Pàgines

dimarts, 15 d’abril del 2008

quins ous! (2)

truita de botifarra negra

Sens dubte, una de les meves preferides, la truita de botifarra negra és una delícia que es fon a la boca, amb la melositat de l'ou tot just quallat i la botifarra desfeta al seu interior.
De secret, no en té pas cap: tallem la botifarra a trossos petits, els passem poca estona per la paella, perquè es desfà de seguida i comença a espetegar i la tirem al plat amb l'ou batut. Barregem i cap a la paella per quallar la truita. En pocs minuts està fet, i per dins, al gust de cadascú; n'hi ha que es mengen les truites que regalimen ou i d'altres que els agrada seca com un tros de pa. I parlant de pa, el pa amb tomàquet és l'acompanyament ideal d'aquesta i de la majoria de truites.

2 comentaris:

  1. ostres ostres ostres, truita de botifarra negra, doncs saps que no ne menjat mai!!! no pot se no pot ser. ahir vaig menjar truita d'esparrecs o sigui que la setmana que ve toca la de butifarra.
    exquisit.
    felicitats

    ResponElimina
  2. no cal que esperis la setmana que ve, si vols, menjar ous dos o tres cops per setmana és molt sa.
    celebro que t'agradi.

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte