tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post8976362359753449155..comments2024-03-28T08:36:45.572+01:00Comments on cuina generosa: trinxat amb botifarra negra, una altra versióCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-11957288734642914842016-02-24T11:06:57.723+01:002016-02-24T11:06:57.723+01:00moltes gràcies, margarita, la veritat és que el re...moltes gràcies, margarita, la veritat és que el resultat és força diferent del trinxat tradicional, més modern, com tu dius. de fet, avui me n'he tornat a fer per al tàper de la feina :-)Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-84670087352118174812016-02-24T11:06:04.617+01:002016-02-24T11:06:04.617+01:00moltes gràcies! la botifarra li afegeixo al final ...moltes gràcies! la botifarra li afegeixo al final perquè volia que quedés una mica sencera, i si la fregeixes al principi s'esmicola de seguida. però desfeta amb la resta d'ingredients també seria una molt bona opció!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-39851158764304631672016-02-23T22:01:39.992+01:002016-02-23T22:01:39.992+01:00Doncs una versió que li dóna un aire molt modern! ...Doncs una versió que li dóna un aire molt modern! M'agrada!<br />PetonsMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-43913146886637954672016-02-23T16:37:39.405+01:002016-02-23T16:37:39.405+01:00Des de petit a Manresa i a Gosol, he menjat bledes...Des de petit a Manresa i a Gosol, he menjat bledes, cols i espinacs saltats amb trumfos, all i cansalada si hi ha sort. Fins els nassos del "de la cerdanya" i del mot "trixat". Els pixapins han inventat la sopa d'all.josephttp://www.underline.catnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-57349483539433710752016-02-22T12:42:29.487+01:002016-02-22T12:42:29.487+01:00M'agrada. Sembla una forma més àgil de fer-ho,...M'agrada. Sembla una forma més àgil de fer-ho, en format remenat/saltejat. La butifarra es podria marcar amb la cansalada per perfumar l'oli en el que es saltejaran patates i ceba.<br /><br />Cuina que fa gana, com sempre. Bona feina Manel! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08856234336835043356noreply@blogger.com