Pàgines

dilluns, 11 de novembre del 2013

pop guisat amb verdures



Aquest popet estava molt bo, però segurament no hagués aparegut en aquesta pàgina si no fos que em vaig posar a jugar amb l'editor de fotos i aquesta que encapçala l'article em va agradar.
I no és pas que el plat no s'ho valgui, que em va agradar molt el resultat, eh? I no és pas complicat.
Vaig fer servir per a dos un pop blanc de mida mitjana, el vaig tallar i sofregir amb oli, després el vaig ofegar amb vi blanc i hi vaig afegir ceba, pastanaga, pebrot verd i pebrot vermell, tot tallat a daus. Ho vaig deixar sofregir, afegint-hi una mica d'aigua quan es quedava sec, i a mitja cocció hi vaig afegir carbassó també tallat a daus, una mica més de vi blanc, i vaig deixar que anés fent xup-xup, amb un bitxo fresc sencer a dins per donar-li una mica d'alegria.
Ja veieu que és un plat d'aquells que m'agraden, de sucar-hi pa.


4 comentaris:

  1. Si ja es veu que t'agraden les verdures! No cal fer règim, amb plats com els teus! ;-)

    ResponElimina
  2. Ei, Manel! Quina bona cara que fa aquest plat n'has fet venir ganes de fer-lo.

    ResponElimina
  3. Un autèntic plat per sucar-hi pa!!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. M'agrada molt el resultat d'aquest plat!! I amb un bon tros de pa ja no hi ha pas res més a dir!! :)

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte