Pàgines
▼
dissabte, 8 de març del 2014
torrada ràpida de verdures amb botifarra negra i oli de tòfona
(a sobre del pa 23)
Ja sabeu, els que em llegiu sovint, que tinc tendència a posar coses sobre el pa, a saltar verdures i a menjar botifarra negra sempre que en tinc. És lògic, doncs, que quan necessito preparar alguna cosa ràpida i gustosa per sopar una mica, em surti una coca com aquesta, encara més bona perquè tenia un pa de pipes fet a casa que torrat queda la mar de bé com a base.
Aquestes coques no tenen secret: tallem el pa en forma rectangular (ja he dit que aquest era fet a casa en panificadora, o sigui que té forma quadrada i només cal tallar-lo per la meitat) i el torrem.
A banda, saltem en un wok o en una paella unes quantes verdures que tinguem a la nevera, tallades a la juliana (aquest cop hi vaig posar ceba, pebrot verd, pebrot vermell i albergínia) i quan les verdures comencin a estovar-se, les salem, hi afegim la botifarra negra tallada a daus. Seguim saltant un parell de minuts fins que la botifarra es comença a desfer i servim el conjunt sobre la torrada amb un rajolinet d'oli de tòfona per sobre.
Aquesta tendència de pòsar coses sobre el pa la tenim molts!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Com ens agraden les torrades o les llesques amb mil coses a sobre, de les més simples a les més delicioses com aquesta que ens presentes!!
ResponEliminaPetonets
Jo també m'apunto a la tendència de posar coses a sobre el pa!!! M'encanta improvisar un sopar fent llesques diferents!!!
ResponElimina