tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post8621339787900461142..comments2024-03-28T18:55:01.866+01:00Comments on cuina generosa: fideuada sense entrebancsCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-89587973462750995582009-02-07T23:15:00.000+01:002009-02-07T23:15:00.000+01:00anna, ja saps que jo també sóc més d'arròs, i de f...anna, ja saps que jo també sóc més d'arròs, i de fet aquesta fideuada està feta com faria arròs, però la veritat és que per ser amb fideus no va quedar malament :D<BR/><BR/>ruben, celebro que l'hagis triat per impressionar els pares. que vagi molt bé!<BR/><BR/>olles, jo la fideuada la faig normalment amb fideus del número 4, però també es podria fer perfectament amb fideus més prims. aquests foradats, que són els preferits dels valencians, també van quedar força bé.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-70315799063822977502009-02-07T15:40:00.000+01:002009-02-07T15:40:00.000+01:00Jo no soc de fideus grossos, però trobo que aquest...Jo no soc de fideus grossos, però trobo que aquesta t'ha quedat forá bé amb aquests. Salut!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-26887919089025737472009-02-07T08:51:00.000+01:002009-02-07T08:51:00.000+01:00Manel! M'imprimeixo la recepta que avui haig de fe...Manel! M'imprimeixo la recepta que avui haig de fer fideuà a casa els pares... Gràcies!<BR/>Una abraçadaRUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-63479429505564497632009-02-05T20:20:00.000+01:002009-02-05T20:20:00.000+01:00jo soc més d'arròs, però aquesta fideuada i les ga...jo soc més d'arròs, però aquesta fideuada i les gambotes em diuen...menja'm!!!Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-59436644242194042252009-02-05T10:29:00.000+01:002009-02-05T10:29:00.000+01:00su, muchas gracias, amiga!sandra, em sembla que de...su, muchas gracias, amiga!<BR/><BR/>sandra, em sembla que de moment shauràs de seguir cuinant tu, perquè encara falta molt per reis i a més no sempre porten el que demanes. ara, si fas molta bondat...<BR/><BR/>salvia, en valenciano la llaman 'fideuà', pero en catalán no existe esta palabra, y además pasa como con la paella, que si usas la palabra y no la haces como ellos consideran que debe hacerse, enseguida sale alguien protestando, por eso nunca pongo platos de paella sino de arroz a la paella, y todos contentos. ;D<BR/><BR/>maria, a vegades els comentaris es perden, a mi em passa a vegades amb les respostes, que potser n'has fet set o vuit de cop i la veritat és que fa molta mandra tornar-t'hi a posar i sembla com fals repetir el que ja has dit. ja m'ho explicaràs, això dels fideus a la cassola.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-30035373895200252712009-02-04T22:42:00.000+01:002009-02-04T22:42:00.000+01:00Manel, no ha sortit el meu comentari... és extrany...Manel, no ha sortit el meu comentari... és extrany. Et parlava de fideus a la cassola..Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-44480189955598020492009-02-04T16:50:00.000+01:002009-02-04T16:50:00.000+01:00Qué pintaza tiene!!!! Me están dando ganas de coge...Qué pintaza tiene!!!! Me están dando ganas de coger un plato y echarme un poquito....... Besotes!! (no sabía que el nombre correcto era "fideguada")salviahttps://www.blogger.com/profile/13725885794283312624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-66044673014371636802009-02-04T11:42:00.000+01:002009-02-04T11:42:00.000+01:00Carai entre els teus arrossos i els fideus noi qui...Carai entre els teus arrossos i els fideus noi quina pinta jo hem demano per reis un Manel que hem faci aquestes pitances <BR/><BR/>Sense entrebancs per mi<BR/><BR/>Una abraçada <BR/>SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-58972520000165927172009-02-04T08:57:00.000+01:002009-02-04T08:57:00.000+01:00Espectacular, que pedazo de mano tienes...Un besoEspectacular, que pedazo de mano tienes...<BR/>Un besoSuhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-22649983625011466232009-02-04T00:33:00.000+01:002009-02-04T00:33:00.000+01:00eva, jo també hi poso sempre les gambes senceres, ...eva, jo també hi poso sempre les gambes senceres, amb tots els bigotis (argentines, però), però als nens això de no haver de pelar-les els encanta.<BR/><BR/>mercè, ja veus que jo poso els fideus en el sofregit i el sofregit l'afegeixes al brou i després fas un rossejat de fideus, són dues maneres diferents de preparar els mateixos ingredients. jo també provaré a fer-los com tu, ja ens ho explicarem :))<BR/><BR/>mai, que vols dir que pots parar, tu, amb una família per alimentar? l'única diferència és entretenir-se a fer les fotos.<BR/>em sembla que en aquests cursos no hi aprendries gaire, perquè a vegades tenen un nivell molt bàsic, jo crec que algun dia hauriem de muntar una classe i portar-te a tu de professora, ja t'ho vaig dir fa poc que ens aniria molt bé aprendre coses de les cuines professionals.<BR/>ja hi anirem pensant :))<BR/><BR/>myriam, sí que dóna feina, com tot a la cuina, però si es fa de gust i veus que la gent disfruta menjant, és suficient.<BR/><BR/>dolça, veig que sou molts els que us agrada embrutar-vos, a mi m'agrada de totes maneres!<BR/><BR/>josep, és com l'arròs del senyoret sense arròs, però em sembla que t'agradaria igual.<BR/><BR/>gemma, ni espines, ni closques, tot cap dins. ara, que sense haver de pelar res, es va acabar abans :DD<BR/><BR/>pepín, això serà ja la internet 3.0 o 4.0, que l'actual no dóna per tant.<BR/><BR/>àngels, tu rai que tens el joan que només li has de dir i te'n fa una ;D<BR/><BR/>moltes gràcies, sara maria!<BR/><BR/>dolorss, ja li he comentat a la gemma que sense entrebancs van massa depressa i has de vigilar perquè quan te n'adones ja han repetit dos cops i no te'n queda per a tu!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-87874606403072367202009-02-03T23:45:00.000+01:002009-02-03T23:45:00.000+01:00Aixi m'agrada, que pensis amb els que menjaràn i ...Aixi m'agrada, que pensis amb els que menjaràn i que aniràn de cara a la "feina" sense parar a triar el que tenen al plat.dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-52358389047817172912009-02-03T22:08:00.000+01:002009-02-03T22:08:00.000+01:00Ets un geni! Quina pinta!Ets un geni! Quina pinta!Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-32214612392116312472009-02-03T20:58:00.000+01:002009-02-03T20:58:00.000+01:00Com t'ha quedat aquesta fideua, m'has fet entrar u...Com t'ha quedat aquesta fideua, m'has fet entrar una gana.angelshttps://www.blogger.com/profile/02855801886240927563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-59325883341804846072009-02-03T20:09:00.000+01:002009-02-03T20:09:00.000+01:00Caram, quina bona pinta. Com a proper pas heuríem ...Caram, quina bona pinta. Com a proper pas heuríem d'aconseguir que internet transmetés els olors.<BR/><BR/>Salut<BR/><BR/>PepinPepinhttps://www.blogger.com/profile/00053641695949967935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-30030657142050244492009-02-03T18:55:00.000+01:002009-02-03T18:55:00.000+01:00Fideuà perfecte per a "senyorets" i "comodons" je ...Fideuà perfecte per a "senyorets" i "comodons" je je je... i també perfecte per aquells a qui no agraden les espines, eh??? ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-32780912365536253362009-02-03T16:33:00.000+01:002009-02-03T16:33:00.000+01:00Coi Manel, quina pinta que te aquesta fideuà de se...Coi Manel, quina pinta que te aquesta fideuà de senyoret. No m'hi llenço perquè una vegada ho vaig fer i gairebé em deixo els "pinyos".<BR/>Felicitats!josephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-1292104053057132892009-02-03T14:44:00.000+01:002009-02-03T14:44:00.000+01:00Manel, això és nivell... però a m'agrada "embruta...Manel, això és nivell... però a m'agrada "embrutar-me" amb les "tites" i xuclar i escurar... Ara segur que els teus t'agraeixen que es pugui menjar snse entrebncs.<BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-555123901163251402009-02-03T11:56:00.000+01:002009-02-03T11:56:00.000+01:00Està claríssim que dóna més feina fer-la que menja...Està claríssim que dóna més feina fer-la que menjar-la!!! Aquesta té una pinta fabulosa. Justament avui he pensat en fer fideus, però ja no tinc temps d'una fideuà... per cert, a mi tampoc em fa res empastifar-me per menjar!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-5594442872652520052009-02-03T10:03:00.000+01:002009-02-03T10:03:00.000+01:00Espectacular Manel,la idea del tot pelat és per aq...Espectacular Manel,la idea del tot pelat és per aquells que no ens agraden els entrebancs i jo en se uns quants.<BR/>Ets un màquina noi, no pares.<BR/>Ei jo vull anar aun d´aquests cursets,perquè no en fan per aquí??? quina ràbia.<BR/>una abraçadaMaihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-86137334454687585072009-02-03T09:06:00.000+01:002009-02-03T09:06:00.000+01:00Manel, amb el que a mi m'agrada empastifar-me les ...Manel, amb el que a mi m'agrada empastifar-me les mans després d'escurar les gambes i els escamarlans! :p Però aquesta és ideal pels que els agrada tot el contrari! Un dia haig de provar la teva versió, a veure quina m'agrada més! ;) Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-63569801252238133022009-02-03T08:55:00.000+01:002009-02-03T08:55:00.000+01:00mmmmmmmmmm...t'ha quedat espectacular...a mi també...mmmmmmmmmm...t'ha quedat espectacular...a mi també m'agrada molt el fet de que tot es pogui menjar i no t'hagis d'embrutar les mans. Normalment amb la paello o fideua deixo els escamarlans i gambes...trobo que queden eixerrits...si n'haig de menjar, que siguin de palamós i a la planxa amb sal gruixuda!!!! D'ga'm tonta! jejeje!!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.com