tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post6301621354293028017..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: amanida de patates amb pell, bacallà i escarola amb tomàquet i olivadaCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-64831027616979159012010-10-01T17:20:01.248+02:002010-10-01T17:20:01.248+02:00òscar, això del tomàquet emulsionat al biberó se&#...òscar, això del tomàquet emulsionat al biberó se'm va ocórrer sobre la marxa perquè m'agrada molt el bacallà amb tomàquet ratllat, i la veritat és que va bé per molts plats.<br /><br />dolça, és veritat que l'escarola no perd gens amanida abans, i si es fa amb romesco, molt menys!<br /><br />lídia, gràcies, prova-la que no costa gaire de fer i surt bona.<br /><br />margarita, potser en lloc d'olivada els dius que és una emulsió de caviar, potser colarà :)<br /><br />petita cuina, moltes gràcies, m'agrada barrejar tant els gustos com els colors, és la meitat de l'èxit.<br /><br />teresa, ets molt amable, gràcies!<br /><br />xavier, es desfà, sí, entra molt bé.<br /><br />gemma, llàstima que no t'agradi el bacallà, et perds una menja versàtil i extraordinària, però el podries substituir per alguna aitre peix, com la tonyina.<br /><br />josep, una llàstima, ho tindré en compte per si de cas ;)<br /><br />sion, la patata amb pell en amanida a mi m'encanta, llàstima que a tu no et digui res, és qüestió de buscar-hi alternatives.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-65048385591195556842010-09-30T09:57:51.370+02:002010-09-30T09:57:51.370+02:00Si sigues per en Miquel, seria una amanida de diar...Si sigues per en Miquel, seria una amanida de diari, li encanta, a mi amb sobre la patata, doncs barrejada amb la amanida no m’agrada gaire.<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-45133869802623144022010-09-29T22:54:08.924+02:002010-09-29T22:54:08.924+02:00La Glòria es la "bacallanera" de la casa...La Glòria es la "bacallanera" de la casa (jo no ho soc massa), i estic segur que a ella li encantarà aquesta amanida.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-5173571190076472922010-09-29T19:27:02.470+02:002010-09-29T19:27:02.470+02:00Ja saps que a mi el bacallà... ;)
Però tot i així,...Ja saps que a mi el bacallà... ;)<br />Però tot i així, crec que aquesta amanida me la menjaria molt de gust!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-59702497920536510302010-09-29T16:37:38.330+02:002010-09-29T16:37:38.330+02:00Pareix que se t'haja de desfer a la boca, oi?
...Pareix que se t'haja de desfer a la boca, oi?<br /><br />Quina bona idea d'amanida!Xavierhttps://www.blogger.com/profile/01209164411494151683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-91003065353535370992010-09-29T11:37:10.822+02:002010-09-29T11:37:10.822+02:00Olé,, olé, olé,!! aquesta amanida se'ls mereix...Olé,, olé, olé,!! aquesta amanida se'ls mereix!Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-16254210480538361572010-09-29T09:59:58.511+02:002010-09-29T09:59:58.511+02:00Noia, t'has lluit!
Quina amnanida més atracti...Noia, t'has lluit!<br /><br />Quina amnanida més atractiva, ja no només per el sabor (que el deu tenir fantastic) les textures i els colors es veuen fantastics.<br /><br />Petonsss!!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-56688536643715970952010-09-29T09:18:18.100+02:002010-09-29T09:18:18.100+02:00No cal anar a buscar ingredients exòtics per fer u...No cal anar a buscar ingredients exòtics per fer una bon amanida. <br />No faig servir mai olivada (els meus fills no volen saber res de les olives negres!) però reconec que aquí li dóna un gust i un color especial.Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-74610769121601076042010-09-29T09:01:49.212+02:002010-09-29T09:01:49.212+02:00molt bona amanida Manel
petonsmolt bona amanida Manel<br /><br />petonsLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-51672548603037759742010-09-29T08:58:33.681+02:002010-09-29T08:58:33.681+02:00M'agrada molt, el bacallà, els tomàquets emuls...M'agrada molt, el bacallà, els tomàquets emulsionats, l'olivada, i l'idea de menjar-la ben confitada, que és com a mi m'agrada l'escarola... PERFECTE!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-12134887061240514252010-09-29T06:38:34.715+02:002010-09-29T06:38:34.715+02:00Aquesta amanida és fantàstica. Ho té tot començant...Aquesta amanida és fantàstica. Ho té tot començant per el bacallà i acabant per l'escarola i el detall de posar-hi els tomàquets emulsionats ho haig de probar per que ha de donar un tóc fresc fantàstic.<br /><br />:)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.com