dimecres, 1 de juny del 2016

cap nen sense bigoti


Llegint els blogs de cuina pot semblar que al nostre país menjar només és una preocupació estètica, cultural o de gaudi, i que per a ningú representa un problema. De fet, això passa llegint qualsevol cosa, perquè problemes com la pobresa i les seves conseqüències no s'ensenyen com caldria, quan no s'amaguen.
El cert és que al món hi ha milions i milions de persones que passen gana i, sense anar més lluny, al nostre país hi ha 350.000 nens que no tenen accés a aliments bàsics com la llet.
Per pal·liar aquest problema, el Banc dels Aliments té oberta una altra de les seves campanyes solidàries, una Gran Recollida de Llet en la qual es pot col·laborar en aquesta adreça


http://www.granrecollidadellet.cat/

El lema de la campanya és "Cap nen sense bigoti", es fa en col·laboració amb 'la Caixa' i si entreu a la pàgina web amb aquest enllaç podreu fer donatius a partir de 2 euros i fins a 26. Amb dos euros assegureu llet per a un nen durant un mes, i amb 26, durant un any. També podeu portar brics de llet a qualsevol oficina de 'la Caixa'.
Una inversió molt petita que mai us donarà un rendiment tant alt. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel vostre comentari. Qualsevol crítica o suggeriment que em feu procuraré tenir-los en compte