tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post3917013295435786571..comments2024-03-28T18:55:01.866+01:00Comments on cuina generosa: lluç amb patates, ceba i tomàquetCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-23562726460175325762011-11-03T18:52:40.797+01:002011-11-03T18:52:40.797+01:00Jo sóc més aviat de dolços, però un lluç així m...Jo sóc més aviat de dolços, però un lluç així m'encanta, i tan ben acompanyat ha de ser deliciós!<br />Però no puc apartar els ulls d'aquesta safata de panellets! Felicita a la teva cuinera de postres perquè la bona presència d'aquests panellets supera la de molts que corren per la xarxa!!!!<br />Petonslas recetas de ella y el abanicohttps://www.blogger.com/profile/05932744741936767027noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-14977764046392616692011-11-02T22:00:54.002+01:002011-11-02T22:00:54.002+01:00Com trobo a falta dinar a casa! Un plat tan bo com...Com trobo a falta dinar a casa! Un plat tan bo com aquest al tupper no hi tindria cap sentit... <br />Els panellets t'han quedat perfectes!<br /><br />Petons!<br />AnnaLa Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-80660486988576719312011-11-02T21:59:07.073+01:002011-11-02T21:59:07.073+01:00jeje jo també sóc de les que creu en els homenatge...jeje jo també sóc de les que creu en els homenatges diaris!! :D i aquest lluç n'és tot un... ah, m'encanta la idea de la crema de ceba, me l'apunto!!<br /><br />Un petóoo! :DAnnahttps://www.blogger.com/profile/07113423117179251776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-89403776520855634732011-11-02T20:04:08.616+01:002011-11-02T20:04:08.616+01:00Amb aquest acompanyament has convertit un plat de ...Amb aquest acompanyament has convertit un plat de lluç amb un plat 10<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-59824806083561717172011-11-02T07:36:05.295+01:002011-11-02T07:36:05.295+01:00Bon dia Manel. Com tu dius, amb el peix s'ha d...Bon dia Manel. Com tu dius, amb el peix s'ha de tenir cura perquè no quedi disfressat de sabors. De manera senzilla, i amb acompanyaments subtils. I els panellets... els teus entren a la ETG! Cap mena de fècules ni aditius i... amb una pinta... nyam! PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-77535064768942973742011-11-02T00:07:05.139+01:002011-11-02T00:07:05.139+01:00un palto exquisito de bueno y bien presentado y lo...un palto exquisito de bueno y bien presentado y los panellets te han salido con una pinta irresistibleMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-91189185222307982242011-11-01T21:40:19.415+01:002011-11-01T21:40:19.415+01:00Un peix de luxe i el panellets també.
Bona nit ;)Un peix de luxe i el panellets també.<br />Bona nit ;)Kui_Neteshttps://www.blogger.com/profile/12066573251437859484noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-54634814171440293072011-11-01T21:05:31.977+01:002011-11-01T21:05:31.977+01:00Un plat molt sa i uns panellets de luxe!. Gràcies ...Un plat molt sa i uns panellets de luxe!. Gràcies a la col·laboració de la teva pastissera preferida, eh?Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-31164906672948080732011-11-01T20:28:35.417+01:002011-11-01T20:28:35.417+01:00el peix planxa i l'acompanyament perfecte... a...el peix planxa i l'acompanyament perfecte... ara els panellets segur que ja no hi han je je jeIsabelhttps://www.blogger.com/profile/05123985820947274355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-58388859245794332562011-11-01T19:07:28.114+01:002011-11-01T19:07:28.114+01:00M'encanten aquests plats de peix amb guarnició...M'encanten aquests plats de peix amb guarnició senzilla que tu has innovat donant-li un toc modern.<br /><br />Petons!<br />Ana de: 5 sentidos en la cocinaANAhttps://www.blogger.com/profile/18349886120443670778noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-34380151404739564002011-11-01T17:32:47.764+01:002011-11-01T17:32:47.764+01:00Un nenú exquissit!Un nenú exquissit!A peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-17300099060867648282011-11-01T17:12:50.605+01:002011-11-01T17:12:50.605+01:00Tan fantàstics el lluç com els panellets de la pas...Tan fantàstics el lluç com els panellets de la pastissera de la casa! ;)<br />Petons<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-32663681747107576182011-11-01T17:10:26.011+01:002011-11-01T17:10:26.011+01:00Quina combinació! El lluç és ben abellidor. Amb ta...Quina combinació! El lluç és ben abellidor. Amb tantes colors! <br /><br />Aprofite per a convidar-te a inscriure't al grup gastronòmic Mengívol per a parlar de la nostra cuina tradicional.<br /><br />Ací tens més informació: http://rossejat.blogspot.com/2011/10/mengivol-la-nostra-llista-de.html<br />Gràcies!Xavierhttps://www.blogger.com/profile/01209164411494151683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-43664206080424201262011-11-01T17:01:01.101+01:002011-11-01T17:01:01.101+01:00hummmmm!! quina pinta que fa tot.
un saga d'e...hummmmm!! quina pinta que fa tot. <br />un saga d'excel·lents cuineres i bons cuiners .<br />Amb el vostre permís, me'n menjo un parell.annanoreply@blogger.com