tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post2741053660868002250..comments2024-03-28T08:36:45.572+01:00Comments on cuina generosa: patates gratinades amb allioli de pil-pil de bacallàCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-48852414291453632712012-12-02T10:13:36.767+01:002012-12-02T10:13:36.767+01:00Serà d'aprofitament, però el resultat és d'...Serà d'aprofitament, però el resultat és d'alta cuina. M'encanta!<br />Almodishttps://www.blogger.com/profile/08782154412518217628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-83010109734528360622012-11-25T22:54:46.251+01:002012-11-25T22:54:46.251+01:00efectivament, fan molt bona parella, d'aquelle...efectivament, fan molt bona parella, d'aquelles que de seguida ja veus que casen perfectament i mai no cansen.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-55056220946931462652012-11-25T22:36:45.184+01:002012-11-25T22:36:45.184+01:00és un producte ben humil, però que dóna un joc bru...és un producte ben humil, però que dóna un joc brutal, són unes de les reines de catalunya, efectivament.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-83531477131889464452012-11-25T22:32:28.314+01:002012-11-25T22:32:28.314+01:00sempre sorprenents, tens raó. un petó!sempre sorprenents, tens raó. un petó!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-29365928275849225082012-11-25T22:30:31.163+01:002012-11-25T22:30:31.163+01:00t'has explicat perfectament, i tens tota la ra...t'has explicat perfectament, i tens tota la raó, sovint és més bo el segon plat!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-40135353855969028702012-11-25T22:29:23.958+01:002012-11-25T22:29:23.958+01:00una idea: per què no ens fas un post de com recicl...una idea: per què no ens fas un post de com reciclar els cócs quan s'assequen una mica?Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-21654626381989834912012-11-25T22:25:08.356+01:002012-11-25T22:25:08.356+01:00els olis de confitar no arriben a fregir, i per ta...els olis de confitar no arriben a fregir, i per tant, són olis nets, que es poden aprofitar sense cap problema i aporten gust als plats.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-70283772882575589932012-11-25T22:24:08.189+01:002012-11-25T22:24:08.189+01:00tens tota la raó, i a més és divertit pensar què p...tens tota la raó, i a més és divertit pensar què pots fer amb les coses que et queden.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-16857939846887435092012-11-25T22:21:10.882+01:002012-11-25T22:21:10.882+01:00gràcies, jordi, a veure si poc a poc va calant el ...gràcies, jordi, a veure si poc a poc va calant el missatge!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-27133886757211714282012-11-25T20:59:26.875+01:002012-11-25T20:59:26.875+01:00gràcies, cinta!gràcies, cinta!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-28152042448011154272012-11-25T20:58:53.997+01:002012-11-25T20:58:53.997+01:00tens tota la raó, miquel!tens tota la raó, miquel!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-64301321949606700872012-11-25T20:41:59.774+01:002012-11-25T20:41:59.774+01:00aquest allioli va ser un descobriment casual i cad...aquest allioli va ser un descobriment casual i cada dia m'agrada més heheheheCuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-85311141650127381432012-11-25T20:19:23.347+01:002012-11-25T20:19:23.347+01:00Quin casament, Manel! Patates i bacallà, un clàssi...Quin casament, Manel! Patates i bacallà, un clàssic reformulat i amb un pil-pil molt ben aprofitat! T'han quedat molt mones, dins el platet!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-66213698549070650372012-11-25T19:58:57.152+01:002012-11-25T19:58:57.152+01:00Per a mi les patates són les reines de la cuina. M...Per a mi les patates són les reines de la cuina. M'encanta la propostaA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-51882963290840683172012-11-25T19:08:06.089+01:002012-11-25T19:08:06.089+01:00Les receptes d'aprofitament...les millors!! i ...Les receptes d'aprofitament...les millors!! i a vegades sorprenents!!<br />ptntsMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-44124348662716170512012-11-24T18:37:56.726+01:002012-11-24T18:37:56.726+01:00Doncs han de quedar boníssimes aquestes patates eh...Doncs han de quedar boníssimes aquestes patates eh??<br />Teniu molta raó amb això de la cuina d'aprofitament, a casa sempre ens ho han ensenyat!! de vegades queda més bo un plat d'aprofitament que el propi plat del qual aprofitem.... No sé si m'he explicat :P <br />Bethttp://www.tastarutes.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-55806854992546845632012-11-23T21:30:51.737+01:002012-11-23T21:30:51.737+01:00A casa nostra tampoc llencem res, ni ara ni abans....A casa nostra tampoc llencem res, ni ara ni abans. I sent d'aprofitament surten magnífics plats. <br />Si no, només cal veure aquest que ens presentes avui!!<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-52703070987421701712012-11-23T14:04:47.427+01:002012-11-23T14:04:47.427+01:00Tens molta rao en el que dius. No es pot llançar r...Tens molta rao en el que dius. No es pot llançar res i molt menys amb el temps que vivim.<br />Aquesta recepta sezilla i gustosa és una bona mostra del que es pot fer amb un oli que molta gent hauria llençat sense pensar-s'ho.Maryarhttps://www.blogger.com/profile/08409313730431164260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-55264009280246758862012-11-23T10:26:05.529+01:002012-11-23T10:26:05.529+01:00Tot i que sigui una recepta d’aprofitament, deurie...Tot i que sigui una recepta d’aprofitament, deurien quedar unes patates delicioses. <br />No es pot llençar res a la cuina, perquè desprès surten plats com aquest.<br />Una abraçada <br />Fem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-52114042355691789542012-11-23T08:32:54.568+01:002012-11-23T08:32:54.568+01:00Molt bona Manel!!! jo també faig tallers de cuina ...Molt bona Manel!!! jo també faig tallers de cuina durant tot el curs i tenim un parell de sessions programades sobre la cuina d'aprofitament i al blog, tinc una secció especial anomenada "la cuina de la sort". Em sento bé aprofitant i m'encanta llegir coses com la que ens expliques. Me l'apunto!!! <br />Arreveure...<br />JordiJordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-13286323304424671192012-11-22T07:44:23.028+01:002012-11-22T07:44:23.028+01:00no llençar res hauria de ser la nostra màxima! Un ...no llençar res hauria de ser la nostra màxima! Un bon exemple el que ens portes avui. petonsCintahttps://www.blogger.com/profile/03537476036636999249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-1721683090973821372012-11-21T20:29:33.539+01:002012-11-21T20:29:33.539+01:00una buena receta de aprovechamiento y esto es basi...una buena receta de aprovechamiento y esto es basico en la cocina,todo se aprovecha para algo y asi siempre salen platos novedosos y buenos como el que nos enseñas hoy Manel.<br />una abraçadaMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-91081542454831780492012-11-21T19:50:41.279+01:002012-11-21T19:50:41.279+01:00Amb aquest all i oli té que estar molt gustós, que...Amb aquest all i oli té que estar molt gustós, que bo! PetonsRoserhttps://www.blogger.com/profile/06962548886435040737noreply@blogger.com