tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post8812660732861970410..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: canelons de patata i tonyina amb salsa de pebrotsCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-92072833875089526112008-10-28T23:52:00.000+01:002008-10-28T23:52:00.000+01:00anna, celebro que t'agradin i et seguiré visitant ...anna, celebro que t'agradin i et seguiré visitant perquè ja saps que no és la primera vegada que em dones idees. <BR/>fins aviat.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-20880027922059141222008-10-28T19:46:00.000+01:002008-10-28T19:46:00.000+01:00mmmm, genials! si és que les receptes de les mares...mmmm, genials! si és que les receptes de les mares són un triomf segur! Me l'apunto pel bon temps.<BR/>M'agrada servir d'inspiració...tots ens anem inspirant amb les receptes o comentaris que fem, és genial!Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-72827442622651806252008-10-25T19:49:00.000+02:002008-10-25T19:49:00.000+02:00dolça, gràcies a tu per venir i compartir aquests ...dolça, gràcies a tu per venir i compartir aquests moments.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-48488977437370018502008-10-25T17:45:00.000+02:002008-10-25T17:45:00.000+02:00Manel, original la manera de presentar-ho i segur ...Manel, original la manera de presentar-ho i segur que la salsa els dona un toc especial.<BR/>Gràcies per compartir la recepta<BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-45959635122835628782008-10-25T10:45:00.000+02:002008-10-25T10:45:00.000+02:00Manel, no et precupis, que tens moltes altres que ...Manel, no et precupis, que tens moltes altres que si es poden adaptar...així que no hi han problemes...jeje<BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-15764126184897922852008-10-25T10:40:00.000+02:002008-10-25T10:40:00.000+02:00regi, gràcies per la visita.efectivament, aquest c...regi, gràcies per la visita.<BR/>efectivament, aquest cap diumenge tenim fira de bolets, però em sembla que me la perdré perquè tenim sortida a montserrat amb bicicleta. <BR/>si puges sovint, potser tindrem ocasió de saludar-nos personalment algun dia, mentrestant vaig a fer un cop d'ull al teu bloc, perquè no el coneixia i tinc molta curiositat. fins aviat!<BR/><BR/>rubén, espero que t'agradin, amb el bo que esetà fent aquests dies, encara es poden menjar perfectament.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-47404466152496781372008-10-25T08:56:00.000+02:002008-10-25T08:56:00.000+02:00Mil gracias majetónMil gracias majetónSuhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-63180544587771061192008-10-25T08:55:00.000+02:002008-10-25T08:55:00.000+02:00Si senyor! Aquests cauen segur!! Ja t'explicaré!Si senyor! Aquests cauen segur!! Ja t'explicaré!RUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-14014364843205182142008-10-25T06:29:00.000+02:002008-10-25T06:29:00.000+02:00Molt bona pinta tenen aquests canalons.... per cer...Molt bona pinta tenen aquests canalons.... per cert aquest cap de setmana teniu fira al poble....Soc una enamorada de Castellterçol pugem molt sovint a comprar al Lluelregihttps://www.blogger.com/profile/01725293907634698576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-18513944642417229262008-10-24T23:48:00.000+02:002008-10-24T23:48:00.000+02:00núria, sí que em sap greu, no ho sabia que la past...núria, sí que em sap greu, no ho sabia que la pasta i la patata estaven prohibides, jo em pensava que no permetia barrejar-les amb segons què, però no que estessin totalment descartades. bé, espero oferir alternatives més recomanables. un petó.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-11551588268265068642008-10-24T20:35:00.000+02:002008-10-24T20:35:00.000+02:00Estimat Manel, el meu montignac....em permet menja...Estimat Manel, el meu montignac....em permet menjar molt be, molt sa i molt variat..Però hi ha un tema que no abmet cap discusió i es que la patata i les farines blanques...fora!!! totalment de la dieta...no me les deixa ni olorar... Una pena..perque mira que m'agrada i dona lloc. Podría, però no seria pas lo mateix sustituirla per carbasó...però es que a més tampoc puc menjar la pasta de canelons...descartada...de moment...jeje.<BR/>Pero te molt bona pinta igualment.<BR/><BR/>PetonetsNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-68464327197668498192008-10-24T20:17:00.000+02:002008-10-24T20:17:00.000+02:00núria, sí que eren bons, i potser els podries adap...núria, sí que eren bons, i potser els podries adaptar al mètode montignac... ja m'ho explicaràs<BR/><BR/>glòria, com ho has sabut? tant se'm veu el plomall?<BR/><BR/>dolorss, la mare és una bona cuinera, i tot i que mai li ha agradat com a nosaltres, com la majoria de dones de la seva edat, s'ha hagut de passar bona part de la vida a la cuina.<BR/><BR/>canela, moltes gràcies, el luxe és tenir lectores com vosaltres. un petó per a tu.<BR/><BR/>mai, aquí no s'arracona mai res, aquest estiu vaig publicar un braç de patata, tant típic a l'estiu, perquè m'agrada mantenir les tradicions, com la cuina dels menuts i coses d'aquestes.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-48842810424638289572008-10-24T17:36:00.000+02:002008-10-24T17:36:00.000+02:00-A mi com la Mercè m´han recordat el braç de gitan...-A mi com la Mercè m´han recordat el braç de gitano de patata , recordeu quan les mares van començar a fer aquells plats de cuina moderna que en deien les àvies ? hem de fer-ne un post d´aquells plats arraconats........<BR/>I tu Manel ,ja has començat amb un de ben maco , per l´estiu que vé.Maihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-78249449865947265632008-10-24T11:30:00.000+02:002008-10-24T11:30:00.000+02:00Manel és un plat de luxe, m'encanta aquesta idea d...Manel és un plat de luxe, m'encanta aquesta idea de la tonyina i la patata com ingredients d'uns canelons fantàstics. Un petó.<BR/><BR/>canelacanelahttps://www.blogger.com/profile/05565307169926843983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-18511449119093587982008-10-24T11:22:00.000+02:002008-10-24T11:22:00.000+02:00Manel, la teva mare una bona cuinera, no havia vis...Manel, la teva mare una bona cuinera, no havia vist mai aquests canelons, ara els probaré crec que tenen que estar deliciosos, i als nens (no tan ja) segur que els encantaran. Gracies per donar-me un plat tan bó.dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-77635201632670080182008-10-23T23:33:00.000+02:002008-10-23T23:33:00.000+02:00Aquests canelons van força bé per als esportistes ...Aquests canelons van força bé per als esportistes (ciclistes, potser?), per la doble ració d'hidrats que porten, entre la pasta dels canelons i la patata. Ah, i per mantenir la forma, la patata si es bull tampoc és tan "perillosa", oi?. Un 10 per a la salsa de pebrots.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-71979924251055786672008-10-23T20:44:00.000+02:002008-10-23T20:44:00.000+02:00Segur que estàn ben bons!!NúriaSegur que estàn ben bons!!<BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-54097391291200224382008-10-23T15:28:00.000+02:002008-10-23T15:28:00.000+02:00mercè, suposo que sí que es podrien fer, de fer fa...mercè, suposo que sí que es podrien fer, de fer fa poc vaig explicar aquí uns canelons de ceps sense caneló que portaven també patata per mantenir la forma.<BR/>el braç de patata amb tonyina, ou dur, olives, etc. també queda molt bo, i d'alguna manera és parent d'aquests canelons.<BR/><BR/>cuina vermella: amics, gràcies a vosaltres per compartir les meves propostes. una abraçada als dos.<BR/><BR/>gemma, els que vaig fer amb maionesa eren per als nens, de fet la salsa de pebrot és la gràcia d'aquest plat.<BR/><BR/>su, la salsa es de pimientos asados al horno ("escalivats") triturados en la batidora con un poco de sal, el jugo de la cocción y aceite para emulsionar. también se puede hacer con nata, pero ya sabes que yo la uso poco. o con pimientos del piquillo. lo hagas como lo hagas, seguro que te quedan bien.<BR/>un abrazo.<BR/><BR/>sara maria, estava a punt de dir que em sap greu, però de fet per això estan aquestes propostes, per fer entrar la gana i ganes de cuinar, oi?<BR/><BR/><BR/>eva.cha, això de la salsa de pebrots "de muerte" li ha fet molta gràcia a l'eva que treballa amb mi, que justament dilluns es va intoxicar amb una conserva de pebrots. <BR/>amb aquesta salsa no li hagués passat.<BR/>petunets.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-92233537659679463102008-10-23T13:02:00.000+02:002008-10-23T13:02:00.000+02:00Quina pintassa que fan aquests canelons...i la sal...Quina pintassa que fan aquests canelons...i la salsa de pebrots escalibats de muerte...han d'estar brutals!!! Me l'apunto!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.chaEl cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-79577983874225091762008-10-23T10:21:00.000+02:002008-10-23T10:21:00.000+02:00Fa obrir la gana!! Vaig a esmorzar...Fa obrir la gana!! Vaig a esmorzar...Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-17582813011425538502008-10-23T08:43:00.000+02:002008-10-23T08:43:00.000+02:00Manel , no cojo lo que lleva la salsa, y es que en...Manel , no cojo lo que lleva la salsa, y es que en casa gustan muchisimo y seguro que los haré, tienen una pinta fantástica. Un abrazo amigoSuhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-5938777175350387332008-10-23T08:18:00.000+02:002008-10-23T08:18:00.000+02:00Tens raó que queda molt ben presentat, ideal per a...Tens raó que queda molt ben presentat, ideal per a un àpat amb convidats. M'agrada més la versió amb la salsa de pebrots, li ha de donar un gust boníssim!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-68666920437419597472008-10-23T08:15:00.000+02:002008-10-23T08:15:00.000+02:00Manel, quina recepta més original, elegant i gusto...Manel, quina recepta més original, elegant i gustosa. Que bé que la comparteixis amb tots nosaltres. Gràcies.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-74239544964298194272008-10-23T06:06:00.000+02:002008-10-23T06:06:00.000+02:00Manel, quina bona pinta aquests canelons!! Saps si...Manel, quina bona pinta aquests canelons!! Saps si es poden fer sense la pasta del caneló? <BR/>Aquesta recepta m'ha recordat a una que fa molt temps que no faig que és una espècie de braç de gitano amb puré de patata i un farcit de tonyina.Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.com