tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post2220663602464964003..comments2024-03-28T18:55:01.866+01:00Comments on cuina generosa: arròs socarrat de gambes amb allioliCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-76827922782389088832011-03-30T18:12:46.889+02:002011-03-30T18:12:46.889+02:00M'encanta l'arròs que queda a sota la pael...M'encanta l'arròs que queda a sota la paella...oh!<br />Veig que es pot fer, per a mi ésun descobriment.A peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-65285729599082968892011-03-30T09:04:15.971+02:002011-03-30T09:04:15.971+02:00A mi m’agrada més el normal, però reconec que la p...A mi m’agrada més el normal, però reconec que la presentació del socarrat es de 10, i tens raó no nomes ets el rei del arròs, (que si que ho ets) sinó també d’altres plats. <br />A i no es pot abdicar de ser el rei quan no es per família, si no que els demes et anomenen¡¡¡¡ <br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-52016388914519442652011-03-29T19:48:09.292+02:002011-03-29T19:48:09.292+02:00Hola mestre!
Estic amb Starbase i amb Dolça: el me...Hola mestre!<br />Estic amb Starbase i amb Dolça: el mestratge només te'l pot treure qui te l'atorga. Així que el teu intent de treure de sobre l'etiqueta de King rice ha esdevingut un #epicfail de dimensions còsmiques! jejejeej<br /><br />Sobre l'arròs a la plancha, quan he vist el títol i la foto, he pensat que havies llegit sobre la "tècnica" del socarrat a la planxa que ha fet famosa Raul Alexandre, del Ca Sento de València (visita obligada, mestre).<br /><br />Però no. En una demostració més de la teva gràcia cuinant l'arròs, has aplicat la mateixa tècnica que ell! Veus com ets un mestre??!!<br /><br />La única diferència és que ell ho fa a al planxa i, fins on jo sé, sense gens d'oli. Però la idea és la mateixa: controlar la intensitat del socarrat (o sigui, que no es cremi massa) i fer-lo unifrome (que tothom en tingui...).<br /><br />No dissimulis més, Manel: ets gran!<br /><br />Salut!Massitethttps://www.blogger.com/profile/07150370160438073128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-58370193248065593682011-03-29T16:19:26.963+02:002011-03-29T16:19:26.963+02:00Crec que ningú ha oblidat que ets el rei dels arro...Crec que ningú ha oblidat que ets el rei dels arrossos, je je je...<br />El socarraet (que no cremat!) és la millor part de l'arròs, oi?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-91369917587850240122011-03-29T15:59:37.611+02:002011-03-29T15:59:37.611+02:00Atenció: El rei dels arrossos ataca de nou!!, he,h...Atenció: El rei dels arrossos ataca de nou!!, he,he. T'haig de dir que cada manera nova que fas de presentar l'arròs, superes l'anterior. Si no m'agradés amb bogeria, me'l faries agradar l'arròs. <br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-68815613589773005942011-03-29T09:27:54.002+02:002011-03-29T09:27:54.002+02:00Estic amb la Mai. El mestratge és un grau que els ...Estic amb la Mai. El mestratge és un grau que els demès t'atorguen i per tant també els demès són els que et poden retirar.<br /><br />Ho sento nen, en arrossos tens autoritas. T'has d'aguantar.<br /><br />Ara que entenc bé el voler sortir d'encasellaments. Perque no només ets mestre en arrossos :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-81360051395736067072011-03-28T22:53:33.547+02:002011-03-28T22:53:33.547+02:00Manel, últimament estàs molt "cocinitas"...Manel, últimament estàs molt "cocinitas", fas plats de mestre, creatius, amb bona presentació,ben currats, etc., etc. Es nota que estàs passant un bon moment personal.<br />Endavant.<br />Salut,<br />PepinPepinhttps://www.blogger.com/profile/00053641695949967935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-42210253708549898582011-03-28T20:19:13.110+02:002011-03-28T20:19:13.110+02:00MANEL!!! si fossis dona et demanaria cita per fer ...MANEL!!! si fossis dona et demanaria cita per fer un cafè,ja que els homes no m´agraden,ets un tresor d´home,quins plats!!!!mare meva,i a més l´arròs m´encanta....senzillament impressionantAmancio Cordero Masdéuhttps://www.blogger.com/profile/06757626643047218794noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-68613891289061940732011-03-28T18:11:12.633+02:002011-03-28T18:11:12.633+02:00Bona tarda king rice!!! Dius que busques "mar...Bona tarda king rice!!! Dius que busques "maruja" per adoptar? De tan en tan et prepararé un coc, si vols és clar!!! Xiquet, et superes cada vegada!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-69343678394194244372011-03-28T16:14:43.387+02:002011-03-28T16:14:43.387+02:00quin platet amb més bona pinta, no he menjat mai a...quin platet amb més bona pinta, no he menjat mai arròs socarratLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-49483283837648354402011-03-28T15:04:04.916+02:002011-03-28T15:04:04.916+02:00No se quin m´agrada més, ara que m´estic aficionan...No se quin m´agrada més, ara que m´estic aficionant a fer arrossos...però tot i que el socarrat de l´arròs m´agrada molt em quedo amb el cremós, te una pinta espectacular.<br />Per cert , oblidar-se del king rice ho veig bastant im possible, tinc memòria .<br />ptntsMaihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-82531030634879803812011-03-28T09:29:59.151+02:002011-03-28T09:29:59.151+02:00Hola,
Què bo que és aquest arròs!! i amb el toc de...Hola,<br />Què bo que és aquest arròs!! i amb el toc de l'allioli, una meravella. També un presentació molt, molt maca. Ho té tot!!La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-81992597118078559152011-03-28T09:17:46.327+02:002011-03-28T09:17:46.327+02:00Quan l'he vist m'ha recordat a un arròs qu...Quan l'he vist m'ha recordat a un arròs que surt aquest mes a la Revista Cuines! Quan el vaig veure la pinta ja em va semblar una passada i veient el teu a veure si m'hi animo ràpid!<br />Una abraçada<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-74113258908768276002011-03-28T09:08:12.285+02:002011-03-28T09:08:12.285+02:00ets un mestre preparant arrossos! aquest és veu de...ets un mestre preparant arrossos! aquest és veu deliciós, m'encanta el socarrat!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-84337133370309782932011-03-28T08:25:03.453+02:002011-03-28T08:25:03.453+02:00provarem de fer aquest arròs!!!!!provarem de fer aquest arròs!!!!!annanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-85840263526652861652011-03-28T00:45:41.660+02:002011-03-28T00:45:41.660+02:00me gusta el arroz asi socarrat yo lo aprendi de un...me gusta el arroz asi socarrat yo lo aprendi de una taller con el Pep Nogue y desde entonces lo suelo hacer bastante y lo tengo en la lista de espera para publicarlo.<br />Me gusta las dos formas de presentacion.<br />Ah y el gotet de pa amb tomàquet i formatge fantastic<br />bona setmana<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.com