tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post4300232345233333028..comments2024-03-28T18:55:01.866+01:00Comments on cuina generosa: ravioli de gambes amb oli de ceps, homenatge a santi santamariCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-2264021032020130132011-11-18T10:29:29.559+01:002011-11-18T10:29:29.559+01:00M'agrada. Ara ja sé més bé de què parles. Peto...M'agrada. Ara ja sé més bé de què parles. PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-9358821769928022432011-02-23T23:21:35.134+01:002011-02-23T23:21:35.134+01:00Mestre, un gran post que signaria sense matisar ni...Mestre, un gran post que signaria sense matisar ni una coma. <br />I una recepta qeu penso fer a casa tan aviat com pugui...Massitethttps://www.blogger.com/profile/07150370160438073128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-17111764910834936892011-02-23T14:41:20.511+01:002011-02-23T14:41:20.511+01:00Vaig comprar un llibre, no de cuina, que al final ...Vaig comprar un llibre, no de cuina, que al final tenia algunes receptes comentades per Santi Santamaria, al dia següent vaig sentir a les notícies que hava mort. De vegades hi ha casualitats que et posen la pell de gallina.jomateixahttps://www.blogger.com/profile/17185624241803045167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-56063999320604392732011-02-22T12:39:17.456+01:002011-02-22T12:39:17.456+01:00El plat m'ha agradat molt, i tot el que has di...El plat m'ha agradat molt, i tot el que has dit també. Crec que descriu el que molts pensem però no ho sabem expressar tan bé.el taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/17159844375585978866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-6640230606770808572011-02-22T08:17:40.971+01:002011-02-22T08:17:40.971+01:00Molt bona recepta per fer-li un bon homenatge
Una ...Molt bona recepta per fer-li un bon homenatge<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-79235916557084534302011-02-21T00:18:13.284+01:002011-02-21T00:18:13.284+01:00M'ha agradat llegir la teva reflexió al voltan...M'ha agradat llegir la teva reflexió al voltant de'n Santi com a cuiner i com a persona. També crec que "se'n va fer un gra massa" d'unes paraules seves que com sempre distorsionen la qüestió, però ja se sap, el que ven és la polèmica, no la reflexió...Sigui com sigui, ens ha deixat un GRAN cuiner i li hem fet el millor dels homenatges gràcies a bones idees com la de l'Oscar. A reveure!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-61419494120866199312011-02-20T21:28:59.915+01:002011-02-20T21:28:59.915+01:00Hem coincidit amb el plat, ha servit aquesta conv...Hem coincidit amb el plat, ha servit aquesta convocatòria d'en Oscar, perquè en Joan tornes a obrir el blog, el teu plat més fidel, nosaltres també havíem estat al seu restaurant i en èpoques de molts bons records.Petonsangelshttps://www.blogger.com/profile/02855801886240927563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-80315468000325737152011-02-20T21:16:42.817+01:002011-02-20T21:16:42.817+01:00Quin bon homenatge , Manel que li has fet a aquest...Quin bon homenatge , Manel que li has fet a aquest gran cuiner , com a cuiner amb aquest magnífic plat com a la persona amb el teu magnífic post. T'ha quedat espectacular el plat. Enhorabona!!!!!! Jo també vaig cuinar-ho ahir però fins avui no ho he pogut penjar. Una abraçadaxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-86109604090485193382011-02-20T20:53:16.266+01:002011-02-20T20:53:16.266+01:00De moltes i tantes coses que s'han escrit en a...De moltes i tantes coses que s'han escrit en aquests dies del Santi, i que moltes feien una mica de farum d'hipocresia, el teu escrit m'ha emocionat en gran manera, sense engolaments i amb sinceritat, has donat la mida justa d'un dels grans xefs de la nostra època, controvertit, sí! afusellat, també! però ja va pagar el preu de la seva incorruptible manera d'entendre les coses: l'ostracisme.<br />Així que gràcies, Manel, que les teves paraules serveixin com a reflexió. Anar sempre al sol que més escalfa no sempre és la millor opció...<br />Sobre la recepta, què vols que et digui? EXCEL·LENT!<br />Molts petons i moltes gràcies per endreçar una mica la cuina...maragdahttps://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-66268655965595181222011-02-20T19:45:58.574+01:002011-02-20T19:45:58.574+01:00Qué bons! i quina gana que tinc ara mateix. Felic...Qué bons! i quina gana que tinc ara mateix. FelicitatsXescohttps://www.blogger.com/profile/12401221172772242639noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-73271011811330920012011-02-20T12:21:41.397+01:002011-02-20T12:21:41.397+01:00Molt bo el plat, fresc, brillant, de la nostra ter...Molt bo el plat, fresc, brillant, de la nostra terra i del nostre mar, esplèndid.<br />De tot el que sàviament has dit d'en Santi jo hi afegiria que només algú del seu nivell podia destapar la caixa dels trons i posar sobre la taula un tema que molts a qui agrada la cuina pensàvem i pensem, tal com dirien a Polònia "algú ho havia de dir" i ell va tenir la valentia de fer-ho.<br />Salut.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-15114384177210359972011-02-20T09:50:51.049+01:002011-02-20T09:50:51.049+01:00Quina passada de plat Manel, ha de ser una autènti...Quina passada de plat Manel, ha de ser una autèntica delícia!! Jo no vaig tenir la sort de poder gaudir de la seva cuina, però comparteixo totalment les teves paraules!<br />Que passeu un gran dia al Fòrum!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-31070990585145901272011-02-19T22:39:06.596+01:002011-02-19T22:39:06.596+01:00una bona recepta Manel i molt bon article
una abra...una bona recepta Manel i molt bon article<br />una abraçada<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-89303071215658004902011-02-19T20:36:40.462+01:002011-02-19T20:36:40.462+01:00Fantàstica recepta i fantàstic post Manel!
Petunet...Fantàstica recepta i fantàstic post Manel!<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-79908381661802396082011-02-19T19:51:13.494+01:002011-02-19T19:51:13.494+01:00Què bona recepta!!! jo no la coneixia, la poso a p...Què bona recepta!!! jo no la coneixia, la poso a pendents!<br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-14042249522684922252011-02-19T19:06:18.239+01:002011-02-19T19:06:18.239+01:00La foto ho diu tot i l'homenatje ha sigut un g...La foto ho diu tot i l'homenatje ha sigut un gran idea per part de l'Oscar.<br /><br />Muas!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-81953095201066448032011-02-19T19:05:21.455+01:002011-02-19T19:05:21.455+01:00Manel, ja t'he donat les gràcies diverses vega...Manel, ja t'he donat les gràcies diverses vegades. Però ni em canso ni em dona vergonya. Gràcies.<br /><br />El plat mola i l'article també. Crec que has fet la glossa que més m'ha agradat d'aquest gran cuiner.<br /><br />Una abraçada.starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-42375229985462484952011-02-19T18:38:14.708+01:002011-02-19T18:38:14.708+01:00Estupendo, estem fent una recopilació de receptas ...Estupendo, estem fent una recopilació de receptas del Santi quina més especial.<br />Un petó.Marisabelhttps://www.blogger.com/profile/05611638584440190013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-56381748346303957902011-02-19T18:30:47.647+01:002011-02-19T18:30:47.647+01:00Bona elecció Manel.
Un plat deliçiós.
PetonsBona elecció Manel.<br />Un plat deliçiós.<br />Petonsmargothttps://www.blogger.com/profile/04063659821637425074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-14825820150182011552011-02-19T18:05:22.765+01:002011-02-19T18:05:22.765+01:00Hola Manel,
Segur que li agradaria el que avui s&#...Hola Manel,<br />Segur que li agradaria el que avui s'està fent. Un plat meravellós per a un homenantge que encara ho és més. Una abraçadaLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-46985572762352741882011-02-19T17:02:26.284+01:002011-02-19T17:02:26.284+01:00Sí senyor, deus ser l'únic que ha fet una rece...Sí senyor, deus ser l'únic que ha fet una recepta sense necessitat de llegir-la enlloc... aquest ravioli és ben representatiu de la cuina d'en Santamaria, una reinvenció d'un clàssic que tot i els anys que té segueix igual de vigent.<br />I la tofòna ja sabem que era un dels ingredients "fetitxe" seus, oi?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-49180688156824265462011-02-19T16:47:03.316+01:002011-02-19T16:47:03.316+01:00M'ha agradat moltíssim, Manel...M'ha agradat moltíssim, Manel...Manu & Rositahttps://www.blogger.com/profile/11097725294977702866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-5760674352807551642011-02-19T16:47:02.517+01:002011-02-19T16:47:02.517+01:00Quina sort la teva depoder gaudir de la seva cuina...Quina sort la teva depoder gaudir de la seva cuina in situ , saps que n´era una admiradora incodicional, potser fins i tot era el que més admirava de tots el cuiner de la remesa, per tots els motius que ja has anomenat, treballador incansable, culte amant de la seva terra i de les seves arrels i un gran cuiner per damunt de tot, em sabia molt de greu la creuada que va començar i que sabia que en aquest món tant fals i interessat tenia les de p¡erdre però irreverent com era no va afluixar, per mi admirable lluitar fins al final per allò que un creu fervorosament com ell ho feia, potser les formes no van ser les adequades, però ell era així.<br />El plat l´has brodat, un plat copiat fins a la sacietat en molts restaurants però jo mai podré dir si el seu era el millor tot i que hi posaria la ma al foc.<br />una abraçada.Maihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-33572471650647579692011-02-19T16:44:05.750+01:002011-02-19T16:44:05.750+01:00M'imagino que li agradaria el que estem fent.
...M'imagino que li agradaria el que estem fent.<br /><br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.com