que estàs de regim... en fi, que tinguis una feliç entrada d'any!<BR/><BR/>myriam, ja he vist al teu bloc el pilot de galetes, bombons i dolços que fas, però només són uns quants dies, ja farem bondat després.<BR/>bones festes a tota la família!<BR/><BR/>càndida, l'aleix no venia de farra (aquell dia), venia de sopar amb uns amics, cosa que no sé si vol dir que tornava tip o amb més gana...<BR/><BR/>olles, celebro que t'agradin. i com tu dius sempre, salut per a l'any nou :DD<BR/><BR/>àngels, la velouté es pot enriquir amb el que es vulgui, de soja no en duia gaire, però les verdures sí, i t'asseguro que sempre que les faig així encanten a petits i grans.<BR/>ens veiem aviat, oi? bona entrada d'any!!<BR/><BR/>eva, gràcies per ser dels meus, ets un sol i una cuinera excel·lent i de sòlida formació. <BR/>un petonàs i bona entrada d'any!<BR/><BR/>eva, moltes gràcies amb un pa de la teva boulangerie, aquest plat quedaria rodó.<BR/>feliç any nou!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-37555836878315048432008-12-28T12:28:00.000+01:002008-12-28T12:28:00.000+01:00Un plat molt interessant.un salut!Un plat molt interessant.<BR/>un salut!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-11675588811519777292008-12-28T11:42:00.000+01:002008-12-28T11:42:00.000+01:00Jo la salsa veloute la faig força sovint i m'encan...Jo la salsa veloute la faig força sovint i m'encanta la lluentor i la textura que agafa!! Així que a mi segur que m'haguessin encantat aquests canelons!!! ;)<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-3740138834560646042008-12-28T11:25:00.000+01:002008-12-28T11:25:00.000+01:00Molt bona idea desprès d'aquest àpats uns canalons...Molt bona idea desprès d'aquest àpats uns canalons de verdures, encara que jo amb la salsa amb passo al costat de la Maria i la Lara, potser perquè jo no soc massa de salsa soja.Bona entrada d'anyangelshttps://www.blogger.com/profile/02855801886240927563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-91771550767414957512008-12-28T11:20:00.000+01:002008-12-28T11:20:00.000+01:00Es conegut Salomó per la seva sabiduria, aicí que ...Es conegut Salomó per la seva sabiduria, aicí que molt bona tria, aquests canelons són molt bons. I són una bona aposta, tradició versus salut.<BR/>Quin equilibri més ben trobat.<BR/>Salut!!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-7571325352061064022008-12-28T10:03:00.000+01:002008-12-28T10:03:00.000+01:00Que a l'Aleix li agradessin no compta perquè de ma...Que a l'Aleix li agradessin no compta perquè de matinada qualsevol cosa t'entra bé. T'ho dic jo que he arribat a menjar coses molt rares tornant de farra...<BR/>Però segur que estaven molt bons!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-85259012678572484962008-12-28T09:50:00.000+01:002008-12-28T09:50:00.000+01:00Quina bona pensada aquesta dels canelons de verdur...Quina bona pensada aquesta dels canelons de verdures!!! I la salsa vellutada és la primera vegada que la sento nomenar... aquests canelons me'ls apunto jo també, per la depuració post nadalenca... mare meva... com ens estem posant de dolços...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-1462609256170417442008-12-28T09:29:00.000+01:002008-12-28T09:29:00.000+01:00Manel, quan a l'explicació dius que substitueixes ...Manel, quan a l'explicació dius que substitueixes la farina pel brou deus voler dir la llet pel brou, no?<BR/>Doncs opinar per opinar, jo crec que han de ser ben bons i més després de tant menjars per aquests dies...<BR/>Si que vinc el dia 9 però no em quedo al sopar. Tinc que fer bondat...Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-38542253741042699942008-12-28T07:03:00.000+01:002008-12-28T07:03:00.000+01:00genials aquests canelons!! fa temps vaig provar de...genials aquests canelons!! fa temps vaig provar de fer la salsa vellutada i la veritat és que en vaig quedar prou satisfeta, és una molt bona variant de la clàssica beixamel :) molt bona la combinació!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-86855181380358503942008-12-28T01:12:00.000+01:002008-12-28T01:12:00.000+01:00Manel, pues a mi segur que m'agradaben...no hi tin...Manel, pues a mi segur que m'agradaben...no hi tinc cap dubte!!<BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-52076917692095880702008-12-28T00:50:00.000+01:002008-12-28T00:50:00.000+01:00Doncs en aquest cas, jo desfaria l'empat en favor ...Doncs en aquest cas, jo desfaria l'empat en favor del gènere masculí, que ja em sap greu, eh?, però què voleu que us digui, segur que els canelons m'agradarien!.<BR/><BR/>Bona entrada d'any.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.com