tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post2152592572060827564..comments2024-03-28T08:36:45.572+01:00Comments on cuina generosa: fòrum gastronòmic girona 2011 (II): l'home que va acabar amb els secrets a la cuinaCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-25835996092322035472011-02-23T21:13:16.652+01:002011-02-23T21:13:16.652+01:00Bé, un altre mèrit de l'Adrià és la de datar r...Bé, un altre mèrit de l'Adrià és la de datar receptes, a model del tast vertical que has fet amb el vins... em consta que aquest detall ha estat molt útil a molts i molt bons cuiners: com es preparava i presentava X i com ha anat evolucionant amb el temps el plat que s'ofereix en la carta.<br />Continuo llegint ;)maragdahttps://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-87856046703703806162011-02-23T18:42:36.697+01:002011-02-23T18:42:36.697+01:00Manel, totalment d'acord amb tu, la Mercè i la...Manel, totalment d'acord amb tu, la Mercè i la Gemma....un Fauchon decebedor i empalagós uffffffff!!!!<br /><br />En canvi el taller d'avui amb el Roca ha sigut fantàstic!!!xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-63381949321262332292011-02-23T14:05:05.255+01:002011-02-23T14:05:05.255+01:00Moltes gracies per la teva extensa crónica, us agr...Moltes gracies per la teva extensa crónica, us agraïm a tots els que hi heu estat aquest esforç de fer com si hi haguèssim estat i fer-nos a l'idea de què és el Fòrum (jo no hi he anat mai).<br />Una abraçadaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-90988809288659652572011-02-22T21:15:44.434+01:002011-02-22T21:15:44.434+01:00Després de llegir les darreres entrades es com si ...Després de llegir les darreres entrades es com si haguès estat allà!!! Dóna molt que pensar la veritat, i he rigut un munt amb la bandera gay de l'Adam!!!! Encara que no soni gaire bé, et tinc una mica d'enveja jajaja, compartir cadira amb la Gemma i la Mercè, quins tres per apendre i poder comentar les jugades!!!!! Un altre any no m'ho penso perdre.Saps que el diumenge vaig preparar els raviolis de gambes per l'homenatge a Santi Santamaría??? No vaig tenir temps de publicar-la!!! Una abraçadaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07961737047209705862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-27233347887389660822011-02-22T18:16:20.238+01:002011-02-22T18:16:20.238+01:00Aquests pastisser francesos com el del Fauchon son...Aquests pastisser francesos com el del Fauchon son un bluf. Només s'han de veure els aparadors i la "fantasmada" de clientela.josephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-65746185689975548992011-02-22T17:11:15.027+01:002011-02-22T17:11:15.027+01:00Totalment d'acord, Fauchon va ser totalment de...Totalment d'acord, Fauchon va ser totalment decebedor :(<br />Mare meva, quins nervis vaig agafar... i almenys tu no vas pagar, grrrr..... <br />I sort que la boleta dels c. era petita, que encara ara estic embafada!<br />A veure si demà el taller amb en Joan Roca em treu aquest mal sabor de boca ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-54229883602813312402011-02-22T15:02:20.218+01:002011-02-22T15:02:20.218+01:00Estic processant la informació, tant la del teu ar...Estic processant la informació, tant la del teu article com d'altres coses que he llegit per la premsa i que no he acabat d'entendre del tot sobre la conferència d'ahir de Ferran Adrià.<br /><br />Jo que admiro bona part de la seva trajectoria he llegit algunes afirmacions que m'han deixat estorat. A veure si aconsegueixo més informació que ja sabem com funciona això de la premsa :-Pstarbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-48765426135791700532011-02-22T14:53:47.119+01:002011-02-22T14:53:47.119+01:00Molt interessant la teva crònica pels que no hem p...Molt interessant la teva crònica pels que no hem pogut assistir al fòrum. Moltes gràcies Manel. Molt interessant aquests pastissos adaptats per a intolerants , m'hagués agradat poder-ho veure. Una abraçadaxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-675327447681298152011-02-22T09:35:56.171+01:002011-02-22T09:35:56.171+01:00Manel, estic totalment d'acord amb tu... I jo ...Manel, estic totalment d'acord amb tu... I jo afegeixo la meva opinió personal sobre el senyor Adrià. Es penja la medalla que ell va ser el primer en obrir les portes de la seva cuina i en anar a congressos de cuina com el Fòrum gastronòmic de Girona a explicar quines tècniques fan servir, etc. Si fas tal afirmació, com a mínim esperes que la seva sessió en sigui un clar exemple i sincerament, si hagués de reproduir algun dels 6 plats que van presentar, no seria capaç ni de començar perquè ni tan sols ens van indicar els ingredients que hi posaven!<br />I la última sessió del dia amb el Sr. Salicrú (pagès), la Sra. Ruscalleda (cuinera) i Dr. Sánchez (metge) va ser molt interessant!<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-88201512636345137312011-02-22T08:28:20.700+01:002011-02-22T08:28:20.700+01:00Gràcies per posar-nos al dia als que estem treball...Gràcies per posar-nos al dia als que estem treballant i sols varem poder pujar diumenge!!<br />Crec que la gran aportació del Ferran és obrir la cuina del restaurant; fa dos o tres anys, a alimentària, vaig tenir la sort de parlar amb l'Adoni i el Quique Dacosta i els dos van coincidir que qui els havia ajudat més a arrencar havia estat en Ferran; no els havia amagat cap secret i estava disponible sempre que tenien alguna consulta. No sols ha obert la cuina a nosaltres, si no també a altres cuiners.Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.com