tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post9020292958551802459..comments2024-03-28T18:55:01.866+01:00Comments on cuina generosa: contradiccions entorn d’un bistec tàrtarCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-63220514085874710582010-09-05T16:28:44.818+02:002010-09-05T16:28:44.818+02:00Jo he vist com el preparen, en directe, a un resta...Jo he vist com el preparen, en directe, a un restaurant de Vic... curiosament, al restaurant Mandarin, a la secció on preparen el sushi. El cuiner té una traça amb el ganivet senzillament increïble!Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-13787939571967335432010-09-05T09:54:34.259+02:002010-09-05T09:54:34.259+02:00A casa hi posem un parell d'anxoves per sobre ...A casa hi posem un parell d'anxoves per sobre per arrodonir, i una miqueta de whisky. Quin gran plat, l'steak tartar! Curiosament hem publicat un apunt sobre el mateix tema simultàniament...Salvador Maciphttps://www.blogger.com/profile/15880880832583847029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-63585240223065078822010-09-03T21:29:16.062+02:002010-09-03T21:29:16.062+02:00Els tàrtars i jo som incompatibles, no puc.
Malgr...Els tàrtars i jo som incompatibles, no puc. <br />Malgrat tot he vist tot el ritual de preparar-ne un i la veritat és que és curiós i et captiva veure com tallen la carn.<br />Li dius a la Mai de part meva, jo també li ho diré, que no sigui tan primmirada, que aquesta fotografia és maquíssima, com totes les que ens posa ella.<br />M'agrada veure que estas engrescat a escriure, així podrem seguir gaudint de les teves recptes i dels teus textos!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-4160430463152604302010-09-03T16:33:45.928+02:002010-09-03T16:33:45.928+02:00Jo no sóc gens de tàrtars de carn (ja saps que sóc...Jo no sóc gens de tàrtars de carn (ja saps que sóc gairebé vegeteriana) però entenc perfectament les teves contradiccions. Felicito des d'aquí a la Mai, la foto es veu senzillament deliciosa, i la galeta de parmesà també.<br />En canvi, els tàrtars de peix (salmó, gamba...) ben marinats m'encanten!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-311574874823476132010-09-03T16:00:13.343+02:002010-09-03T16:00:13.343+02:00Crec que aquestes contradiccions les tenim molts, ...Crec que aquestes contradiccions les tenim molts, si no totes, vàries de les que exposes, ja sigui davant un tartar o davant una truita a la francesa...Jo, com que no em puc permetre restaurants de gaire "luju", hi ha coses que me les estalvio, com un cambrer al costat fent coses (aiuix!...)´.Per altra banda, el tartar de carn no m'agrada gaire, i això que una amiga meva té molt d'èxit quan fa el seu!, només he tastat el de peix i no està malament, però prefereixo coses cuinades al xup-xup...Una entrada molt interessant Manel, les teves reflexions ens fan reflexionar a tots! A REVEURE!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-64497324405541992922010-09-03T15:41:27.859+02:002010-09-03T15:41:27.859+02:00Així que aquesta és una recepta feta a quatre mans...Així que aquesta és una recepta feta a quatre mans? Donc és una combinació perfecta, dues mans cuinant i dues explicant la recepta, i molt original!!!! Va per aqui el nou projecte que teniu entre mans? Sigui el que sigui, segur que valdrà la pena seguir-vos!Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-69217945241424372452010-09-03T13:14:24.769+02:002010-09-03T13:14:24.769+02:00Com sempre Manel t'has lluït i aquesta col·lab...Com sempre Manel t'has lluït i aquesta col·laboració amb la Mai resulta ben engrescadora... per seguir-ne les petjades.<br />Sobre el tàrtar, que m'agrada lo indecible, no hi havia pensat mai en aquests termes, però estic d'acord amb tu sobre el ritual, fa poc en vaig demanar-ne en un restaurant i no me'l van preparar al davant, i vatúa! que em va molestar molt que no ho fessin, no el vaig disfrutar gens :(<br />PETONS!maragdahttps://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-84689021994152916552010-09-03T12:20:08.981+02:002010-09-03T12:20:08.981+02:00Bé, ja fa anys que "suporto estoicament"...Bé, ja fa anys que "suporto estoicament" ser d'esquerres i adorar la bona cuina i els bons restaurants ;) m'encanta el tartar i em fascina sempre veure un cambrer preparant, correctament, qualsevol plat que ho requereixi al costat de la taula. Segons com ho fan fins i tot aplaudiria. No és un servent, és un artista exercint com a tal. Sempre he mirat el servei de sala així, potser perquè vinc del ram.<br /><br />A veure quin deu ser aquest projecte, ens en faràs cinc cèntims?Clidicehttps://www.blogger.com/profile/03980871897747265372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-85867656738609915522010-09-03T07:55:44.597+02:002010-09-03T07:55:44.597+02:00molt interessant el que ens has explicat, ho desco...molt interessant el que ens has explicat, ho desconeixia per complert.<br />Pel que fa al plat......impossible que me'l pugui menjar, sóc incapaç, tot i que les salsitxes de porc m'encanta menjar-me la carn crua, però amb la vedella .....<br /><br />bon cap de setmanaLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-30504247828659376002010-09-03T07:00:20.834+02:002010-09-03T07:00:20.834+02:00Jo no m'hi vaig veure, però diuen els que m...Jo no m'hi vaig veure, però diuen els que m'hi acompanyaven que la cara del primer cop que vaig demanar un bistec tàrtar era de poema.<br /><br />Jo em sentia fascinat i ells diuen que semblava horroritzat així que en el meu cas les contradiccions també aparenten ser-hi amb el 'tartare' jeje.<br /><br />Una salutació i ànims per als projectes.starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-49350810537529279662010-09-03T01:34:58.030+02:002010-09-03T01:34:58.030+02:00Aquest és un dels plats que sempre m'ha fet cu...Aquest és un dels plats que sempre m'ha fet curiositat tastar i mai no ho he pogut fer. No sabia res de tot això que expliques de la picadora i el ganivet. Ignorant de mi, em pensava que era com una mena de bola de carn crua picada amb uns quants ingredients més i ja està. Ha de ser curiós veure com es prepara, sí. Això que dius d'encetar una col·laboració amb la Mai em sembla molt i molt encertat. Tots en gaudirem. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-56669987484573863282010-09-03T00:47:22.758+02:002010-09-03T00:47:22.758+02:00I ho dius tu que no repetim l´experiència? JA J...I ho dius tu que no repetim l´experiència? JA JA JA , vols que ho discutim?.<br />T´he dit que em posa molt nerviosa que els cambrers es posin a fer coses a la vora la taula? però aquest tema cambrers i cuiners és un tema que té molta tela i ja en parlarem si vols.<br /><br />Petons i amuntMaihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.com