tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post1889291583291556766..comments2024-03-28T18:55:01.866+01:00Comments on cuina generosa: el primer tiramisúCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-62514769182796480382008-05-06T16:27:00.000+02:002008-05-06T16:27:00.000+02:00efectivament, pebbles, hi ha gent que el fa amb n...efectivament, pebbles, hi ha gent que el fa amb nata; jo trobo que així queda més lleuger, i el licor l'enriqueix, però com que tinc nens, no vaig gosar posar-n'hi per por que no els agradés.<BR/>gràcies per la visita!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-65436822585418469842008-05-06T15:48:00.000+02:002008-05-06T15:48:00.000+02:00El que jo faig porta nata muntada, i queda força b...El que jo faig porta nata muntada, i queda força bó, el va fer una companya de feina i ens va passar la recepta. Jo també li posso licor en el meu cas al no tenir amaretto vaig provar amb Fray angelico (licor de castanyes).<BR/><BR/>Si que tens raó que sembla un postre molt complicat i la veritat és que no ho es gens. <BR/>Fins aviat.<BR/>EvaPebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-30137156208484096922008-05-05T09:13:00.000+02:002008-05-05T09:13:00.000+02:00m'encanta que t'agradi, gemma, ja saps que valoro ...m'encanta que t'agradi, gemma, ja saps que valoro molt el teu criteri en tema de postres, i no sóc pas l'únic.<BR/>fins aviat!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-14048815046040659762008-05-05T07:15:00.000+02:002008-05-05T07:15:00.000+02:00T'ha quedat fantàstic! A mi també m'encanta el tir...T'ha quedat fantàstic! A mi també m'encanta el tiramisú, estic d'acord amb tu que és addictiu :)<BR/>Jo amb el cafè hi poso un rajolí d'Amaretto i encara així encara s'assembla més al típic tiramisú italià, a part que l'anima una mica... ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-30501071122595041532008-05-02T22:40:00.000+02:002008-05-02T22:40:00.000+02:00hola, parella!proveu-ho com ho vaig fer jo, perquè...hola, parella!<BR/>proveu-ho com ho vaig fer jo, perquè ja us dic que era la primera vegada i la veritat és que, mal m'està el dir-ho, estava boníssin. potser el secret és batre molt bé l'ou amb el sucre, batre les clares a punt de neu fort i fer la barreja amb molta cura, perquè les clares no baixin.<BR/>amb les delícies que ens heu fet darrerament, segur que això us ha de sortir.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-45561889117292053932008-05-02T22:33:00.000+02:002008-05-02T22:33:00.000+02:00A nosaltres el tiramisú no ens surt bé... no sé qu...A nosaltres el tiramisú no ens surt bé... no sé que ens passa però se'ns resisteix... no ens cualla, i ens queda com una mena des pasterada (bona, però pasterada!).La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-37675479612590022452008-05-02T22:28:00.000+02:002008-05-02T22:28:00.000+02:00bona idea la llet per rebaixar el cafè, que a mí t...bona idea la llet per rebaixar el cafè, que a mí tampoc no m'agrada gaire.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-44249105530202761562008-05-02T17:44:00.000+02:002008-05-02T17:44:00.000+02:00A mi també m'agrada molt el tiramisú i queda molt ...A mi també m'agrada molt el tiramisú i queda molt bé amb les visites. El problema potser és fer els talls més o menys bonics (a la teva fotu ha quedat molt bé), però el sabor és sublim. Jo al cafè li afegeixo llet i sucre (com si fes un cafè amb llet, jo sóc més de cafè amb llet que només de cafè).Rohttps://www.blogger.com/profile/15491612873873846716noreply@blogger.com