tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post5290845205407136521..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: amanida multicolor de pasta i cirerolsCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-17797033461321523072009-04-23T00:29:00.000+02:002009-04-23T00:29:00.000+02:00maria josé, aquí tothom en diu tomàquets 'cherry',...maria josé, aquí tothom en diu tomàquets 'cherry', però el seu nom català és aquest, i és prou bonic. celebro que t'agradi l'amanida.<br /><br />gràcies, mercè, deu ser la primavera que m'influeix ;)<br /><br />sara, i que duri, que ja n'hi ha prou de pluges per una temporada!<br /><br />beth, tens tota la raó, la pasta és com l'arròs, ho admet tot i és súper agraïda.<br /><br />parella vermella, no, no és el meu pare, és un home de santa pau que em va fer molta gràcies com es lligava el mocador al cap i com duia la falç agafada al cinturó (quin perill!). no patiu per la confusió, que el meu germà també li va preguntar al pare si jo li havia fet una foto a l'hort!<br /><br />anna, la pasta està bona de tota manera, però ara sembla que ve més de gust així, oi?<br /><br />anna, aquests cirerols de cinc colors i gustos diferents els vaig comprar al carrefour, els venen en unes capcetes petites i la veritat és que donen molt de joc.<br /><br />josep, ja m'agradaria composar un concert, però m'haig de conformar amb una amanida, però estic molt content pel símil.<br /><br />pepín, espero amb ànsia les teves aportacions que segur que la milloren.<br /><br />xaro, ja ho saps prou bé, que de moment ets l'única que els ha tastat :)<br /><br />bajoqueta, la veritat és que quan més bo fa, menys ganes de ser a fora i menys d'estar-te a la cuina amb gaires focs encesos.<br /><br />margarida, els vaig comprar al carrefour, i suposo que encara en deuen tenir.<br /><br />dolorss, de fet, nosaltres també fem allò de la cuina de mercat i canviar la carta cada temporada :))<br /><br />maria, és veritat que cirerol és un nom com de fruita dolça, no hi havia caigut.<br /><br />olles, celebro que sigui de les que t'agraden, prova a fer-la i em dius què et sembla.<br /><br />mai, feia temps que no en veia, de pagesos amb el mocador el cap i la falç a la cintura, per això el vaig retratar.<br />sobre això dels hidrats, la veritat és que no és gaire recomanable menjar-ne al vespre, perquè no es cremen i hi ha el perill que s'acumulin on no deuen, excepte si l'endemà has de cremar més del compte, com en una sortida de quatre o cinc hores amb la bici, que aleshores cap atipar-se'n el dia abans, el matí 8cereals, fruita seca, etc.) i durant l'exercici, que no es pot deixar de menjar o t'agafen unes "pájaras" que fan por.<br />de tota manera, totes les calories no es deuen pas cremar, perquè just per sobre el cinturó dels pantalons se me'n forma un de natural que no hi ha manera de treure :))Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-13516914862322703412009-04-22T00:07:00.000+02:002009-04-22T00:07:00.000+02:00Quin senyor pagès!!!!! ha arribat la primavera a l...Quin senyor pagès!!!!! ha arribat la primavera a l´hort i a la taula........<br />Escolta això dels hidrats de carboni m´ho has d´explicar , per la nit és la menjada més en condicions que faig, bé la que m´agrada fer i de dia..... a la feina ja se sap i estic per canviar-me el nom i posar-me Ramona amb tots el respectes, per allò de la cançó de la pechugona , tu que ets esportista , a la nit puc mejar hidrats de carboni?<br />una abraçada dr dietMaihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-22982766247078009132009-04-21T23:16:00.000+02:002009-04-21T23:16:00.000+02:00Senzilleta com a mi m'agraden les receptes. Salut!...Senzilleta com a mi m'agraden les receptes. Salut!!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-89055667710646534182009-04-21T18:54:00.000+02:002009-04-21T18:54:00.000+02:00Oh, Manel, que bonica aquesta amanida..amb aquests...Oh, Manel, que bonica aquesta amanida..amb aquests colors i fins i tot el nom de cirerols dona aquell punt dolç que tota recepta ha de tenir perque sigui especial.Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-56147024146190920002009-04-21T14:33:00.000+02:002009-04-21T14:33:00.000+02:00Com és nota que s’atansa la primavera eh? Ja fem m...Com és nota que s’atansa la primavera eh? Ja fem més amanides plenes de colors i sabors!!!!!dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-57010373803743948092009-04-21T12:57:00.000+02:002009-04-21T12:57:00.000+02:00Una amanida així, plena de colors i ben senzilla, ...Una amanida així, plena de colors i ben senzilla, sempre ve de gust. I amb aquesta combinació de productes no tindré cap problema amb els meus fills. Ara.. ja m'agradaria a mi trobar tanta varietat de cirerols com vas trobar tu, Manel, perquè decoren molt. Així que la meva amanida, si no agafo els pinzells, no serà tan virolada.<br />Una abraçadaMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-46780828715221583062009-04-21T10:13:00.000+02:002009-04-21T10:13:00.000+02:00Quina amanida més senzilleta però amb una pinta d'...Quina amanida més senzilleta però amb una pinta d'estar boníssima :)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-40903194480483091242009-04-20T23:32:00.000+02:002009-04-20T23:32:00.000+02:00Aquest cirerols apart d'estar boníssims donan molt...Aquest cirerols apart d'estar boníssims donan molt de joc i color!!!xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-404369475570276602009-04-20T22:27:00.000+02:002009-04-20T22:27:00.000+02:00Manel, diumenge que be anem de picnic amb la class...Manel, diumenge que be anem de picnic amb la classe del petit i no dubtis que la faré. Ja publicaré la receota amb les meves variacions.<br /><br />Salut<br />PepinPepinhttps://www.blogger.com/profile/00053641695949967935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-68869666213860711932009-04-20T20:24:00.000+02:002009-04-20T20:24:00.000+02:00Això si que és un`autèntic concert de colors. I co...Això si que és un`autèntic concert de colors. I com en un bon concert, ben units i conjugats.<br />Ara comença la bona temporada de les amanides. Felicitats!josephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-42586967498847026542009-04-20T20:10:00.000+02:002009-04-20T20:10:00.000+02:00Caram! Quanta coloraina. T'ha quedat un plat preci...Caram! Quanta coloraina. T'ha quedat un plat preciós, que agrada a tothom i molt saludable. D'on els havies tret aquests cirerols?La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-63878312105425408192009-04-20T17:14:00.000+02:002009-04-20T17:14:00.000+02:00Qué bona la pasta freda, sobretot quan comença a f...Qué bona la pasta freda, sobretot quan comença a fer més bo. I amb aquest cirerols, queda super vistosa.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-15355630398463914522009-04-20T09:55:00.000+02:002009-04-20T09:55:00.000+02:00Manel, hola bonic. Primer, la foto per amor a l'ho...Manel, hola bonic. Primer, la foto per amor a l'hort, genial, i el títol molt divertit, que és el teu pare??<br />Aquestes perles de colors, donen un toc de distinció a una amanida de llacets. Manel, ets el rei de la recepta.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-50984374778945215122009-04-20T09:43:00.000+02:002009-04-20T09:43:00.000+02:00Que agraïda que és la pasta, i si la mimes com ho ...Que agraïda que és la pasta, i si la mimes com ho fas tu, encara més. Deliciós!<br /><br />Un petó!<br />BethLa Llibreta Viatgerahttps://www.blogger.com/profile/06520437513403772761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-31980263837603131752009-04-20T08:54:00.000+02:002009-04-20T08:54:00.000+02:00Ara si que ha arribat la primavera!!Ara si que ha arribat la primavera!!Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-89942336255582415432009-04-20T06:39:00.000+02:002009-04-20T06:39:00.000+02:00Manel, tens un do especial per donar un color als ...Manel, tens un do especial per donar un color als teus plats utilitzant els ingredients que és massa!! Té una pinta impressionant!! :)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-86680832710046923882009-04-20T01:03:00.000+02:002009-04-20T01:03:00.000+02:00La recepta segur que és boníssima però els colors ...La recepta segur que és boníssima però els colors són una passada...i confesso que no sabia què eren els cirerols, aquí ningú els anomena així...una cosa nova que ha aprés...!!!MªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.com