tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post8159995247028077312..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: 'quiche' de bolets frescosCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-5461019554895517322011-12-07T08:58:17.935+01:002011-12-07T08:58:17.935+01:00La veritat és que les Quiche obren un gran ventall...La veritat és que les Quiche obren un gran ventall de possibilitats a l'hora de pensar en sopars. A nosaltres la de bolets ens falta (i ja quasi estem fora de temporada...) De totes formes, ens fem un post-it mental :)<br /><br />Petons i abraçades variades!!Cocina de emergenciahttps://www.blogger.com/profile/17580211648969037934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-84458733340030467682010-12-09T18:05:27.754+01:002010-12-09T18:05:27.754+01:00surfzone, em dones una alegria, m'agrada molt ...surfzone, em dones una alegria, m'agrada molt inspirar fer etnrar ganes a algú de cuinar, espero que la disfruteu molt.<br />per cert, recorda el consell que van donar alguns blocaires de coure una mica la massa abans de posar.hi el farcit.<br />una abraçadaCuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-23647866325809578092010-12-09T18:03:28.210+01:002010-12-09T18:03:28.210+01:00L'autor ha eliminat aquest comentari.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-42640750835054887932010-12-09T15:43:26.938+01:002010-12-09T15:43:26.938+01:00Pasta brisa a la nevera: Ok.
Xampinyons: Ok.
Ous: ...Pasta brisa a la nevera: Ok.<br />Xampinyons: Ok.<br />Ous: Ok.<br />Llet: Ok.<br />Formatge: Ok.<br />Espàrrecs sencers: Ok.<br /><br />Endevina què sopem avui? ;-)Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-37430788741974989882010-11-23T22:26:39.075+01:002010-11-23T22:26:39.075+01:00Això de les quiches, es sempre un bon complement a...Això de les quiches, es sempre un bon complement a quasevol àpat.. i sempre agraden. Prenc nota tb d'això de coure una mica la pasta abans...Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-24095213607695882542010-11-22T21:14:05.245+01:002010-11-22T21:14:05.245+01:00caray Manel que suerte la tuya encima te lo bordan...caray Manel que suerte la tuya encima te lo bordan con sus comentarios positivos.No de rovellons no la he echo nunca me llevo la idea por si todavia me dan tiempo los rovellons,y Ahh el toque tambien del pernil iberic buen golpe.<br />una abraçada<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-24903519520912330432010-11-22T21:09:53.576+01:002010-11-22T21:09:53.576+01:00Una quiche que deuria d’estar deliciosa amb tots a...Una quiche que deuria d’estar deliciosa amb tots aquets bolets que hi vas posar.<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-50604288627475119502010-11-22T20:00:46.998+01:002010-11-22T20:00:46.998+01:00Això de la quix té el seu què. M'apunte tots e...Això de la quix té el seu què. M'apunte tots els consells que dónes i els que t'hi donen els altres companys. No sabia això de la "malaltia" aquella que dóna com a resultat la "rovellonera" i mira que n'he menjat de bolets així. Em pensava que passava perquè sí, perquè plovia poc o massa... quines coses!! SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-70169843711830819372010-11-22T18:18:24.762+01:002010-11-22T18:18:24.762+01:00Jo sempre acostumo a seguir les instruccions del f...Jo sempre acostumo a seguir les instruccions del fabricant, però amb la pasta brisa, evidentment seguiré els vostres bons consells. I a provar-ne amb bolets! Gràcies,La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-31134131842928896032010-11-22T17:55:03.518+01:002010-11-22T17:55:03.518+01:00Ja esperem la tercera, ara que aquesta amb bolets ...Ja esperem la tercera, ara que aquesta amb bolets de primera, serà difícil de superar, eh?.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-68179298949272701032010-11-22T17:25:07.015+01:002010-11-22T17:25:07.015+01:00Que bones són les quiches, i si són de bolets enca...Que bones són les quiches, i si són de bolets encara millor! Enhorabona!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-48309108815777960922010-11-22T16:20:28.057+01:002010-11-22T16:20:28.057+01:00A mi m'agrada moooooltíssim aquesta recepta.
P...A mi m'agrada moooooltíssim aquesta recepta.<br />Però comparteixo amb l'Oscar, la gemma i els vermells el fet de coure una mica la massa abans d'abocar-hi el farciment!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-88012047892014895762010-11-22T15:16:26.207+01:002010-11-22T15:16:26.207+01:00per suposat que teniu raó amb això de la massa, pe...per suposat que teniu raó amb això de la massa, perquè hi teniu la mà trencada i ja sabeu que no és pas el meu fort :(<br />modifico el post i a la pròxima ho faig com dieu. moltes gràcies pel consell!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-11889004476714133172010-11-22T14:38:43.094+01:002010-11-22T14:38:43.094+01:00No és per crear una corrent d'opinió interna, ...No és per crear una corrent d'opinió interna, però també penso com la Gemma i els vermellassos que coent-la un puntet abans queda millor.<br /><br />Ara, que t'ha quedat de bandera. I de pas m'has presentat la rovellonera que sincerament, no en coneixia res de res.starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-7346764739270281232010-11-22T12:40:59.916+01:002010-11-22T12:40:59.916+01:00Ostres Manel, vull un tall de cada de la primera i...Ostres Manel, vull un tall de cada de la primera i d'aquesta.<br /><br />Muas!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-39882222791383565452010-11-22T10:20:12.491+01:002010-11-22T10:20:12.491+01:00quina bona pinta que té! enhorabona i gràcies per ...quina bona pinta que té! enhorabona i gràcies per compartir la recepta :)<br /><br />bon inici de setmanaLaura (Recetas Trucos y Tips)https://www.blogger.com/profile/02818813337779830356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-25331839524938365442010-11-22T09:35:07.990+01:002010-11-22T09:35:07.990+01:00Bon dia Manel! D'acord amb la Gemma, abans enf...Bon dia Manel! D'acord amb la Gemma, abans enforna-la una mica abans i notaràs la diferència! :-)La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-25722212360028286582010-11-22T08:35:50.995+01:002010-11-22T08:35:50.995+01:00Quan vas fer la teva primera quiche ja et vaig dir...Quan vas fer la teva primera quiche ja et vaig dir que no seria la última, je je je... <br />Amb bolets frescos ha de quedar boníssima!<br />I un consell, encara que el fabricant digui que no cal coure una mica la massa sola, el proper cop prova-ho, ja veuràs com queda més cruixent i més bona ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-49737859169826814842010-11-22T07:53:53.602+01:002010-11-22T07:53:53.602+01:00Manel, jo en tinc una quiche publicada de rovellon...Manel, jo en tinc una quiche publicada de rovellons, ja l'ha he fet dues vegades perque ens va encantar.<br /><br />petonsLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.com