tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post8565055241164951567..comments2024-03-29T05:54:53.350+01:00Comments on cuina generosa: xai al forn a les 12 cabeces d'allCuinagenerosahttp://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-29421058058906282342014-10-14T21:12:48.320+02:002014-10-14T21:12:48.320+02:00A mi també m'encanten els braons!... aixi que ...A mi també m'encanten els braons!... aixi que crec que intentaré de fer aquesta recepta que es veu força asequible! Moltes gràcies, m'encanten les teves receptes :)<br /><br />Atentament,<br /><br />AlbertAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08856234336835043356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-63666029171777332642013-12-22T10:26:14.573+01:002013-12-22T10:26:14.573+01:00hola, núria! moltes gràcies pel comentari.
em fa l...hola, núria! moltes gràcies pel comentari.<br />em fa l'efecte que t'has confós, perquè a la recepta parla de brou d'au, no d'all; un brou d'au normal, fet amb verdures i carcasses de pollastres, per exemple, o amb gallina, que és molt gustosa.<br />gràcies i que vagi molt bé si et decideixes a fer el plat!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-47744585684023605212013-12-18T20:38:00.085+01:002013-12-18T20:38:00.085+01:00Quina pinta!!
No em podries pas dir com fas el bro...Quina pinta!!<br />No em podries pas dir com fas el brou d'all?<br />Gràcoes!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14329168967093823973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-32582854373736033462013-12-18T20:37:54.921+01:002013-12-18T20:37:54.921+01:00Quina pinta!!
No em podries pas dir com fas el bro...Quina pinta!!<br />No em podries pas dir com fas el brou d'all?<br />Gràcoes!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14329168967093823973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-35199948310238133202013-12-18T20:37:52.462+01:002013-12-18T20:37:52.462+01:00Quina pinta!!
No em podries pas dir com fas el bro...Quina pinta!!<br />No em podries pas dir com fas el brou d'all?<br />Gràcoes!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14329168967093823973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-59575931493635265722013-12-18T20:34:34.029+01:002013-12-18T20:34:34.029+01:00Quina pinta!!
No em podries pas dir com fas el bro...Quina pinta!!<br />No em podries pas dir com fas el brou d'all?<br />Gràcoes!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14329168967093823973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-22423155674972074342012-11-01T11:54:49.342+01:002012-11-01T11:54:49.342+01:00Ara em volia posar a coure uns braons que tinc, pa...Ara em volia posar a coure uns braons que tinc, passo pel Google i tatxin!, m'ha sortit aquesta recepta teva, just després de deixar-te un altre comentari! Casualitats de la vida :-)Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-68603478427899831942008-05-28T12:27:00.000+02:002008-05-28T12:27:00.000+02:00hi estic d'acord, massitet, els vins d'aquesta bod...hi estic d'acord, massitet, els vins d'aquesta bodega en general m'agraden molt, fins i tot els criances, que són més barats.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-48957695633250887192008-05-28T12:13:00.000+02:002008-05-28T12:13:00.000+02:00Per cert, felicitats pel criteri enològic.Em sembl...Per cert, felicitats pel criteri enològic.<BR/>Em sembla un vi espectacular, el cuvée especial i amb una relació qualitat-preu excel·lent!<BR/><BR/>MassitetAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-41157544452910452252008-05-26T19:07:00.000+02:002008-05-26T19:07:00.000+02:00gràcies a vosaltrs per venir; la veritat és que la...gràcies a vosaltrs per venir; la veritat és que la fonda europa de granollers s'hi menja molt bé i aquesta és una recepta fixa en el seu menú, amb poques variacions, i les coses que perduren d'aquesta manera...<BR/>fins aviat!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-87736673856454796792008-05-26T18:06:00.000+02:002008-05-26T18:06:00.000+02:00Ooooh! gràcies per aquesta espectacular recepta! U...Ooooh! gràcies per aquesta espectacular recepta! Un petóLa cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-88657014128951465002008-05-26T14:58:00.000+02:002008-05-26T14:58:00.000+02:00Hola Manel!Aquest plat és un dels meus preferits q...Hola Manel!<BR/>Aquest plat és un dels meus preferits quan vaig a dinar a la Fonda Europa o al Senyor Perellada, els dos d'en ramon Perellada. Mai n'havia trobat la recepta, aíxí que moltes gràcies per socialitzar-la!<BR/>El posso a la llista de rostits pendents. mmmmmmmmmmmmmm<BR/><BR/>Salut!<BR/><BR/>MassitetAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-86244030328627904892008-05-25T23:43:00.000+02:002008-05-25T23:43:00.000+02:00gràcies per la visita, francesc, i pel comentari. ...gràcies per la visita, francesc, i pel comentari. efectivament, la teva àvia i la teva cuinaven sense pesar ingredients, cuinaven com havien après a casa, amb saber i amb intuïció, que és el que d'alguna manera intento transmetre: ganes de provar coses, i de fer-ho segons el gust, els coneixements i l a tradició de cadascú.<BR/>prova-ho, que això de la poca traça només és una excusa, que ningú neix ensenyat.<BR/>fins aviat!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5360563568055899137.post-86935998937280505092008-05-25T22:39:00.000+02:002008-05-25T22:39:00.000+02:00De tot d'una que n'he llegit el títol m'he esglaia...De tot d'una que n'he llegit el títol m'he esglaiat una mica, per allò de les cabeces d'all. Una vegada llegida, trobe que ha de ser boníssim. Eixe color dauradet que té fa una bona cara!!! Enhorabona pel teu bloc, té tot de receptes bones de fer per a gent amb poca traça, com jo. De tota manera, potser allò de les quantitats no siga una mala idea el tot. Ara, la meua àvia i la meua mare també cuinaven sense quantitats precises i els eixia cada cosa més bona...Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.com