tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post619448150436930121..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: torrada amb samfaina i ou escalfat, digueu-li 'bruschetta' si voleuCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-71578202574710489512011-09-21T20:12:57.606+02:002011-09-21T20:12:57.606+02:00Ho havia fet semblant però amb ou a la planxa, mol...Ho havia fet semblant però amb ou a la planxa, molt bona idea l'ou així!<br />NúriaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-6232125748330167342011-09-18T11:18:53.016+02:002011-09-18T11:18:53.016+02:00anna, vols dir que cal sucar-hi pa? es menja a mos...anna, vols dir que cal sucar-hi pa? es menja a mossegades...<br /><br />òscar, les fotos les volia publicar però, tenint en compte que és un bloc d cuina, he pensat que potser algú es pensaria que m'he passat al canibalisme...<br /><br />lídia, m'alegro molt de tornar-e a tenir aquí, passo a veure amb què has tornat :-)<br /><br />gordi, tu sempre la primera (l'entrevista deu ser de fa dos mesos) I JO NO CRIDO!!!<br /><br />anna, hahaha, quatre ous per sopar et deuen deixar tota la nit sense dormir!<br /><br />isabel, ja veus que pels països dels nostres voltants no mengen pas tan diferent de nosaltres, i cadascú n'hi diu de la seva manera, no cal que ens compliquem gaire la vida, oi?<br /><br />eugeni, passo a llegir la teva evocació de la samfaina, que realment és un plat fantàstic, oi?<br /><br />glòria, ja saps que sóc una mica tiquismiquis amb això de la llengua i m'agrada jugar-hi, però no ens barallarem pas per qüestió de noms.<br /><br />sión, hi ha gent que sí que s'ha estranyat que me'n mengés quatre ;-))<br /><br />francesc, si tens problemes amb els ous escalfats, fes-los d'una altra manera: folres un gotet amb paper film. l'untes una mica amb oli, aboques l'ou a dintre, el sales o hi poses el que vulguis, tanques el paper film fent un farcellet, el lligues i ho cous amb aigua bullent el temps just perquè es faci la clara i el rovell quedi cru, o a la mida que vulguis, és la manera que no es trenquin mai. espero que et serveixi.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-89193577869242123652011-09-17T11:37:14.472+02:002011-09-17T11:37:14.472+02:00Un plat ben bo i abellidor. M'agrada la senzil...Un plat ben bo i abellidor. M'agrada la senzillesa del nom "torrada", tan nostrat. Això de buscar noms "exòtics" per a plats senzills, de vegades, fa riure. Això de l'ou escalfat, tal i com l'expliques, sembla molt fàcil. Per a mi, però, que sóc molt pocatraça, no m'ix mai bé. Sempre em queda "destruït" (ara en podria dir "deconstruït", per allò de la finor). SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-1154818842456091732011-09-16T09:00:53.847+02:002011-09-16T09:00:53.847+02:00L'autor ha eliminat aquest comentari.Cintahttps://www.blogger.com/profile/03537476036636999249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-50178067122281604592011-09-16T08:04:18.284+02:002011-09-16T08:04:18.284+02:00No m’estranya gens que ten mengessis quatre han d’...No m’estranya gens que ten mengessis quatre han d’estar molt bones<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-48894810642147996532011-09-15T21:11:51.403+02:002011-09-15T21:11:51.403+02:00Com que sóc una enamorada d'Itàlia, ja m'a...Com que sóc una enamorada d'Itàlia, ja m'agrada que li diguis bruschetta, però també m'agrada el nom és nostrat de torrada amb... el que vulguis afegir.<br /><br />I per ser que no tenies massa gana, no està malament quatre peces, eh?.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-62663230135962547382011-09-15T12:55:50.049+02:002011-09-15T12:55:50.049+02:00Hòstia, casualment m'estreno a fer-te comentar...Hòstia, casualment m'estreno a fer-te comentaris el dia que també faig una petita evocació a la samfaina.<br />L'ou escalfat i ferrat té un dò natural que li permetpujar el nivell a molts plats. Sense cap mena de dubte, aquest en deu ser un . Ho provaré....<br />http://www.penyacalipo.com/opinen3i4/blog1.php/2011/09/15/proveu-l-oli-de-cacahuet<br />Eugeni.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-71151244294154854102011-09-15T12:19:50.709+02:002011-09-15T12:19:50.709+02:00Res millor per sopar que una bona torrada amb el s...Res millor per sopar que una bona torrada amb el seu all, i la sanfaina... Pk francés o italià aixó es català !!Isabelhttps://www.blogger.com/profile/05123985820947274355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-30940701166700631192011-09-15T09:52:43.001+02:002011-09-15T09:52:43.001+02:00Mmm combinació perfecta! sísí, jo també he tornat ...Mmm combinació perfecta! sísí, jo també he tornat a respirar quan has comentat que els ous eren de guatlla, perquè quatre ous escalfats en una sola nit... déu n'hi do! jaja<br /><br />un sopar deliciós, n'estic segura :)Annahttps://www.blogger.com/profile/07113423117179251776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-17804446073048097232011-09-15T09:48:39.099+02:002011-09-15T09:48:39.099+02:00manolitooo!! quina bona pinta aquesta torradeta!!
...manolitooo!! quina bona pinta aquesta torradeta!!<br />per cert, acabo descoltar lentrevista q et van fer!! q bé, no?? molt interessant; ara, cridaves una mica, oi?? jajajjaja<br />;p apa, petonillus!!!<br />la gorda...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-52493685075392441492011-09-15T09:24:11.337+02:002011-09-15T09:24:11.337+02:00a mi m'agrada el pa de xapata i per torrades p...a mi m'agrada el pa de xapata i per torrades perfecta.<br /><br />Per cert, ja he tornat al meu blog per tant ja em tornaràs a tenir per aqui<br /><br />petonsLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-86415329449858167232011-09-15T08:15:07.190+02:002011-09-15T08:15:07.190+02:00Manel, he entrat cercant les fotos de la Scarlett ...Manel, he entrat cercant les fotos de la Scarlett Johanson en pochê pero no les trobo... on està aquest periodista de raça que sap el que el seu public necessita? X-P<br /><br />Bé, unes torrades molt guapes amb el detallet de l'ou escalfat :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-73154278402461038562011-09-15T01:09:44.254+02:002011-09-15T01:09:44.254+02:00Digueu-li com li digueu, és un bon entrant.
Sort...Digueu-li com li digueu, és un bon entrant. <br /> Sort que els ous són de guatlla, sinó .....quin SU-BI-DÓN de colesterol si repetim varies vegades.<br />Saps que m'hi falta?.... pa de "molla" per sucar -hi. <br />Salutannanoreply@blogger.com