tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post8129170729912854495..comments2024-03-28T18:55:01.866+01:00Comments on cuina generosa: el típic pollastre farcit... a l'inrevésCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-14623249405025426962009-01-12T20:18:00.000+01:002009-01-12T20:18:00.000+01:00salvia, yo tampoco lo había hecho nunca, lo típico...salvia, yo tampoco lo había hecho nunca, lo típico aquí es el pollo relleno con butifarra de cerdo y fruta seca, y se me ocurrió este divertimento, celebro que te guste.<BR/>un beso.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-40623390417979269772009-01-12T10:25:00.000+01:002009-01-12T10:25:00.000+01:00Un plato muy muy completito, y una estupenda idea,...Un plato muy muy completito, y una estupenda idea, nunca he hecho carne de cerdo rellena de pollo pero tiene que estar muy rico!!!! Besos!!!!salviahttps://www.blogger.com/profile/13725885794283312624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-67619819661821545212009-01-11T20:45:00.000+01:002009-01-11T20:45:00.000+01:00parella vermella, aquesta pollastre farcit a l'inr...parella vermella, aquesta pollastre farcit a l'inrevés ha provocat menys polèmica que les 'porqueries' vàries, eh?<BR/><BR/><BR/>àngels, gràcies per l'avís, perquè no ho havia vist. m'hauré de mirar més aquest programa perquè ja és el tercer cop que surt el bloc.<BR/><BR/>roser, en principi és indiferent coure l'ànec en quarts o en octaus, només que tallat més petit se't courà abans i anirà més bé per repartir (per exemple, la cuixa i la contracuixa, que molts prefereixen abans que el pit).<BR/>l'ànec a la taronja es pot fer tant a la cassola amb l'animal esquarterat, com posant-lo tot sencer al forn, normalment farcit amb taronges marinades amb vi, cava o fins i tot vermut, i regant l'ànec amb el suc de la marinada i suc de taronja mentre es va fent.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-1972440906267818782009-01-11T18:52:00.000+01:002009-01-11T18:52:00.000+01:00cuines ànec? m'agradaria saber com faries un ànec ...cuines ànec? m'agradaria saber com faries un ànec amb suc de taronja? oi que és millor coure l'ànec en "quartos" que no pas en octaus?<BR/>gràciesAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-20516044311790917422009-01-11T16:42:00.000+01:002009-01-11T16:42:00.000+01:00Manel jo crec que era el teu llom les imatges que ...Manel jo crec que era el teu llom les imatges que ha donat al telenotícies de TV3, encara el vídeo no està on-line, l'enllaç és: http://blogs.ccrtvi.com/espaiinternet.php, ja diràs.angelshttps://www.blogger.com/profile/02855801886240927563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-64040843590165623642009-01-11T11:58:00.000+01:002009-01-11T11:58:00.000+01:00Ets el rei del mambo, Manel! geni dels fogons i de...Ets el rei del mambo, Manel! geni dels fogons i de les bones idees!<BR/>petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-35952717850607723152009-01-10T21:06:00.000+01:002009-01-10T21:06:00.000+01:00àngels, efectivament la idea és capgirar el polla...àngels, efectivament la idea és capgirar el pollastre farcit tradicional, més que res per provar coses noves.<BR/><BR/>francesc, tens raó, és com una deconstrucció, però no n’hi vaig voler dir així per no abusar d’aquesta paraula, que està una mica gastada.<BR/><BR/>gràcies, sara maria, ja veus com ens entretenim aquí a dalt quan no podem sortir per la neu.<BR/><BR/>pebbles, celebro que t’agradi aquest divertiment.<BR/><BR/>gemma, tens tota la raó, no se m’havia acudit però n’hi podia haver dit “mitjó capgirat de llonze i pollastre amb fruita seca”, què et sembla?<BR/><BR/>josep, si molts cuiners de renom no han fet res de nou, només agafar plats ja existents i canviar-ne el procés o la presentació, per que no ho podem fer nosaltres?<BR/><BR/>dolça, com que la llonza és una peça més gran que el pit de pollastre i més uniforme, la veritat és que queda s’estén molt més bé i va bé per farcir i enrotllar.<BR/><BR/>olles, veig que ja està tot inventat. jo que em pensava que havia inventat alguna cosa...<BR/><BR/>sandra, avui ja no queda gairebé neu, amb la pluja d’ahir i de vull s’ha fos la major part. a veure si torna a nevar aviat <BR/><BR/>pepín, a mi també m’agrada molt el vi ranci i moltes vegades el faig servir en els rostits i guisats (ahir mateix, amb un conill guisat amb verdures i mongetes seques), però amb el brandi també queda molt bo. celebro que t’agradi la idea.<BR/><BR/>maria, això dels quilets només s’arregla menjant menys, però renoi, costa molt eh?<BR/><BR/>mai, a la taula sempre s’hi ha d’acudir al primer crit perquè sinó ja saps què passa, sobretot a les famílies nombroses :DCuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-25361859801230507502009-01-10T20:11:00.000+01:002009-01-10T20:11:00.000+01:00A part de ser una idea molt bona la cassoleta té u...A part de ser una idea molt bona la cassoleta té una inta espectacular , jo seia a taula al primer crit.<BR/>una abraçada.Maihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-80321133941294721582009-01-10T19:13:00.000+01:002009-01-10T19:13:00.000+01:00Una idea ben bona i gustosa... que no et servirà p...Una idea ben bona i gustosa... que no et servirà per treure cap d'aquells quilets de més que es posen per les fetes, eh! ;D<BR/>Però la carn és dèbil i el paladar ho agraeix, si senyor, i rostits com aquests s'han de continuar fent...Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-90441599497549148372009-01-10T16:32:00.000+01:002009-01-10T16:32:00.000+01:00¡Caram!, Manel.Quina idea més original.Què tal can...¡Caram!, Manel.<BR/>Quina idea més original.<BR/>Què tal canviar el brandi pel vi ranci que és més català? Be, és que jo flipo amb el gustet que deixa el vi ranci als rostits i als sofregits.<BR/>Salut<BR/>PepinPepinhttps://www.blogger.com/profile/00053641695949967935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-33100424447040099132009-01-10T00:21:00.000+01:002009-01-10T00:21:00.000+01:00Que bó , per tots els costats pel rodó i per la so...Que bó , per tots els costats pel rodó i per la solució <BR/><BR/>Felicitats pel Sant <BR/>Sandra.<BR/><BR/>Com esta el país? nevadet?las pulguitashttps://www.blogger.com/profile/07054844739893579454noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-57596040368857155362009-01-09T23:38:00.000+01:002009-01-09T23:38:00.000+01:00Així ho fa la meva mare. És una recepta que m'agra...Així ho fa la meva mare. És una recepta que m'agrada molt. T'ha quedat rodó, molt bo.<BR/>Salut!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-23577871150740017312009-01-09T21:13:00.000+01:002009-01-09T21:13:00.000+01:00Felicitats pel teu sant, encara que ja hagin passa...Felicitats pel teu sant, encara que ja hagin passat vuit dies, però a casa meva diuen que totes les festes tenene "vuitada".<BR/>M'agrada aquest pllastre farcit a l'inrevés, i a l'hora de tallar-lo i presentar-lo és més fàcil!<BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-82431916601109375332009-01-09T19:24:00.000+01:002009-01-09T19:24:00.000+01:00Manel,Haig de reconèixer que quan he llegit "polla...Manel,<BR/>Haig de reconèixer que quan he llegit "pollastre farcit a l'inrevés", m'he quedat pensatiu.<BR/>Llegint, he vist que és un bon invent i realment t'ha quedat molt bé i suposo que molt bó.<BR/>Felicitats, i com diu la Gemma, visca la imaginació!!josephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-8730299317843840512009-01-09T16:54:00.000+01:002009-01-09T16:54:00.000+01:00D'això se'n diu donar la volta al mitjó! Je je je....D'això se'n diu donar la volta al mitjó! Je je je... visca la imaginació a la cuina, oi? Ja que hem de cuinar cada dia, almenys fem-ho divertit, sí senyor!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-80803992679700152262009-01-09T14:45:00.000+01:002009-01-09T14:45:00.000+01:00Segurament estaria molt bó, ha estat una bona idea...Segurament estaria molt bó, ha estat una bona idea aquesta deconstrucció. Felicitats!Pebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-64344104972912490982009-01-09T10:02:00.000+01:002009-01-09T10:02:00.000+01:00Genial, molt bona idea!Genial, molt bona idea!Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-90407123037357890872009-01-09T08:25:00.000+01:002009-01-09T08:25:00.000+01:00M'acabes de donar una idea fantàstica per a casar ...M'acabes de donar una idea fantàstica per a casar porc amb pollastre. Trobe que la teua "deconstrucció" té un toc molt original, i m'agraden molt les prunes i les orellanes amb la carn. MMM!! Queda apuntat al calaix dels "pendents imprescindibles". SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-27665529622429716732009-01-09T06:41:00.000+01:002009-01-09T06:41:00.000+01:00A de quedar boníssima aquesta recepta, l'a idea és...A de quedar boníssima aquesta recepta, l'a idea és molt bona de fer l’inrevés del rostit tradicional. S’ha de provarangelshttps://www.blogger.com/profile/02855801886240927563noreply@blogger.com