tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post3675677148432588750..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: mandonguilles amb sípia, amb una salsa negra... de trompetes!Cuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-51430928656851924782012-09-24T17:52:35.636+02:002012-09-24T17:52:35.636+02:00Merci! A veure si ho puc provar el pròxim cap de s...Merci! A veure si ho puc provar el pròxim cap de setmana! ;)<br />Anima't a continuar!! Que així jo aprenc de tots vosaltres hihi<br /><br />MeritxellAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-7848901937244195072012-09-24T10:24:51.178+02:002012-09-24T10:24:51.178+02:00hola, meritzell, i moltes gràcies per les teves pa...hola, meritzell, i moltes gràcies per les teves paraules. ja veus que ara tinc el bloc una mica aturat, però ja tinc ganes de tornar a engegar, i comentaris com aquest teu m'esperonen.<br />sobre això que em demanes, ja veus que jo cuino sempre una mica per intuïcio i a ull, però en el cas que em dius, per dues persones, amb mig grapat de trompetes seques n'hi ha prou. quan s'hidraten guanyen volum, i com que després es trituren, no és massa important que n'hi hagi una mica més o una mica menys, es tracta que donin sabor i color al plat, i com que són prou gustosos, aquests bolets, ja et dic que amb mig grapat faràs el fet.<br />fins aviatCuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-25840207726499936102012-09-22T15:39:35.420+02:002012-09-22T15:39:35.420+02:00Hola!
La recepta és de fa temps però porto pocs m...Hola!<br /><br />La recepta és de fa temps però porto pocs mesos seguint el teu bloc, pel qual se t'ha de felicitar (tens molta inventiva!)<br /><br />Doncs volia demanar-te quina quantitat de trompetes posaries per a dues persones, com que no apareix cap valor orientatiu... no n'he utilitzat mai i no en tinc ni idea!<br /><br />Moltes gràcies,<br /><br />MeritxellAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-23208338250130963492011-05-20T00:54:51.284+02:002011-05-20T00:54:51.284+02:00dorothy, muchas gracias por la visita, y por el co...dorothy, muchas gracias por la visita, y por el consejo. a veces yo también le pongo vino, y probaré como queda la sepia frita a parte. hasta pronto!<br /><br />taller de cuina, moltes gràcies pel comentari, a mi també em va agradar molt el contrast de color dels pèsols.<br /><br />els fogons de la bordeta, una salsa de bolets sempre dóna bon resultat, i en aquest cas ajuda a crear una mica de confusió sobre si la salsa és de tinta.<br /><br />òscar, ets molt amable, a veure si et senten els editors de la revista i em fitxen :-))<br /><br />miquel, gràcies per l'elogi, i et dic el mateix: si coneixes algun editor, estic disponible :-)<br /><br />mercè, prova a fer una salseta negra amb les trompetes aquestes que tens, pot anar bé amb altres productes, i ja em diràs.<br /><br />josep, realment, les trompetes canvien molt aquest plat.<br /><br />petita cuina, és la primera vegada que se m'acud fer això dels pèsols, perquè vaig pensar que quedarien negres si els feia dins la salsa com les altres vegades, i m'agrada molt sobretot el color.<br /><br />cuina al gust, en aquest cas concret, la sípia era de les que venen netes, però quan la compro bruta sí que l'hi tiro, li dóna molt i molt de sabor.<br /><br />eri, realment és un plat per sucar-hi pa!<br /><br />anna, sempre m'ho passo bé, cuinant, almenys em distreu d'altres cabòries.<br /><br />sion, abans ho deia, per sucar-hi molt de pa!<br /><br />anirac, et garanteixo que queda molt contundent!<br /><br />luiz claudio, moltes gràcies per venir. vaig de seguida a veure el teu, però em sembla que em costarà més d'entendre'l que no pas a tu el meu, perquè escrius molt bé el català.<br /><br />tu mateixa, ara sí que m'has deixat parat! jo que em pensava que havia inventat un plat nou...Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-17270384471073566622011-05-19T19:51:38.911+02:002011-05-19T19:51:38.911+02:00Això si que ho he fet molts cops. Sempre quedes bé...Això si que ho he fet molts cops. Sempre quedes bé.jomateixahttps://www.blogger.com/profile/17185624241803045167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-27468402344596153052011-05-18T09:10:42.672+02:002011-05-18T09:10:42.672+02:00una idea molt bona! ara, ha de quedar una salsa co...una idea molt bona! ara, ha de quedar una salsa contundent amb les trompetes!anirachttp://paamboliisucre.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-65582635787634316602011-05-18T08:26:00.176+02:002011-05-18T08:26:00.176+02:00Ummmm aquesta salsa de trompetes de la mort, ha d’...Ummmm aquesta salsa de trompetes de la mort, ha d’estar per sucar-hi molt de pa<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-65332144214141968352011-05-17T22:29:03.635+02:002011-05-17T22:29:03.635+02:00No cal dir que t'ho vas passar la mar de bé fe...No cal dir que t'ho vas passar la mar de bé fent i presentant el plat. El resultat ha estat a l'alçada .<br />Unes suggerències que n'obren d'altres. <br />Uf....quin plat!!!!annanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-3813595463356239402011-05-17T22:21:22.464+02:002011-05-17T22:21:22.464+02:00Hola,
Quin plat per sucar-hi pa! Ho té tot i a més...Hola,<br />Quin plat per sucar-hi pa! Ho té tot i a més amb el contrast de color queda.. preciós!La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-79413694334070352362011-05-17T21:37:59.482+02:002011-05-17T21:37:59.482+02:00Aquests bons guisats si que m'agraden. Porten ...Aquests bons guisats si que m'agraden. Porten feina a la cuina però, estic d'acord amb tu, el resultat és sensacional. Aprofites la bossa de la sípia en el sofregit? <br /><br />Una abraçadaCuina al gusthttps://www.blogger.com/profile/02542867921599816724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-35571191966755850032011-05-17T20:20:34.671+02:002011-05-17T20:20:34.671+02:00La salsa m'agradat i lo de coure apart els pes...La salsa m'agradat i lo de coure apart els pesols em sembla molt bona idea, a partir d'ara ho faré apart, quin color mes maco i fa resaltar el conjunt (al menys m'ho sembla), sòc de les que pensa que un plat entra primer per la vista i aquest ho fa.<br /><br />M'emporto el truqui.<br />Salut!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-29206888120330960392011-05-17T16:25:35.987+02:002011-05-17T16:25:35.987+02:00Magnífica proposta. La salsa de trompetes ha de po...Magnífica proposta. La salsa de trompetes ha de potenciar i molt el gust del plat.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-32361397748378434732011-05-17T16:12:55.867+02:002011-05-17T16:12:55.867+02:00Si en són de potents les trompetes...En tinc unes ...Si en són de potents les trompetes...En tinc unes de congelades que donaràs molt de sí, perquè amb un grapadet n'hi ha prou. Prenc nota d'aquest plat tan vistós Manel, com sempre, amb molt de gust!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-51704021160247669622011-05-17T13:00:14.602+02:002011-05-17T13:00:14.602+02:00Manel molt be aquestas mandonguilles amb trompetas...Manel molt be aquestas mandonguilles amb trompetas,com diu Oscar les teves receptes estan a l´alçada del xefs revisteros<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-58350721261786615372011-05-17T12:36:12.633+02:002011-05-17T12:36:12.633+02:00M'encanten les mandonguilles. Tinc a casa la r...M'encanten les mandonguilles. Tinc a casa la revista Cocina Futuro amb un especial sobre les mateixes!!!<br /><br />I les teves estan a l'alçada de les dels xefs revisteros :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-61734685128538718502011-05-17T08:49:52.217+02:002011-05-17T08:49:52.217+02:00Un gran plat, una gran salseta i una gran foto... ...Un gran plat, una gran salseta i una gran foto... m'apunto ràpidament el toc de les trompetes!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-53372087343112034212011-05-17T08:46:26.091+02:002011-05-17T08:46:26.091+02:00Apa quina passada!!! no li falta de res! I el toc...Apa quina passada!!! no li falta de res! I el toc de color dels pèsols en contrast amb la salsa de trompetes, preciós!! Un plat de festa si senyor!el taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/13440020179973227903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-67559277738227120642011-05-17T07:51:37.769+02:002011-05-17T07:51:37.769+02:00Yo normalmente cuando hago mi versión de este plat...Yo normalmente cuando hago mi versión de este plato, después de freir las mandonguilles también paso la sepia por la paella, sólo dorarla un poco, y si a la salsa le echas un poco de vino, un<br />jerez oloroso o amontillado, también le da un punto.<br />Saludos <br />DorothyAnonymousnoreply@blogger.com