tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post1168542509603199350..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: (els típics) tomàquets farcits d'estiuCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-29912928671674884132008-09-09T00:02:00.000+02:002008-09-09T00:02:00.000+02:00gràcies!gràcies!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-80690483835390318882008-09-08T22:58:00.000+02:002008-09-08T22:58:00.000+02:00Què bonics!!!!Què bonics!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-58063242616674833802008-09-07T21:18:00.000+02:002008-09-07T21:18:00.000+02:00rosalisabel, ja estàs trigant, perquè de la manera...rosalisabel, ja estàs trigant, perquè de la manera que tractes tu les verdures, segur que et queden molt bons.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-30684061119628173992008-09-06T23:04:00.000+02:002008-09-06T23:04:00.000+02:00Doncs jo segur que soc la unica que no els ha fet ...Doncs jo segur que soc la unica que no els ha fet mai, Hauré de probarlos perque es veuen bonisims.Marisabelhttps://www.blogger.com/profile/05611638584440190013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-46562566553932635622008-09-06T01:12:00.000+02:002008-09-06T01:12:00.000+02:00Manel, ets un artista. Salutacions.Manel, ets un artista. Salutacions.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-14682897120739635352008-09-05T08:26:00.000+02:002008-09-05T08:26:00.000+02:00manel, sabia que sortiria el president del parlame...manel, sabia que sortiria el president del parlament... Ja penjaré unes fotos al blog dels tomàquets del benach perquè les vegeu, segur que vosaltres en dieu d'alguna altra manera.<BR/>PTNTSNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-22968844431824609372008-09-05T00:21:00.000+02:002008-09-05T00:21:00.000+02:00efectivament, glòria, precisament perquè són buits...efectivament, glòria, precisament perquè són buits donen menys feina per farcir-los; de tota manera, jo sí que trobo que són molt millors, però això ja és qüestió de gustos.<BR/><BR/>eva, ja ho he dit en una resposta anterior, viure en un poble té molts inconvenients, però també algun avantatge com això dels tompàquets (i les mongetes, i els pollastres, i les botifarres...)Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-21008455262150727052008-09-04T22:55:00.000+02:002008-09-04T22:55:00.000+02:00Que bons els tomàquets!!! I quina porqueria que ve...Que bons els tomàquets!!! I quina porqueria que venen a algunes parades, que no tenen gust a res!!! No hi ha com tenir algú de confiança o amb hort!!! Una pinta genial, com sempre!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-6954126800978710722008-09-04T21:46:00.000+02:002008-09-04T21:46:00.000+02:00Manel,Saps que em passa amb els tomàquets de Monts...Manel,<BR/><BR/>Saps que em passa amb els tomàquets de Montserrat?. No m'acaben de fer el pes perquè els trobo massa buits, i mira que em sap greu, eh?, perquè reconec que són molt apreciats. <BR/><BR/>Encara que pensant-ho bé, per farcir-los sí que han d'anar bé, costa menys de buidar-los, oi?. Ho provaré!.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-91212650345574025612008-09-04T21:02:00.000+02:002008-09-04T21:02:00.000+02:00parella, això de picar petit no té més secret que ...parella, això de picar petit no té més secret que una bona fusta, un bon ganivet "cebollero" i una mica de traça picant, que a la cuina s'agafa de seguida picant ceba, alls i demés.<BR/><BR/>xaro, téns raó que costa trobar bons tomàquets, però per sort als pobles encara hi ha botigues que els venen acabats de collir, o si no es pot recórrer a algun familiar...<BR/><BR/>dolça, d'aquests tomàquets del benach no n'havia sentit a parlar mai; amb aquest nom i essent de la teva terra que crec que és el baix camp, no seran parent del president del parlament? <BR/><BR/>gemma, ja he dit a la parella vermella que això de tallar tampoc no te gaire secret, és com si a tu et diguessin "quina feinada muntar la nata", amb la de vegades que ho has fet, segur que hi téns la mà trencada (en tots els sentits).Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-15351038267443544972008-09-04T15:27:00.000+02:002008-09-04T15:27:00.000+02:00Veritat que típics, però no per això menys bons......Veritat que típics, però no per això menys bons...<BR/>Ara, opino com la Parella Vermell, quina feinada tallar-ho tot tan petit! No m'estranya que els seus fills s'ho mengessin tan a gust... no van haver ni de mastagar! :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-54786360223405243502008-09-04T13:54:00.000+02:002008-09-04T13:54:00.000+02:00Manel, típics però bons. Es una manera diferent de...Manel, típics però bons. Es una manera diferent de fer una "amanida".<BR/>Jo els faig amb tomàquets del Benach (em sembla que és una espècie pròpia de les meves terres) i els farceixo de qualsevol cosa i sempre tenen èxit.<BR/>PTNTSNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-18384682754032628862008-09-04T13:13:00.000+02:002008-09-04T13:13:00.000+02:00Manel, aquest tomàquets jo també els faig, bé ja e...Manel, aquest tomàquets jo també els faig, bé ja els he feia la meva mare, amb tonyina, enciam i maonesa. A l'estiu ben fresquets estan bonísims!!! Però com tu dius aquest estiu trobà bons tomàquets a un preu raonable s'ha fet un xic difícil.xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-67543857874642807642008-09-04T10:20:00.000+02:002008-09-04T10:20:00.000+02:00Ostres les fotos quina xulada! i la recepta sucule...Ostres les fotos quina xulada! i la recepta suculenta per aquests dies de calor! quina feinada tallar-ho tot a bocinets petits, no?La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com