tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post7589622144819216251..comments2024-03-17T03:04:44.133+01:00Comments on cuina generosa: babaganuix amb anxova (en cullereta)Cuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-67404936567274565552015-12-30T13:04:16.786+01:002015-12-30T13:04:16.786+01:00com sempre, idees Excel.lents per fer.nos quedar c...com sempre, idees Excel.lents per fer.nos quedar com a super xefs de cuina!! aquesta la faré demà, tomaya!! Merihttps://www.blogger.com/profile/14637104715198246612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-50566380528865944732010-11-22T18:23:03.383+01:002010-11-22T18:23:03.383+01:00L'autor ha eliminat aquest comentari.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-46493112538372798912010-11-22T18:23:00.339+01:002010-11-22T18:23:00.339+01:00L'autor ha eliminat aquest comentari.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-34407546865523484962010-11-22T18:22:55.004+01:002010-11-22T18:22:55.004+01:00dolorss, no havia notat la teva absència, perquè s...dolorss, no havia notat la teva absència, perquè sempre tens el bloc actualitzat hi siguis o no. en tot cas, suposo que tornes a estar en forma i celebro veure't per aquí.<br />ah, i prova l'albergínia d'una altra manera que no sigui fregida, aquesta és una bona alternativa.<br /><br />manu, i una melmelada d'albergínies? jejeje<br /><br />miquel, si t'agraden les albergínies, el babaganuix t'agradarà segur.<br /><br />eri, uns entrants amb humus, babaganuix i guacamole, per exemple, per sucar-hi... pita!<br /><br />gemma, no et pensis, torrar el sèsam i matxacar-lo al morter porta feina però tampoc tanta, i et permet sortir del pas i donar aquest gust del sèsam tan peculiar si no tens tahina.<br /><br />teresa, jo també comrparé tahina, jejeje, però quan s'acaba, la veritat és que al meu poble costa de trobar.<br /><br />sandra, tens raó, has de ser molt sabata perquè no et quedi bé aquesta pasta, oi? i pots anar variant el gust posant més o menys de cada ingredient segons el teu gust.<br /><br />òscar, m'he fet un tip de riure perquè és veritat, babaganuix és nom de personatge dolent del massagran.<br /><br />mai, ja ho consultaré, però potser hauries de posar ehem, ehem... jajaja<br /><br />gemma, tots anem fent llistes per les festes, oi?<br /><br />mercè, em fa l'efecte que t'agradarà, i és molt fàcil de fer.<br /><br />francesc, ja veus que els amants de l'albergínia són legió.<br /><br />margarida, quan n'escalivis, guarda'n una o dues i prova el babaganuix, segur que t'agrada.<br /><br />dolça, no sé si a la canalla els agradarà gaire, perquè no deixa de ser el que ells anomenen genèricament 'verdura', però a tu estic segur que sí.<br /><br />alfons, a mi també m'agrada molt el petit format, perquè et permet tastar moltes coses en un àpat, però potser sóc més de culleretes. per fer gotets, vinc a aprendre a casa teva.<br /><br />eva, com que no deixa de ser una mena de papilla, podries provar si li agrada al jan!<br /><br />txell, aquest elogi de la presentació i la foto, venint de tu, m'omple de satisfacció<br /><br />mercè, gràcies, amb la anxova va molt bé, però estic provant altres alternatives per fer-ne presentacions diferents.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-42645366503721347772010-11-21T23:56:01.688+01:002010-11-21T23:56:01.688+01:00Ja és veritat que s'assembla molt a l'humm...Ja és veritat que s'assembla molt a l'hummus, i gràcies per comentar l'alternativa a la pasta de sèsam.Una presentació molt bonica i l'anxova que hi lliga perfectament!a reveure Manel.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-28506606435127361872010-11-21T10:12:13.093+01:002010-11-21T10:12:13.093+01:00nen, estàs que 'te sales', quina manera mé...nen, estàs que 'te sales', quina manera més bonica de presentar el babaganuix, quina suculencia de fotografia! noi, ets la bomba.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-31081622319518745522010-11-20T21:38:26.528+01:002010-11-20T21:38:26.528+01:00desconeixia aquest plat xo segur q m'encantari...desconeixia aquest plat xo segur q m'encantaria!!!! prenc nota!!!<br />petunets, <br />eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-14085300917134828282010-11-20T21:01:32.670+01:002010-11-20T21:01:32.670+01:00magnifica idea la de preparar un mateix la tahina,...magnifica idea la de preparar un mateix la tahina, me la apunto ... i la presentació ,en petit format, també ....ja saps que a mi m'encanta<br />Un a abraçadaAlfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-42775558516135993832010-11-20T20:15:02.445+01:002010-11-20T20:15:02.445+01:00Acabo de descobrir aquest tipus de paté d'albe...Acabo de descobrir aquest tipus de paté d'albergínia però segur que ha d3e ser boníssim.<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-35744779000075361412010-11-20T19:56:06.993+01:002010-11-20T19:56:06.993+01:00És la primera vegada que sento el nom d'aquest...És la primera vegada que sento el nom d'aquesta recepta, i crec que ha de ser ben bona. L'albergínia m'agrada molt, però gairebé sempre la faig arrebossada o escalivada. M'ha agradat aquesta proposta.Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-54213193011033012152010-11-20T13:48:04.692+01:002010-11-20T13:48:04.692+01:00El hummus sí que el coneixia però el babaganuix no...El hummus sí que el coneixia però el babaganuix no. Segur que el prove com a entrant. Fa molt bona pinta i a mi l'albergínia m'agrada molt. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-6294948746853780002010-11-20T13:41:10.382+01:002010-11-20T13:41:10.382+01:00Manel, no coneixia aquesta pasta/paté d'alberg...Manel, no coneixia aquesta pasta/paté d'albergínia però de segur que ha de ser boníssima!!<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-26091838625392793622010-11-20T12:55:10.860+01:002010-11-20T12:55:10.860+01:00Una molt bona idea per aquestes festes.
Muas!Una molt bona idea per aquestes festes.<br /><br />Muas!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-12559429420224605642010-11-19T22:03:17.232+01:002010-11-19T22:03:17.232+01:00babaganuix , m´he menjat una lletra oi?babaganuix , m´he menjat una lletra oi?Maihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-39740990690845094042010-11-19T22:02:30.314+01:002010-11-19T22:02:30.314+01:00ejem, ejem.....per cert , les interjeccions es tra...ejem, ejem.....per cert , les interjeccions es tradueixen? hehehehe....<br />En l´idioma que la posis m´agrada , no sols perquè el baba ghannouj ja m´agrada si no perquè es veu molt bò , i la idea de posar-li l´anxova boníssima doblement bo , t´agafo la idea prestada d´aquest fantàstic babagauix.<br />muaksMaihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-73907014097556040262010-11-19T17:19:29.387+01:002010-11-19T17:19:29.387+01:00Aquest plat té nom de còmic de Massagran i els seu...Aquest plat té nom de còmic de Massagran i els seus viatges... babaganuix... quin nom més guapo.<br /><br />I la recepta és estupenda, no la coneixía i tinc ganes de tastar-la :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-3550753423454830462010-11-19T15:29:38.890+01:002010-11-19T15:29:38.890+01:00M'encanta el babaganuix, queda sempre bo! Una ...M'encanta el babaganuix, queda sempre bo! Una bona idea de cara les festes, merci!<br />Bon cap de setmana,<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-60612889783803412512010-11-19T13:08:04.227+01:002010-11-19T13:08:04.227+01:00JO també sóc de tapetes...aquesta també va al sac!...JO també sóc de tapetes...aquesta també va al sac!El tahin però, el comprare...<br />Bon cap de setmana!Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-59577313446322802632010-11-19T08:41:02.276+01:002010-11-19T08:41:02.276+01:00M'agraden molt aquests patés vegetals fets amb...M'agraden molt aquests patés vegetals fets amb cigrons o amb albergínies... <br />Quina feinada però fer-te el tahin, et va quedar com el comprat? No he provat mai de fer-lo a casa... <br />Una bona opció de cara als aperitius de Nadal (o pel dinar de diumenge), s'ha de començar a fer llista ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-67106809767434212882010-11-19T08:13:30.449+01:002010-11-19T08:13:30.449+01:00L’hummus és un plat que m’agrada molt i amb les al...L’hummus és un plat que m’agrada molt i amb les albergínies ha de tenir un sabor increïble! <br />L’apunto a les receptes pendents.La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-54701409339485021152010-11-18T22:44:49.224+01:002010-11-18T22:44:49.224+01:00Manel a mi tambien me gusta empezar una comida com...Manel a mi tambien me gusta empezar una comida como propones hoy.La probare porque los ingredientes me gustan todos.<br />Una abraçada<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-88443823162745011892010-11-18T22:31:14.022+01:002010-11-18T22:31:14.022+01:00renoi... tot i que ja he sopat... em fas venir gan...renoi... tot i que ja he sopat... em fas venir gana...Manu & Rositahttps://www.blogger.com/profile/11097725294977702866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-62464750507804257582010-11-18T22:15:32.277+01:002010-11-18T22:15:32.277+01:00Manel, veig que amb la meva absència de visitar el...Manel, veig que amb la meva absència de visitar els blocs amics (no pas per gust és clar) m’he perdut moltes coses, a veure si de mica en mica em poso al corrent. <br />Aquest puré d’albergínia fa dies que tinc una recepta a la cuina i no hi ha manera de fer-la, a la que me’n adono les albergínies acaben arrebossades ;-)<br />Te una pinta espectacular aquesta cullereta. <br /><br />Be, vaig a mirar que has cuinat aquests dies. <br /><br />Petonsdolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.com