tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post6582332531424229380..comments2024-03-28T18:55:01.866+01:00Comments on cuina generosa: patata, patata patatera, patata... (3)Cuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-20777894150094277512008-05-08T11:14:00.000+02:002008-05-08T11:14:00.000+02:00olleta,potser no m'he explicat bé, però és que el ...olleta,<BR/>potser no m'he explicat bé, però és que el puré no jo el passo pel túrmix, aixafo les patates amb el batedor manual, i quan estan ben aixagades hi afegeixo les especies que calgui i la mantega, l'oli i la llet i amb el mateix batedor manual remeno ben fort perquè es barregi bé i quedi un puré ben fi i amalgamat.<BR/>respecte a les patates, jo en faig servir tot sovint del bufet, però no sempre se'n troben i a més van força cares, de manera que faig servir kennebec o red pontiac, totes tres de la marca "trumfos del pirineu", que són molt bones.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-18263814719078382612008-05-08T10:49:00.000+02:002008-05-08T10:49:00.000+02:00Hola Manel!Mai havia vist que per millorar el pure...Hola Manel!<BR/>Mai havia vist que per millorar el pure es bati amb energia després de tot mesclat al túrmix. El proper puré serà a l'estil de manel!<BR/>Per cert, patata nova o patata vella? Alguna "raça" en particular? Sempre he sentit dir les del bufet per la seva finor, però...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-75453986394750804162008-05-06T19:24:00.000+02:002008-05-06T19:24:00.000+02:00doncs si tan com a canapé com a plat únic.doncs si tan com a canapé com a plat únic.ginahttps://www.blogger.com/profile/16289313628502317066noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-3217160342115196322008-05-06T16:20:00.000+02:002008-05-06T16:20:00.000+02:00dolorss, segur que com a canapè quda bo, gràcies p...dolorss, segur que com a canapè quda bo, gràcies pel suggeriment!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-18183784999793468082008-05-06T15:58:00.000+02:002008-05-06T15:58:00.000+02:00Quina pinta que te!!!! no he fet mai el puré amb l...Quina pinta que te!!!!<BR/> no he fet mai el puré amb la botifarra negra, es una gran idea, penso que : torrada amb el puré, la botifarra i uns pinyons torrats. <BR/>Ya torno a mullar el teclat!!!!!dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.com