tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post1506798779355122486..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: llobarro amb xips de carbassó i reducció de carnCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-65514888320388564342008-07-26T22:29:00.000+02:002008-07-26T22:29:00.000+02:00Manel Muchas gracias. A mi me parece correctisimo....Manel Muchas gracias. A mi me parece correctisimo. Un abrazoSuhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-26669679273507493892008-07-25T11:31:00.000+02:002008-07-25T11:31:00.000+02:00Molt i molt interessant aquest contrast que propos...Molt i molt interessant aquest contrast que proposes, Manel, i ja que, pel que hem parlat alguna vegada, coincidim plenament amb la preparació del peix, estic segur que el resultat ha de ser magnífic, pel que, aquestes vacances, que passaré a "Badalona sur mer" :) i que, gràcies al munt de suggeriments dels blocs gastronòmics, penso dedicar a renovar el meu llistat de plats, aquest el provaré.<BR/><BR/>La presentació t'ha quedat magnífica!enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-81225711217534121852008-07-25T02:23:00.000+02:002008-07-25T02:23:00.000+02:00Com ja t´han dit, un plat de primerales xips son m...Com ja t´han dit, un plat de primera<BR/>les xips son meravelloses, i la reducció fantàstica . Petons.Momehttps://www.blogger.com/profile/14911885739913835447noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-58789668066345295502008-07-24T17:44:00.000+02:002008-07-24T17:44:00.000+02:00francesc, els xefs rosteixen primer carn i verdure...francesc, els xefs rosteixen primer carn i verdures al forn i després en una olla fan el brou, però jo ho faig directament a l'olla, i per quan és tot ben enrossit, de maner que doni un color fosc al brou, hi poso l'aigua.<BR/><BR/>su, el pescado es lubina, pero la verdad es que lo corté para hacer la foto y no me quedó muy correcto, pero la verdad es que está buenísimo.<BR/><BR/>parella vermella, sou molt amables, perquè no etic gens content de com em va quedar la presentació i la foto amb el peix tallat per la meitat, però fet sense experiments, és un plat molt presentable. proveu-lo a l'hivern amb carxofes.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-59753222933294286612008-07-24T10:08:00.000+02:002008-07-24T10:08:00.000+02:00Manel, aquest és un plat de restaurant de luxe!! d...Manel, aquest és un plat de restaurant de luxe!! de debó magnífica presentació i combinació de gustos. Felicitats.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-9760593322098786452008-07-24T09:23:00.000+02:002008-07-24T09:23:00.000+02:00Manel: este pescado me podrias decir a que podria ...Manel: este pescado me podrias decir a que podria equivaler en la zona centro. Tiene uan carne magnifica. besosSuhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-17691996265559217762008-07-24T00:59:00.000+02:002008-07-24T00:59:00.000+02:00M'ha agradat molt aquesta recepta. També, els cons...M'ha agradat molt aquesta recepta. També, els consells que dónes per a fer eixes reduccions tan interessants. No ho he provat mai. Però, com saps que això que està al forn està suficientment ros i no es crema? Supose que deu ser una mica difícil. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.com