tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post7154119028631676397..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: ventresca de tonyina marinadaCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-70450435326880922532010-10-23T22:42:32.370+02:002010-10-23T22:42:32.370+02:00clídice, m'apunto el suggeriment de la salsa d...clídice, m'apunto el suggeriment de la salsa d'alvocat i sèsam! gràcies per la visita.<br /><br />sión, si et sent un japonès et mirarà com a una heretge!<br /><br />mome, moltíssimes gràcies, ets molt amable!<br /><br />martines, ja et convidaré amb el teu pare un dia d'aquests, et sembla un bon premi?<br /><br />parella vermella, gràcies per compartir les meves alegries, i això dels cigronets, o qualsevol altre platillo, està en marxa!<br /><br />òscar, jo no era gaire de la sirena fins ara, però reconec que s'hi troben coses que no estan malament i en molts productes tenen un ventall de preus que permet ajustar les compres a cada pressupost.<br /><br />gemma, tens raó, fresca és molt cara... si en trobes. suposo que a sabadell és més fàcil, però aquì dalt, impossible, i a barcelona, foça difícil.<br /><br />núria, a mi tampoc no m'agrada gaire menjar tonyina fora de casa si no és en sashimi (crua), per tant, el millor és fer-te-la tu mateix al teu gust. <br /><br />lídia, gràcies per ser un d'aquests cent seguidors, i sobre això de la tonyina, tasta-la, és bo variar i canviar una mica del que mengem sempre. i admet un gran nombre de preparacions. ja em diràs.<br /><br />fogons, moltes gràcies per venir, i no patiu, estic segur que en pot temps el comptador de visites creixerà ràpidament perquè teniu un bloc molt treballat i atractiu. sort.<br /><br />teresa, surt molt bona la tonyina feta així, tasta-la i ja em diràs.<br /><br />sara, moltes gràcies. fa dies que no ens veiem, oi? a veure si tornem a coincidir aviat. una abraçada!<br /><br />francesc, et tinc molt present i sé que ets un fixe, gràcies per venir!<br /><br />mai, no ets seguidora meva? em sembla que estàs entre les primeres, encara que no figuris inscrita, i estic molt content que ho siguis.<br /><br />alfons, efectivament, el bloc és com el ciclisme, pedalada a pedalada, post a post, vas cobrint etapes-Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-89683841046212033172010-10-23T07:14:12.695+02:002010-10-23T07:14:12.695+02:00Una "parròquia" guanyada a pols ..pedala...Una "parròquia" guanyada a pols ..pedalada rera pedalada .. però merescuda!! .. Felicitats!!!Alfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-85907026874459373982010-10-22T09:03:39.356+02:002010-10-22T09:03:39.356+02:00Crec que jo no sóc seguidora del teu bloc, però si...Crec que jo no sóc seguidora del teu bloc, però si de la ventresca de la sirena, és molt però que molt correcta , fins ara, l´altre dia vaig dir el mateix dels lloms i eren un xurro, però suposo que són coses que passen al món del congelat , i al del fresc també, tto i que res com una tonyina fresca al seu punt.<br />Moltes felicitats!Maihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-71844318534060759362010-10-21T16:14:24.839+02:002010-10-21T16:14:24.839+02:00Hola Manel,
com ja saps, encara que no figuro a la...Hola Manel,<br />com ja saps, encara que no figuro a la llista, soc seguidor del teu, blog així que ja en tens 101.<br /><br />Enhorabona i endavant !!<br />FrancescAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-51917486246906094122010-10-21T13:39:30.947+02:002010-10-21T13:39:30.947+02:00Com m'agrada aquesta tonyina!!!
Felicitats pel...Com m'agrada aquesta tonyina!!!<br />Felicitats pels nombres!!!!Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-64241616453947398892010-10-21T12:21:15.078+02:002010-10-21T12:21:15.078+02:00Felicitats! dues xifres ben maques i rodones!!La t...Felicitats! dues xifres ben maques i rodones!!La tonyia m'agrada molt i aquesta fa molt bona pinta!!Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-17779582491641722262010-10-20T19:58:35.027+02:002010-10-20T19:58:35.027+02:00Oh! Fantàstic!! Tan la recepta (em xigla la ventre...Oh! Fantàstic!! Tan la recepta (em xigla la ventresca) com la magnífica xifra de 200.000 seguidors!! Nosaltres en portem 2.000 i ja estem la mar de contents per ser pràcticament uns novatos! ;)<br />Salutacions!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-77280809483498468502010-10-20T19:23:03.313+02:002010-10-20T19:23:03.313+02:00moltes felicitats, per els seguidors (que jo en so...moltes felicitats, per els seguidors (que jo en soc una ) i per les visites, la veritat és que això ñes el que et fa continuar i seguri endavant.<br /><br />I de la recepta que et puc dir? que mai acostumo a menjar tonyina per+o es que soc d'aquelles que no passo del lluç, el llenguado i el rap jiji<br /><br />petons i a seguir endavantLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-75256605104443559292010-10-20T12:21:33.438+02:002010-10-20T12:21:33.438+02:00Hola!!!
En primer lloc felicitarte per tenir ja el...Hola!!!<br />En primer lloc felicitarte per tenir ja el no poc número de 100 seguidors, en segon lloc dirte, que mai menjo tonyina.... perque?<br />Donç és ben sencill, no hi hà ningú (o molts pocs establiments)que la serveixi com deu mana, per mi és una loteria que no m'agrada jugar, aquest es el punt de cocció exacte que a mi m'agrada, d'altre manera no soc capaç de menjarm'ho .<br /><br />Per lo tant enhorabona! ja era hora que algú la fes al seu punt.<br /><br />Petons!<br />Núria.Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-24392163550866521922010-10-20T10:32:20.944+02:002010-10-20T10:32:20.944+02:00Felicitats pels dos números tan rodons!
No he tast...Felicitats pels dos números tan rodons!<br />No he tastat mai la ventresca de tonyina congelada de la Sirena... dius que surt prou bona? Doncs la provaré, que fresca costa un ull de la cara!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-38867802637946579882010-10-19T23:26:05.967+02:002010-10-19T23:26:05.967+02:00Jo sóc un dels pecadors que no passa per la famosa...Jo sóc un dels pecadors que no passa per la famosa cadena de congelats i em sembla que si guanyen els del guaperes igual em treuen el carnet de català i tot per no practicar hahaha.<br /><br />Però aquesta ventresca m'ha fet descobrir el camí, torno al ramat, recupero la senda: hi passarè per que vull tastar aquestes ventresques correctes. Encara recordo la que vaig menjar a Barbate aquest estiu. Se que no serà igual, però amb que s'hi assembli em conformo :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-29257123120095371622010-10-19T21:45:07.964+02:002010-10-19T21:45:07.964+02:00Hola rei del mambo! Moltes i moltes felicitats per...Hola rei del mambo! Moltes i moltes felicitats per aquestes fites, la teva constància i els teus post sensacionals i les teves meravelloses receptes, no podien donar un altre fruit que aquest!<br />Estem molt i molt contents, ja saps, les teves alegries també son les nostres!<br />Per cert, els peixos no em diuen massa res, preferiria celebrar-ho amb uns cigronets d'aquells tan i tan bons tot esmorzant! :-PLa cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-38619410786039616562010-10-19T18:45:25.474+02:002010-10-19T18:45:25.474+02:00Tito Manel crec que sóc la visitant 200.000 i ja v...Tito Manel crec que sóc la visitant 200.000 i ja vaig ser la 100.000 i encara estic esperant el premi! estira't una mica, no.<br />MartinesAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-61239398530500711882010-10-19T18:12:42.856+02:002010-10-19T18:12:42.856+02:00Et felicito per tota la tasque, la de la cuina va ...Et felicito per tota la tasque, la de la cuina va primer .-), el plat deliciós i la teva comparativa m´ha agradat moltíssssssssim!!!, et donc la raó. M´el mengaría tal i com surt a la pantalla ( està guau!!!).<br /><br />I en el altre tema, ja saps que t´amiro la feina i et penques moltíssim el blog, una abraçada.Momehttps://www.blogger.com/profile/14911885739913835447noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-8212198692672819392010-10-19T18:04:25.732+02:002010-10-19T18:04:25.732+02:00Moltes felicitats per les dues fites aconseguides,...Moltes felicitats per les dues fites aconseguides, espero que amb poc temps en siguin moltes mes.<br />La tonyina no es massa el meu peix preferit, tot i que al Miquel li encanta, li preparo molt semblant a la teva i diu que esta molt bona.<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-62138067253189969252010-10-19T17:20:06.943+02:002010-10-19T17:20:06.943+02:00Felicitats per la fita :) ah! i m'has donat la...Felicitats per la fita :) ah! i m'has donat la pista per la ventresca, de fet, nosaltres la solem menjar en els japonesos, a vegades amb una salsa d'alvocat, i sèsam i està boníssima. Ara m'atreviré a fer-la a casa :)Clidicehttps://www.blogger.com/profile/03980871897747265372noreply@blogger.com