tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post4661995736170079774..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: 'antipasto' d'albergínies amb alfàbregaCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-38912660392287371222011-10-27T22:21:20.849+02:002011-10-27T22:21:20.849+02:00aaaaatencióo!!
segona remesa d'albergínies pre...aaaaatencióo!!<br />segona remesa d'albergínies preparades per crupir!! les de3ixo a la nevera ofegades sensualment d'oli amb all i juli-verd (es veu q l'alfàbrega escasseja).<br />q en farem del oli restant?? ehh??<br /><br /><br />ÀfrikaaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-40435252279640496862011-09-15T19:14:49.523+02:002011-09-15T19:14:49.523+02:00ricard, moltes gràcies, provaré a fer l'escabe...ricard, moltes gràcies, provaré a fer l'escabetx a veure què tal surt.<br /><br />surfzone, prenc bona nota d'aquesta preparació a l'estil Ottolenghi, me l'he llegit i té una pinta deliciosa!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-18683026320802478132011-09-15T16:32:44.800+02:002011-09-15T16:32:44.800+02:00La recepta s'assembla a la de l'albergínia...La recepta s'assembla a la de l'albergínia estil Ottolenghi; jo la tinc en format carbassó a Catacuina, però també l'he fet amb albergínia i és gloriosa! Albergínia forever :-)Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-89077536250568717682011-09-11T22:10:17.565+02:002011-09-11T22:10:17.565+02:00Perdona el retard en contestar...
L'albergínia...Perdona el retard en contestar...<br />L'albergínia la faig a la brasa abans de l'escabetx. <br /><br />En ocasions també l'he fet a la planxa. <br /><br />Tal com crec que ja vaig comentar un dia, tinc una BBQ Weber a gas que resolt aquestes coses. Pel cas concret de la carn "li manca" el gustet de fum de la BBQ tradicional... però per verdures i peix, com menys altero el gust natural millor...<br /><br />Salut!Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-56781242385891846722011-09-07T00:34:28.374+02:002011-09-07T00:34:28.374+02:00els fogons, és una passada la varietat que n'h...els fogons, és una passada la varietat que n'hi ha a cada regió, oi?<br /><br />dolça, de tota manera, n'arriben a menjar molta, de pasta i de pizza, eh?<br /><br />ricard, una variant molt bona. l'albergínia la fregeixes abans de l'escabetx?<br /><br />miquel, a mi també m'agrada molt simplement a la planxa; d'aquesta manera, es guarda per uns quants dies.<br /><br />a peu coix, quina sort que tens!<br /><br />òscar, mira, no ho havia pensat, el dia que vinguis, et condecoraré!<br /><br />gemma, et faries creus del que arriben a menjar els italians. els dies de cada dia, però sobretot, en festes com els casaments, és una passada.<br /><br />garlutti, celebro verte por aquí y que te gusten las recetas. hasta pronto!<br /><br />isabel, etic d'acord, i per això avui en poso un altre plat, evolucionat d'aquest, espero que t'agradi.<br /><br />anna, a mi m'agraden més fetes a la planxa, no agafen tant d'oli. la veritat és que a itàlia no sé com les fan, però així han quedat prou bones.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-9726083527961963202011-09-06T08:57:14.843+02:002011-09-06T08:57:14.843+02:00A casa sempre fem les albergínies fregides, m'...A casa sempre fem les albergínies fregides, m'apunto aquest antipasto perquè ha de quedar boníssim (i amb el que m'agrada l'alfàbrega...!). <br />És ben veritat que encara n'hem d'aprendre molt, de la cuina italiana... Millor! Així els viatges són més divertits! :D<br /><br />Petons!Annahttps://www.blogger.com/profile/07113423117179251776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-58895377947857656772011-09-04T19:24:40.812+02:002011-09-04T19:24:40.812+02:00Que bones son les albergínies.
A mi m'agraden ...Que bones son les albergínies.<br />A mi m'agraden de totes maneres.<br />Jo també les faig a la planxa, les marinaré com tu dius, segur que queden super bones.<br />Una abraçadaLa cuina de la Isabelhttps://www.blogger.com/profile/12324990021496160064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-10822414517934764902011-09-03T12:20:51.499+02:002011-09-03T12:20:51.499+02:00Holaaa ya estoy de regreso de mis vacaciones ..est...Holaaa ya estoy de regreso de mis vacaciones ..este antipasto buenooooo..pero la receta anterior ....me la quedo ...ideal bsssMARIMIgarluttihttps://www.blogger.com/profile/15484915521989302611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-69546348451373625772011-09-03T08:48:07.442+02:002011-09-03T08:48:07.442+02:00Aquests dies a Itàlia hem pogut gaidor d'uns a...Aquests dies a Itàlia hem pogut gaidor d'uns antipasto sensacionals i aquestes albergínies ben segur que estarien a l'alçada!<br />Però ens va quedar un dubte: a la carta hi havia antipasto, primer plat (bàsicament pasta i risotto), segon plat (carn i peix) i postres. Els italians demanen un plat de cada???? És que sincerament, jo amb un de sol ja quedava tipa!!!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-26024669036035969282011-09-03T07:33:31.917+02:002011-09-03T07:33:31.917+02:00És molt vistosa la safata dauradeta, com si et tre...És molt vistosa la safata dauradeta, com si et treuen a taula una safata de medalles d'or olímpiques!! Nyam!! :Dstarbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-84128675834267216152011-09-02T23:36:32.091+02:002011-09-02T23:36:32.091+02:00Ostres, com m'agrada la idea. Tinc moltes albe...Ostres, com m'agrada la idea. Tinc moltes albergíniesA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-24367444559862660692011-09-02T20:19:41.444+02:002011-09-02T20:19:41.444+02:00Manel yo las alberginies las hago mucho a la planc...Manel yo las alberginies las hago mucho a la plancha y probare esta manera tuya que seguro que me gustara<br />fins dema<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-66353226703786659062011-09-02T13:07:35.030+02:002011-09-02T13:07:35.030+02:00Hola Manel,
Aquest és un gran plat. Jo el faig am...Hola Manel,<br /><br />Aquest és un gran plat. Jo el faig amb una variació que és posar les albergínies en escabetx (ceba, llorer, vinagre de cava, pebre..). Ho vaig treure del llibre de receptes de Harri's Bar, que vaig comprar allà.<br /><br />Si tinc sopar "de gent" a l'estiu, faig el "trio antipasto". Els altres dos són sardines amb escabeix (aprofito per fer escabeix en plan industrial) i salmó marinat... (els tres "robats" del llibre anterior).<br /><br />Tota unan festa... Salut!!Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-41850777033990761442011-09-02T11:08:38.009+02:002011-09-02T11:08:38.009+02:00Ens pensem que a Itàlia tot és pasta i pizza i no!...Ens pensem que a Itàlia tot és pasta i pizza i no!<br />Aquestes albergínies han d'estar boníssimes!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-58420066879292710982011-09-02T10:26:26.277+02:002011-09-02T10:26:26.277+02:00Jo quan he anat a Itàlia sempre m'he quedat fa...Jo quan he anat a Itàlia sempre m'he quedat fascinada amb la quantitat d'antipasti que tenen... i aquestes albergínies han de ser tremendes!Anonymousnoreply@blogger.com