tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post7283895299397136276..comments2024-03-28T18:55:01.866+01:00Comments on cuina generosa: teoria (?) del rostit a la cassolaCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-33190666661674818582019-04-12T00:04:05.276+02:002019-04-12T00:04:05.276+02:00Me gusta está receta, a mí suegra le quedaba delic...Me gusta está receta, a mí suegra le quedaba delicioso "asado homit" nunca he logrado que me saliese tan bueno, húmedo y gustoso como a ella, me anoto tu receta <br />Graciasterehttps://www.blogger.com/profile/13706900703130425865noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-78044328131886174692019-04-12T00:01:13.888+02:002019-04-12T00:01:13.888+02:00Me gusta está receta, a mi suegra le quedaba deli...Me gusta está receta, a mi suegra le quedaba delicioso "rostit homit" nunca he logrado que me saliera como a ella, me anoto tu receta<br />Gracias<br />terehttps://www.blogger.com/profile/13706900703130425865noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-22792861555181828712012-10-04T12:27:07.308+02:002012-10-04T12:27:07.308+02:00Mira que a casa meva no se'n feia gaire de ros...Mira que a casa meva no se'n feia gaire de rostit i mai em sortia bé. M'aegro d'haver trobat aquí el secret. Ara ho provo!<br />aratihttps://www.blogger.com/profile/09829242191603668247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-43428939745494909392009-04-22T00:26:00.000+02:002009-04-22T00:26:00.000+02:00mai, m'alegra saber que les diferències nord-sud e...mai, m'alegra saber que les diferències nord-sud en matèria de rostit són inexistents;)<br /><br />glòria, si amb aquest rotllo algú s'anima a provar una cosa que no ha fet abans o li permet donar un altre toc als seus plats, content com un gínjol.<br /><br />beth, les herbes tradicionals de casa nostra donen a la carn un sabor inconfusible encara que a vegades sigui tan bona que no necessiti gaire ajuda.<br /><br />mercè, tinc la teoria que l'ofici de cuiner és molt esclau i em sembla que ja és massa tard per canviar, prefereixo anar fent sense que ningú em mani (o només els de casa, je, je).<br /><br />xaro, el rostit sec veig que guanya per majoria, no hi ha color.<br /><br />parella vermella, al rostit hi he tirat xerès, brandi, vi ranci, vi sense enranciar, però anís, no, i penso provar-ho perquè la iaia maria segur que n'ha fet més que jo.<br /><br />olles, ets molt benvinguda cada vegada que vens i sipassa gaire temps sense el teu salut!!!, ja el trobo a faltar.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-56532221744249203092009-04-21T23:17:00.000+02:002009-04-21T23:17:00.000+02:00Feia dies que no passava pel teu raconet i trobo q...Feia dies que no passava pel teu raconet i trobo que m'havia perdut receptes molt bones, com el rostit i aquest arrosset tant rebó. Salut!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-81207757104690776642009-04-21T20:47:00.000+02:002009-04-21T20:47:00.000+02:00francesc, tens bon gust, perquè trobo que l’all és...francesc, tens bon gust, perquè trobo que l’all és imprescindible, en els rostits.<br /><br />anna, quina sort poder tenir sempre bons pollastres, i és veritat que si és gros costa més de coure i va millor amb suc.<br /><br />maria, moltes gràcies. a casa estan contents, però no sempre, perquè quan faig alguna prova i no surt bé, sempre diuen el mateix: “a mi m’agrada més com ho fas sempre” o “m’agrada més el pollastre normal”.<br /><br />marta, prova un dia a fer el pollastre a la cassola, veuràs que també t’agrada. <br /><br />núria, avui precisament tinc pensat comprar una bossa d’aquestes i provar-ho perquè m’heu fet entrar ganes de provar-ho.<br /><br />eva, un bon rostit no pot faltar gairebé cada setmana!<br /><br />pepín, estar a la cuina té l’avantatge que podem triar com fem les coses, encara que també a vegades hem de cedir als gustos dels altres <br /><br />dolors, els pollastres de pagès en general no són tan greixosos perquè corren lliures i a l’hora de rostir-los, sobretot si són grossos, necessiten més líquid per no quedar secs.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-18370245479552384772009-04-20T10:35:00.000+02:002009-04-20T10:35:00.000+02:00Amic meu, l'àvia Maria que és una gran cuinera, al...Amic meu, l'àvia Maria que és una gran cuinera, al rostit hi tira un bon raig d'anís... i queda de bo!!! Gràcies per aquest estudi sobre els rostits. Genial.<br />PetonsLa cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-40993179269065132812009-04-19T21:49:00.000+02:002009-04-19T21:49:00.000+02:00Quina lliço magistral Manel!! M'ha agradat molt ll...Quina lliço magistral Manel!! M'ha agradat molt lleir-ho tant ben explicat. Jo tb tiro cap el sec, m'agrada més.xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-66409183071566317092009-04-19T18:25:00.000+02:002009-04-19T18:25:00.000+02:00Manel, m'ha agradat molt tota l'explicació!! No t'...Manel, m'ha agradat molt tota l'explicació!! No t'han cridat per ser chef d'algun restaurant?? ;)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-87512487029094526172009-04-19T08:54:00.000+02:002009-04-19T08:54:00.000+02:00Manel, quina masterclass de rostits, moltes gràcie...Manel, quina masterclass de rostits, moltes gràcies per les recomanacions!! Jo sóc dels secs però amb gustet, i com tu, de farigola i mromaní...Ara que a un bon pollastre de pagès, poca cosa s' hi ha d'afegir!<br /><br />Un petó!<br />BethLa Llibreta Viatgerahttps://www.blogger.com/profile/06520437513403772761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-70340793408781873932009-04-18T23:16:00.000+02:002009-04-18T23:16:00.000+02:00Amb aquestes explicacions segur que els rostits su...Amb aquestes explicacions segur que els rostits surten bé del tot!. Jo també m'apunto als secs i de cassola.<br /><br />Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-38635515312397602712009-04-18T21:00:00.000+02:002009-04-18T21:00:00.000+02:00Que puc dir a part que has fet una explicació deta...Que puc dir a part que has fet una explicació detallada i perfecta dels rostits, i com tu, jo els faig igual, jo tiro més a fer el sec i l´Anton el sucós, la mare sec de debó però gustosísim i tovet i de vegades , el faig intermitg, ceba ,una tomaqueta petita un rajolí de vi ranci , però escasset. <br />Tinc la boca feta aigua , és l´hora de sopar i hi ha una gana....<br />Una abraçada,<br />MaiMaihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-90481163674859155152009-04-18T20:14:00.000+02:002009-04-18T20:14:00.000+02:00Així tu et semble que amb un pollastre de pagès ta...Així tu et semble que amb un pollastre de pagès també quedaria bé? perquè jo quan intent-ho amb un de Pagès sense al forn sempre queda una mica sec.<br />Aniré aprenenELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-28738696369841553312009-04-18T18:59:00.000+02:002009-04-18T18:59:00.000+02:00Manel, estic totalment d'acord amb tu. A mi també ...Manel, estic totalment d'acord amb tu. A mi també m'agrada més al sec però faig més l'altre perquè a casa els hi agrada més.<br /><br />Salut,<br />PepinPepinhttps://www.blogger.com/profile/00053641695949967935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-29600338850865678052009-04-18T17:19:00.000+02:002009-04-18T17:19:00.000+02:00M'hauré d'estudiar bé aquesta tutorial pel pròxim ...M'hauré d'estudiar bé aquesta tutorial pel pròxim cop que fagi rostit a casa!!! fantàstic!<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-40002273471088869592009-04-18T14:27:00.000+02:002009-04-18T14:27:00.000+02:00Genial aquest sobre els rostits..jo també preferei...Genial aquest sobre els rostits..jo també prefereixo més el secs...Per cert fa unes setmanes vaig probar a rostir el pollastre farcit, en una d'aquestes bolsas de asar, de mercadona i va ser tot un exit...poc oli, i carn molt tendre.<br /><br />NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-51727277876338292282009-04-18T10:59:00.000+02:002009-04-18T10:59:00.000+02:00...molt bona la lliçó...jo sempre he fet el pollas......molt bona la lliçó...jo sempre he fet el pollastre al forn i com tu dius dels secs...però es clar..dir que jo sempre he fet el pollastre al forn quan només n'he cuinat dos cops...no val! Però s'intenta...<br />PtntsMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-54995767436722212842009-04-18T00:28:00.000+02:002009-04-18T00:28:00.000+02:00m'ha agradat molt la teva explicació per veure la ...m'ha agradat molt la teva explicació per veure la diferència entre un tipus de cocció i una altre. Noi, cuines molt be, que contents han d'estar a casa teva..Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-66510536505404364382009-04-18T00:14:00.000+02:002009-04-18T00:14:00.000+02:00Gràcies per les teves expicacions.
A casa consumim...Gràcies per les teves expicacions.<br />A casa consumim sempre pollastres de pagés. I és el que tu dius: gairabé no cal posar-hi res. De tota manera, quan el pollastre és més petit acostumo a fer el rostit "sec" i quan és un pollastre gros,faig l' altre.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-39624606082060985472009-04-18T00:05:00.000+02:002009-04-18T00:05:00.000+02:00M'apunte els teus consells quant al tipus de cuita...M'apunte els teus consells quant al tipus de cuita segons la mena de pollastre de què es tracte. Com ja saps, m'agrada molt el pollastre. Aquesta me l'apunte, perquè ha de ser deliciosa. A mi també m'agrada molt el sabor de l'all en els rostits. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.com