tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post6505910697247833718..comments2024-03-28T18:55:01.866+01:00Comments on cuina generosa: llom a la saragossanaCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-28723061723391162962013-03-25T12:08:46.687+01:002013-03-25T12:08:46.687+01:00com que no em fan ni fred ni calor? en vaig respon...com que no em fan ni fred ni calor? en vaig respondre extensament... per mail!<br />la pobra senyora es va morir molt jove, no sé exactament de què, però fa anys que no hi és :-(Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-48910731540602233302013-03-25T12:04:57.134+01:002013-03-25T12:04:57.134+01:00jolins els meus piropos no et fan mai ni fred ni c...jolins els meus piropos no et fan mai ni fred ni calor! :( I se sap que li va passar aquesta gran senyora cuinera??<br />ÀfrikaaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-83018898299345736682013-03-24T20:39:15.215+01:002013-03-24T20:39:15.215+01:00flipant q jo tb tinc el Cuinar és senzill de la SR...flipant q jo tb tinc el Cuinar és senzill de la SRa.SEguí, edició 1991, flipant tant com generosa és la teva cuina!<br />ÁfrikaaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-17741551551525410502008-05-12T23:41:00.000+02:002008-05-12T23:41:00.000+02:00quan t'instales en una casa nova generalment no di...quan t'instales en una casa nova generalment no disposes de gaires recursos, i el llom no és gaire car, és fàcil de preparar i com bé dieu, sol agradar tothom.<BR/>a més, tampoc estem tan lluny els uns dels altres i aquest país és tant petit, com deia aquell, que tots acabem menjant el mateix.<BR/>segurament d'aquí a uns anys la gent recordarà que als primers convidats els feien pizza, pasta, nachos o sushi. què hi farem!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-87252558843740551942008-05-12T20:50:00.000+02:002008-05-12T20:50:00.000+02:00Hola Manel!Mira, que m'ha fet molt de goig veure q...Hola Manel!<BR/>Mira, que m'ha fet molt de goig veure que he ajudat a fer-te tornar als teus orígens culinaris! I gràcies per l'enllaç al nostre bloc: es d'agrair que la gent et tingui present en els seus posts.<BR/>Per cert. que aquest plat el provaré. Venint recomenat per tu i tant com li agrada el llom a kisumenja, es gairebé inevitable fer-lo!!!<BR/><BR/>I dolorss, no sabia que al llom que jo faig a la cervesa se'n deia carbonara!!! També és interessant veure que els plats "iniciatics" siguin amb llom. Una hipòtesi per explicar-ho: és una carn no gaire cara i coneguda (a casa ne'm menjat tots, segur!) i el porc és una carn que sol agradar a tothom.<BR/>Com ho veieu?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-81677108779859970102008-05-12T12:15:00.000+02:002008-05-12T12:15:00.000+02:00A mi em fas recordar que al principi de cuinar a ...A mi em fas recordar que al principi de cuinar a casa el plat dels “invitats” era un llom a la carbonara, que es feia amb cervesa i ceba, sempre quedava be. Que ho fa que sempre la carn és el llom? <BR/>Tindré de fer la recepta per « solidaritat i per recordar vells temps !!!dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.com