tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post8199392026811125446..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: conill en escabetx suau amb mongetesCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-35752892807518712332011-05-24T09:29:25.747+02:002011-05-24T09:29:25.747+02:00el conill va quedar boníssim!! Podríem dir q ... C...el conill va quedar boníssim!! Podríem dir q ... Conill-liciossísim!! Mira q feia temps q no en cuinava, ara el penso adoptar per la dieta setmanal, q bo tú!!!!. Per obrir boca mentre vigilavem el conill, vaig fer el fetge salpebrat i encebat i regat amb unes gotetes de Viandox (no sé si la coneixes, la salsa de carn). Com entrant vaig fer una amanida capresse amb alfàbrega fresca acabada de collir, i de postres, unes cireres del hort de l' àvia.. <br /><br /><br />Com és un tema de vital importància he pensat q voldries estar informat a primera hora...I.. tacháaaan he fet fotos!!! El q passa és q no tenen color comparades amb les teves, els fluorescents de la cuina poden ser molt cruels amb un pobre conillet indefens... :( tú com t'ho fas?<br />El meu ajudant s'ho va cruspir tot, però la prova de foc és q la meva filla no va badar boca!!Àfrikaanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-77745663202935009502011-05-23T10:34:09.171+02:002011-05-23T10:34:09.171+02:00per cert!! algú sap si el vinagre de vi blanc enfo...per cert!! algú sap si el vinagre de vi blanc enfosqueix amb el temps?? En tinc una ampolla sense obrir q ha canviat d ecolor!!Àfrikaanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-53311345948454328692011-05-23T09:58:02.452+02:002011-05-23T09:58:02.452+02:00el meu cor (i el meu conill) estàn certaments divi...el meu cor (i el meu conill) estàn certaments dividits, hauré de fer servir la técnica de la moneda??<br />M'encanten els escabetxos, marinades i fer bruixeria a la cuina!! xup xup xup 4 ever!Àfrikaanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-34361183933193731962010-12-15T07:54:40.427+01:002010-12-15T07:54:40.427+01:00Segurament com casi tots els blocaires coincidim a...Segurament com casi tots els blocaires coincidim amb tu sobre l’Starbase, es especial, el conill escabetxat no ne fet mai, m’apunto aquesta recepta.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-87808031026029757102010-12-14T12:29:39.067+01:002010-12-14T12:29:39.067+01:00mercè, són encantadors, i segur que no trigaràs a ...mercè, són encantadors, i segur que no trigaràs a conèixer-los en alguna trobada o 'sarao'.<br /><br />gemma, hauríem seguit amb el dinar però tenia altres convidades jejeje<br /><br />marylou, si t'agrada el conill, aquesta és una bona manera de fer-lo, i es pot preparar abans perquè es conserva molt bé.<br /><br />sandra, per dinar acostumo a fer coses més elaborades, i m'agrada fer uns entrants ben variats i extensos.<br /><br />dolça, ja m'agradaria tastar el conill que fas en escabetx, prova'l algun dia amb mongetes, agafen el gust de l'escabetx i queden molt bones.<br /><br />òscar, amb tant 'sevillanu' podríem muntar un 'tablao', proposa-ho a la colla gastroblocaire per a la pròxima trobada ;)<br /><br />pepin, vaig fer servir un vinagre de chardonna, en aquest cas, perquè no volia que fos gaire fort. crec que els vinagres de vi blanc hi van molt bé.<br /><br />dolorss, tota la raó, com diu el mateix òscar, 'no hase falta desir nada más'.<br /><br />cris, no t'havia vist mai deixant comentaris als blocs, m'ha fet molta il·lusió i t'ho agraeixo. una abraçada!<br /><br />m.e.eg., moltes gràcies per la visita i pels comentaris. em passo pel teu bloc a veure't, que no et coneixia. fins aviat.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-20071337038214634562010-12-13T10:37:57.678+01:002010-12-13T10:37:57.678+01:00hola acab de terrar per aqui , ostras quina combin...hola acab de terrar per aqui , ostras quina combinació , no he fet mai aquet tupos de barreja , crec que son molt interesants <br />no coneixia al teu blog , tens unas receptas magnificas i unas fotos presiosas <br />una salutació desde las illesPer anar fent ganahttps://www.blogger.com/profile/06885036648322755831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-389060309307459082010-12-13T00:27:33.118+01:002010-12-13T00:27:33.118+01:00Moltes gràcies, Manel.
Ya no por lo que hemos men...Moltes gràcies, Manel.<br /><br />Ya no por lo que hemos menjat, sino por el cariño, la amabilidad, y el esfuerzo que has dedicado.<br /><br />Te esperem al Paraíso del Vallés Occidental.<br /><br />Una abraçada,<br />Cris.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-78395920634600254902010-12-12T23:23:12.841+01:002010-12-12T23:23:12.841+01:00Bon menjar, immillorable companyia... no es pot de...Bon menjar, immillorable companyia... no es pot demanar res mes :-)<br /><br />Petonsdolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-30156425638701779282010-12-12T23:15:27.985+01:002010-12-12T23:15:27.985+01:00Manel, aquest escabetx de conill l'haig de tas...Manel, aquest escabetx de conill l'haig de tastar. Segur que està boníssim. Quin tipus de vinagre fas servir?<br />Salut,<br />PepinPepinhttps://www.blogger.com/profile/00053641695949967935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-17422743626763630362010-12-12T23:12:50.534+01:002010-12-12T23:12:50.534+01:00Caram, aquí el que passa es que hi ha molt sevilla...Caram, aquí el que passa es que hi ha molt sevillanu suelto per la Catalunya plural XD<br /><br />Manel, sento no haver contestat abans, però he estat el cap de setmana fora i força liat.<br />No es tracta de fer una guerra de floretes. Simplement moltes gràcies i sobre la continuitat...doncs també simplement et comunico que ens DEUS UNA VISITA. I com a blocaire nostre que ets, ens l'hauràs de pagar!!<br /><br />:)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-51519620639624966372010-12-12T20:24:48.264+01:002010-12-12T20:24:48.264+01:00Comparteixo la teva opinió sobre el bloc de l'...Comparteixo la teva opinió sobre el bloc de l'Oscar.<br />I comparteixo amb tu aquesta recepta de conill amb escabetx,suau, que ha d'estar boníssima. Jo en faig una semblant però sense els fesolets i és molt bona. Però és clar que entre tanta bona cuina sempre hi ha alguna cosa que passa més desapercebuda!<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-16133143077466565142010-12-12T19:25:03.632+01:002010-12-12T19:25:03.632+01:00Caram, és una sort tenir amics com tu! Si això ho ...Caram, és una sort tenir amics com tu! Si això ho fas per esmorzar, no em puc ni imaginar el ue deus servir per sopar! P<br />Aquest conill té una pinta fantàstica!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-43643872113491047212010-12-12T10:11:03.726+01:002010-12-12T10:11:03.726+01:00Una bona trobada amb un molt bo àpat!!! no m'e...Una bona trobada amb un molt bo àpat!!! no m'estranya que aquest plat passés desapercebut entre tantes delícies! perè jo en prenc nota, perquè el conill ens encanta i amb l'escabetx suau segur que està boníssim!<br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-55202416642902278412010-12-12T08:36:18.542+01:002010-12-12T08:36:18.542+01:00És ben cert que el blog de l'Òscar és el més d...És ben cert que el blog de l'Òscar és el més divertit de tota la blogosfera culinària, té una capacitat infinta de sorprendre i divertir al lector, cada dia amb noves i divertides propostes que et fan arrencar un somriure al moment.<br />Segur que tan ell com la reina del seu cor van saber apreciar la bona cuina generosa que es pot degustar a casa teva!<br />I no m'estranya que entre tanta teca i tan bona companyia, l'esmorzar acabés a les 2... gairebé hauríeu pogut continuar amb el dinar ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-35695120939800939222010-12-12T01:06:10.199+01:002010-12-12T01:06:10.199+01:00Ben segur que amb l'Oscar i "la reina del...Ben segur que amb l'Oscar i "la reina del seu cor" tindríeu temes de conversa i distracció. N'estic segura que val molt la pena conèixer persones així i ben segur que com dius va passar el matí volant...I una recepta així també ajuda a passar una bona estona eh?,perdoneu, però algú ho havia de dir!...A reveure!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.com